Digidexo.com

Hvordan bruke Diet å behandle leddgikt

Hvordan bruke Diet å behandle leddgikt


Mange naturlig helse utøvere hevder riktig kosthold kan gjøre en stor forskjell i leddgikt symptomer. Tusenvis av mennesker over hele verden som har prøvd kosttilskudd tilnærming har levert et vell av anekdotiske bevis for effekten av denne behandlingsmetoden. Men fordi det er mange ulike årsaker til leddgikt, til riktig kosthold behandle det kan variere fra person til person. Til tross for dette, er det noen kosttilskudd endringer som synes å ha en nesten universell fordel. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker din diett for å behandle leddgikt.

Bruksanvisning

Bruk Diet å behandle leddgikt

•  Begrens bruken av inflammatoriske matvarer. Dette inkluderer meieriprodukter, rødt kjøtt og sukker. Inflammatoriske matvarer øker prostaglandiner i kroppen din. Prostaglandiner er byggesteinene i joint-ødelegge betennelse.

Øk forbruket av anti-inflammatoriske matvarer. Ingefær og gurkemeie er to av de kraftigste anti-inflammatoriske matvarer rundt og er ofte funnet i asiatisk mat.

Drikk mer te. Alle sanne te er høy i anti-inflammatoriske stoffer. Grønn, sort, hvit og rød (også kjent som rooibos) te er de til å velge og kan finnes i de fleste dagligvarebutikker. Hvis du er følsom for koffein, kan du prøve en koffeinfri versjon.

Skyll toksiner ut av systemet ved å spise mye hele korn. Disse inneholder verdifulle kostfiber som fungerer som en intern kost, feie ut giftstoffer gjennom kolon. Som giftstoffer forlater, har immunsystemet mindre av en byrde å bære, noe som kan ha en positiv innvirkning på leddgikt symptomer.

Konsumere rikelig mengder Omega-3 fettsyrer. Disse har blitt vist å ha en potent anti-inflammatorisk virkning når de tas konsekvent. Omega 3 fettsyrer kan finnes i overflod i laks, linfrø og borage frø olje.

Spis et utvalg av fargerike frukter og grønnsaker. Jo mer farge du ser i frukt og grønnsaker, jo mer antioksidanter er til stede. Antioksidanter er sterke anti-inflammatoriske og er ofte anbefalt som en metode for å behandle leddgikt.

•  Fast jevne mellomrom. Å gi kroppen en pause fra fast føde for en dag eller to hver måned vil lette din giftig byrde og kan hjelpe leddene føle seg bedre.

Tips og advarsler

  • Ikke overdriv når du bruker hele korn. Det er best å få dem strengt fra kostholdet ditt. En fiber supplement er normalt bare aktuelt når du er forstoppet, som overflødig fiber kan føre til at du alvorlig ubehag i magen. Hvis du spiser for mange hele korn i en sittende, men regner med å bruke mye tid på badet i nær fremtid!
  • Når fasten, sørg for å drikke mye vann. I tillegg, aldri gå mer enn en dag eller to uten fast føde, med mindre under direkte tilsyn av lege.