Digidexo.com

Hva fører til beslag i babyer?

Krampeanfall oppstår når hjernen elektriske system feil. En baby kan få anfall som varer i bare sekunder eller noen minutter. Beslag vanligvis er preget av stive bevegelser på en eller begge sider av kroppen. Babyer kan også kastet sine øyne, blinke raskt og stirre tomt. Dessuten kan barnets kropp blir et øyeblikk stiv. I sjeldne tilfeller kan en baby slutter å puste under et anfall. Et anfall kan være en engangsavgift forekomst for en baby eller det kan bli en vanlig foreteelse hvis en underliggende tilstand eksisterer. For de barna som fortsetter å ha anfall med ingen identifiserbar årsak, er diagnosen epilepsi sannsynlig.

Høy feber

Feberkramper er den vanligste typen anfall å oppstå hos nyfødte og babyer. Vanligvis de oppstår bare når en feber pigger raskt høyere enn 102 F. En febril anfall kan vare enten noen sekunder eller så lenge som 15 minutter. Ifølge Babycenter.com, vil om lag 3 prosent til 5 prosent av alle barn fra 6 måneder til 5 år oppleve minst en febril anfall. Feberkramper er vanligvis ikke forbundet med noen langsiktige effekter eller komplikasjoner.

Ubalanser eller mangler

En baby med ekstremt lavt blodsukker kan få anfall. Dessuten kan lave nivåer av kalsium eller magnesium utløse et anfall. En ubalanse av natrium i kroppen eller en ubalanse i elektrolyttene også kan være ansvarlig for å forårsake et anfall. Natrium og elektrolyttforstyrrelser kan være forårsaket av vannforgiftning. Vannforgiftning oppstår når en ung baby er gitt for mye vann å drikke. Barn yngre enn 6 måneder gamle bør ikke gis vann i det hele tatt.

Hjernen eller ryggmargen Infeksjoner

Hjernen eller ryggmargen infeksjoner som meningitt og encefalitt kan utløse et anfall .. Hjernehinnebetennelse er en infeksjon som fører til hjernen og ryggmargen er fôr for å bli betent. Encefalitt oppstår når hjernen blir betent som et resultat av viral infeksjon.

Genetiske betingelser

Visse genetiske forhold kan føre til babyer å være mer sannsynlig å lide anfall. En slik tilstand er tuberous sklerose. Tuberous sklerose er preget av vekst av godartede svulster i kroppen. Hvis utvikle tumorer i hjernen, kan anfall inntreffer. Nevrofibromatose kan også forårsake tumorer til å utvikle seg i hjernen. Angelmans syndrom er sjelden lidelse som kan føre til nevrologiske abnormiteter som utløser anfall. I tillegg, babyer med Downs syndrom har en økt risiko for utvikling av epilepsi som et resultat av hjerne anomalier.

Andre årsaker

Babyer kan få anfall hvis en hjerneblødning er til stede før eller rett etter fødselen. Dessuten kan en baby ha et anfall hvis han ble fratatt oksygen før eller rett etter fødselen. Babyer som har hodeskader kan oppleve anfall. Dessuten kan blyforgiftning og mors bruk av narkotika føre til babyer å få anfall.