Digidexo.com

Hvor lenge du Steriliser tåteflasker gjøre?

I motsetning til voksne mennesker, spedbarn som ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem. Inges bakterier som en voksen immunsystemet lett kan håndtere kan føre til at barnet blir syk. På grunn av dette, er sterilisering tåteflasker anbefales å senke sin eksponering for skadelige mikrober.

Ren

Til å begynne steriliseringsprosessen, først sørge for å fjerne alle melkerester. Dette kan gjøres ved ganske enkelt å rense flaskene med varmt vann og såpe. Bruk en skurekost for å fjerne eventuelle tørket-on melkepartikler. Vær spesielt oppmerksom på lokkene og brystvortene. Disse brikkene har flere små mellomrom som kan felle melkerester. Det kan være nødvendig å suge dem i varmt vann i 20 minutter eller mer for å løsne partikler før du bruker en skrubb pensel for å fjerne dem.

Sterilisering

Varmen som er involvert i sterilisering kan skade noen flasker. Hvis en flaske ikke kan håndtere varmen av sterilisering, kan du ikke ønsker å bruke den til å mate babyen. Hvis en flaske ikke kan stå opp til steriliseringsprosessen, kan det gjøre barnet ditt syke. Rengjøringsanvisningen og materiell som brukes for flasken finner du på etiketten på flasken.

Å sterilisere en flaske, noen mennesker vil sette den i oppvaskmaskinen. Dessverre har felles husholdning oppvaskmaskin faktisk ikke bli varm nok til å sterilisere fôringsutstyr. Å holde flasken ved optimal temperatur for optimal tid, plasserer flaskene i en gryte med kokende vann i 10 til 15 minutter. Når koke er ferdig, plasserer flaskene på en ren stativ til tørk. Dette stativet skal ikke brukes til andre formål, som det kan bli forurenset.

Kaste dem ut

Når en gjennomsiktig plastflaske begynner å vise sukk av slitasje eller riper, kan det være lurt å kaste den i resirkulering bin. Riper eller stress poeng er svekket plast som kan havnen bakterier. Disse bakteriene blir drept ved sterilisering, men cellestrukturen blir værende i plast og senere kan bli sluppet ut i melken. Spedbarn med nedsatt eller lavt immunforsvar kan bli syk av disse bakterielle fremmedlegemer.