Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Vi er alle opptatt av å miste vekt og toning opp, hvis selv bare en liten bit. Fett er ganske vanskelig å bli kvitt, spesielt i noen spesielle problemområder. Det er særlig vanskelig å kvitte seg med fett rundt magen og ben. Her er noen enkle trinn som vil bidra til å bli kvitt beinet fett.

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Hvordan bli kvitt Leg Fat

•  Walk. Det vil ikke skje fort, men Turgåing er en flott måte å bidra til å bli kvitt beinet fett. Det er også den minst kostbare måten, og hvis du ikke har fått en hel masse trening før dette, trenger du ikke ønsker å starte med å kjøre. Turgåing er et flott utgangspunkt for folk som rett og slett ikke har utholdenhet ennå å jogge eller løpe.

Jog. Jogging er mye som run-walking, og det vil definitivt hjelpe deg å bli kvitt beinet fett. Jogging er en forbedring på vandre. En treg kjøre, lar den deg til å miste fett fra bena og magen området raskt, og er ikke så vanskelig som kjører.

Kjør. Løping er trolig en av de beste måtene å bli kvitt beinet fett og også en av de raskeste. Men ikke alle kan kjøre rett utenfor balltre. Du må være i stand til å gradvis øke din evne til å kjøre. Når du begynner å kjøre, vil du bygge muskler i bena, og at muskelen vil kraftig forbedre din evne til å forbrenne fett. Enten å gå, jogge eller løpe, start med kortere avstander, og øker sakte, for å bygge opp din utholdenhet.

Endre måten du spiser. Turgåing, jogging og løping er flott, men hvis du ikke endrer måten du spiser, vil resultatene bli minimalisert. Finne riktig ernæring er viktig når du prøver å miste fett, uansett hvor fettet ligger på kroppen din.

Rest. Du vil kanskje ikke tro dette, men musklene trenger tid til å samle krefter like mye som du gjør. Mens du trener åtte timer om dagen, syv dager i uken høres ut som den beste måten å komme i form og trim, faktum er, du må være i stand til å gi musklene litt tid til å regenerere. Når du arbeider ut, rive deg musklene fra hverandre. Resting lar musklene gjenoppbygge, og mens musklene gjenoppbygge, de hjelper forbrenne fett.

Hint

  • Start sakte, og gradvis øke hastigheten.
  • Du trenger ikke et treningsstudio for å trene.
  • Ta hunden på turer.
  • Ikke overdriv. Hvis du presser deg selv for hardt, risikerer du skader, og enda verre, vil du da være mindre sannsynlig å fortsette å arbeide ute.