Digidexo.com

Foot nevropati Treatment

Foot nevropati er preget av en smertefull kriblende følelse og nummenhet i foten. Foot nevropati kan også føre til muskelsvakhet, en brennende følelse og langsomme reflekser på grunn av skader på fotens perifere nerver. Sykdommer slik som diabetes, alkoholisme og HIV kan føre foten nevropati. Det er foten nevropati behandlinger tilgjengelig som hindrer ytterligere nerveskade til fots eller redusere symptomene på foten nevropati. Foot nevropati behandlinger er spesielt effektivt hvis sykdommen oppdages tidlig, før for mange nerveceller har blitt ødelagt.

Medikamentell behandling

En type foten nevropati behandling er over-the-counter eller reseptbelagte kremer som er utformet for å beskytte og fukte føttene og for å redusere symptomer på foten nevropati som nummenhet, prikking og brenning.

Diet

Hvis foten nevropati er forårsaket av diabetes, kan legen din anbefale en behandlingsregime som bedre kontroller blodsukkernivået, for eksempel en endring i kosthold eller medisiner. Fysioterapi kan også bli anbefalt å forbedre et individs evne til å bruke føttene.

Alternative terapier

Akupunktur og massasje blir ofte brukt som behandlinger for foten nevropati, selv om det er lite forskning som støtter deres effektivitet.

Kirurgi

En type av behandling for foten nevropati er kirurgisk dekompresjon. Denne type behandling virker ved å dekomprimere føttenes klemte nerver å fremme sirkulasjon og eliminere ytterligere skade av nerver.

Advarsel

Hvis du har noen tegn på foten nevropati, er det viktig å snakke med legen din umiddelbart. Ubehandlet foten nevropati kan føre til tap av mobilitet eller andre alvorlige komplikasjoner.

Forebygging / løsning

Siden foten nevropati er vanligvis forårsaket av pre-eksisterende forhold som diabetes, den beste måten å hindre angrep er ved å administrere din sykdom. For eksempel, hvis du er diabetiker, sørg for å følge behandlingsregimet anbefalt av helsepersonell.