Digidexo.com

Hva hjelper deg Grow Taller?

Enten vi liker det eller ikke, er høyden en svært viktig faktor i måten vi dømme folk. En studie av australske forskere viste at menn tjener $ 1000 per år mer i gjennomsnitt for hver to inches høyere de er enn gjennomsnittet. Og mens bare 15% av amerikanske menn er over seks meter høy, 58% av Fortune 500 CEOs er høyere enn seks meter. Høyde er forbundet med makt, betydning, og attraktivitet.

Genetikk og miljø er de viktigste bestemmende faktorer for høyde, men det finnes måter å bidra til å øke veksten, særlig før puberteten.

Vekstplater

I hver ende av alle lange bein i menneske barn og unges kropp, er det områder av vev kalt epifyseskiver, eller vekstplater. Dette er de deler av vev som lar dine bein å fortsette å vokse. Før slutten av ungdomsårene, disse delene av kroppen er svært sårbare for skader, enda mer enn den nærliggende ligament; konkurranseidrett og fritidsaktiviteter er vanlige årsaker til veksten plate skader.

I alle fall litt tid i ungdomsårene, disse platene stivne og bli bein. Etter dette punktet, er veksten vesentlig over. Det er noen kilder som tyder på at øvelser som yoga og pilates kan øke elastisiteten av diskene i ryggraden. Det kan være en tomme eller to av veksten i disse teknikkene, selv etter puberteten; dette er mest sannsynlig høyde som er gått tapt til hunching eller dårlig holdning.

Kosttilskudd

Det finnes mange kosttilskudd som hevder å øke din høyde. Vær advart om at ingen av disse er godkjent av Food and Drug Administration, og det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter deres effekt.

Når det er sagt, det er noen bevis for at visse aminosyrer, slik som L-arginin eller lysin, kan stimulere hypofysen i unge tenåringer til å produsere mer av menneskelig veksthormon (HGH) som kroppen naturlig produserer for å stimulere veksten. Disse effektene er uprøvd, men aminosyre kosttilskudd er naturlig, så hvis tatt som anvist, er det svært liten risiko involvert.

HGH behandlinger

Humant veksthormon (HGH) er en meget delikat og sofistikert proteinmolekyl. Den finnes bare hos mennesker. Det er nok av kilder på nettet for veksthormon fra dyr, eller for HGH spray eller piller. Dette er sikker på å være svindel; unngå dem.

Det er en farmasøytisk karakter av HGH, som bare er tilgjengelig med en resept fra lege, og kan bare gis gjennom injeksjon. Hvis du er bekymret for ditt barns vekst, bør du oppsøke lege om å følge et kurs av HGH behandlinger. Hvis ditt barns hypofysen ikke klarer å produsere en tilstrekkelig mengde av HGH på egen hånd, kan legen forskrive et slikt kurs. Legg merke til at, fordi vekstplater sikring over tid, HGH behandlinger er bare nyttig for barn og unge tenåringer. Dessuten er HGH en svært kontrollert substans, så hvis barnet ditt spiller konkurranseidrett, sørg for å konsultere retningslinjene for HGH bruk.

General Health

Alle disse behandlingene og kosttilskudd til side, er det noen generelle retningslinjer som kan bidra til å sikre at barn og unge tenåringer vokse til sitt fulle potensial. Spise et sunt, balansert kosthold, sove i åtte timer i natt, unngå store mengder koffein og holde et lavt nivå av stress vil holde veksten blir hemmet.