Digidexo.com

Over the Counter Acne Treatment

Akne er en tilstand som rammer mennesker i alle aldre. Behandling for akne går spekteret av lege foreskrevet medisiner og over-the-counter medisiner. I de fleste tilfeller, se din lege eller en hudlege for akne behandling er ikke nødvendig som over-the-counter er vanligvis effektiv. Nøkkelen er å finne noe som fungerer for deg, din hud og ditt budsjett.

Pro-Active

Pro-Active er en av de mest populære og effektive over-the-counter behandlinger på markedet. Pro-Active er avhengig av en tre-trinns prosess for behandling av akne. Pro-aktiv bruker en ansiktsskrubb, cleanser og reparasjon krem. Den ansiktsskrubb fjerner døde hudceller som tetter porene. Cleanser fjerner overflødig sminke og smuss fra ansikts porene. Reparasjonen krem ​​er for påføring direkte på urenheter. 3-trinns behandling kan kjøpes på nettet, via telefon eller ved kiosken på mange kjøpesentre og kjøpesentre.

Neutrogena

Neutrogena er sterkt anbefalt av hudleger for akne behandling. Neutrogena Oil Free Acne Control 3-i-1 Hydrating Treatment er et godt valg for skjemme kontroll uten å tørke ut ansiktet ditt. Den lette kremen kan brukes over hele ansiktet eller kan være fokusert på store avslapnings områder.

Neutrogena Oil Free Acne Wash Pink Grapefruit Facial Cleanser er et utmerket valg for behandling av akne. Ved hjelp av vann og en fuktig vaskeklut til ansiktsrens fjerner olje og døde hudceller mens foryngende på huden. The Oil Free Acne Wash Pink Grapefruit Facial Cleanser er anbefalt for bruk i morgen og før sengetid.

Noxzema

Noxzema er en annen respektert og anbefalt over-the-counter alternativ acne behandling. Noxzema opprinnelige Deep Cleansing Cream renser dypt ned i porene. Designet for å tilstand som det renser, oppløser Noxzema opprinnelige Deep Cleansing Cream skitt, olje og make-up. Ved fullført din Noxzema Original Deep Cleansing Cream huden økten, vil huden din bli igjen med en unik prikke. Den prikkende følelse, som er en del av den rensende og revitalisering prosessen, kan tilskrives Noxzema bruk av eukalyptus, mentol og kamfer.

En annen stor Noxzema produkt er Noxzema Daily Exfoliating Cleanser. Cleanser eksfolierer huden for å rense porene og løser opp smuss, olje og make-up. De eksfolierende mikroperler kombinert med eukalyptus, mentol og kamfer gir huden din en ren og oppfrisket følelse.

Når du er på farten, men fortsatt behov for akne behandling, vurdere å bruke Noxzema våt rensing kluter. Tørk over en lett fuktet ansikt for å løse opp olje, smuss og make-up raskt.