Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom No Line Bifokale og progressive linser?

Hva er forskjellen mellom No Line Bifokale og progressive linser?


Ofte når vi blir eldre, utvikler vi presbyopi, eller tap av i nærheten av visjonen. I det siste, presbyopi betydde at du trengte bifokale briller, men det er ikke lenger tilfelle.

Definisjon

"Ingen linjer bifokale" og "progressive glass" begge refererer til samme type korrigerende lense. Dette er multifokale linser som til andre mennesker ser ut som single-visjon linser, og de tilbyr en mer naturlig korreksjon av presbyopi. Men disse objektivene er dyrere enn tradisjonelle bifokale.

Beskrivelse

No-line bifokale eller progressive linser fremgang fra avstandskorreksjon for å lukke opp korreksjon, med en nøytral seksjon i mellom. Dette gjør det mulig for brukeren å slå opp å se objekter på avstand, for å se rett frem å se objekter på mellomdistansen, og å se ned for å se liten skrift eller gjenstander i nærheten.

Fordeler

Med tradisjonelle bifokale, er ikke bare der en synlig linje som indikerer til andre mennesker at brillene har forskjellige synskorrigerende krefter; noen wearers klager over "image jump" - kraften av linsene endret så drastisk at bildene dukket opp for å hoppe når du skifter fra avstand til nær visning. Progressive linser gir en smidigere overgang som eliminerer dette problemet.