Digidexo.com

Qvar for migrene behandling

QVAR er en inhalert steroid medisiner som brukes til behandling av astma. Også kalt Beclomethasone, dette stoffet virker ved å redusere betennelse i bronkiene og lungene av astma pasienter. Det er best brukt til å behandle pasienter med kronisk astma, som dens virkninger ta noen uker med jevnlig behandling for å vise betydelig forbedring. Derfor QVAR bør ikke brukes til å behandle akutte astmaanfall.

Hvordan QVAR Works

Den aktive ingrediensen i QVAR, beklometason dipropionat, er et kortikosteroid. Kortikosteroider er kjent for sine anti-inflammatorisk virkning. Dette er viktig ved behandling av astma. Betennelse i bronkiene og mindre luftveis banene er årsaken til astma store symptomer. Regelmessig behandling med QVAR kan redusere tungpustethet, hoste og kortpustethet i astmapasienter.

Migrene Basics

Migrene er en smertefull og vanlig tilstand; om lag 28 millioner amerikanere i dag lider av migrene. Migrene kjennetegnes av bankende hodepine, ekstrem følsomhet for lys, og kvalme. Noen pasienter rapporterer også å se auraer og andre milde sensoriske hallusinasjoner mens lider et migreneanfall.

Migrene kan være forårsaket av tretthet, følelsesmessig stress, koffein, alkohol, eller ukjente faktorer. Den biologiske roten av migrene er noe mystisk; Forskerne er fremdeles prøver å peke ut den eksakte mekanismen for denne tilstanden. Noen studier viser at når det oppstår en migrene, blodkar innsnevre hurtig og sterkt, etterfulgt av en rask strekking. Dette frigjør unaturlige nivåer av visse forbindelser i hjernen, inkludert serotonin og prostaglandiner, som kan forårsake betennelse i hjernen. Denne betennelsen er antatt å føre til at pulsering, smertefulle fornemmelser av migrene.

Klinisk informasjon

Det er ingen kliniske bevis som tyder på at QVAR er en effektiv behandling Fior migrene. Faktisk, hodepine er en kjent bivirkning ved anvendelse av en QVAR inhalator. Hvis du ikke lider av astma, ikke inhalerer QVAR medisiner; den er bare ment for å behandle betennelse av bronkialtreet og lungene.

Altermatives

Hvis du lider av migrene, flere legemidler eksisterer som kan ta seg av dine symptomer. Se etter Midrin eller Maxalt hvis du lider av migrene. Disse stoffene virker ved å kontrollere utvidelse av blodårene i hjernen. Ved å redusere dem til en normal størrelse før de inflammatoriske stoffer svømme systemet, kan smertefulle migrene symptomer unngås. Disse stoffene, fungerer bare, men hvis tatt ved første tegn på en migrene. Visse medisiner, slik som Topimax kan tas regelmessig for å hindre fremtidige migrene. Selvfølgelig, se din lege for råd og en resept for medisiner som er riktig for deg, basert på din individuelle situasjon.