Digidexo.com

Alkoholabstinens Symptomer

Alkoholabstinens skje fordi en person som vanligvis drikker for mye alkohol på en daglig basis plutselig stopper. Abstinenssymptomer kan skje med folk i alle aldre og raser. For mye alkohol tilsvarer 14 drinker i uken for menn og åtte kvinner. Det kan også etableres hvis det er bare å drikke til et punkt som påvirker en persons daglige liv.

Psykologiske symptomer

De psykologiske symptomer på alkoholabstinens inkluderer vanligvis nervøsitet, angst, irritabilitet, raske følelsesmessige endringer, depresjon, trøtthet og dårlige drømmer. De fleste vil bare oppleve milde former for disse symptomene. For en langsiktig drikker, kan disse symptomene være mer alvorlig og mer langvarig.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer på alkoholabstinens omfatter generelle eller pulserende hodepine, svetting, kvalme og oppkast, tap av appetitt, søvnløshet, forhøyet puls, utvidede pupiller, og klam hud, skjelvinger, og unormal øyelokk bevegelse. Disse symptomene vil nesten alltid følge de psykiske symptomene.

Alvorlige symptomer

Alvorlige symptomer på tilbaketrekning i hovedsak skje med folk som har drukket tungt i mange år, eller som har andre medisinske problemer som plutselig slutte å drikke. Disse symptomene inkluderer delirium tremens, som er forvirring og visuelle hallusinasjoner, agitasjon, feber, kramper, og black outs. Disse symptomene er svært alvorlige og bør behandles av medisinsk personell for sikkerheten til den enkelte lidelse.

Lengde av Symptomer

Abstinenssymptomer fra alkohol kan variere fra mild til potensielt livstruende. Symptomene begynner å utvikle 8 til 12 timer etter siste drink, og de vanligvis en topp 2 til 4 dager etter, og kan vare i mer enn en uke. Symptomer - for eksempel humørsvingninger, søvnmønster og tretthet - kan vare opptil et år eller enda lengre. Lever og hjertesykdom er vanlig i lang tid stordrikkere.

Medisinsk hjelp

Muligheten for abstinenssymptomer å bli livstruende gjør det en god idé å se en helsevesenet lege eller gå til legevakten hvis det er tegn på abstinens. Det er spesielt viktig å gå til legevakten hvis noen av de alvorlige symptomene er til stede. De kan være livstruende og kan føre til andre helseproblemer eller skader.