Digidexo.com

Hepatitt C Herbal Cures

Hepatitt C er en virusinfeksjon i leveren forårsaket av hepatitt type C-viruset (HCV). Over 4 millioner er nå smittet eller har blitt infisert med HCV og kronisk HCV-infeksjon er tenkt å føre halvparten av tilfellene av skrumplever, leverkreft og sluttstadiet leversykdom som fører til døden. Selv om det er reseptbelagte behandlinger tilgjengelig, de er kostbare og ofte ødeleggende. Mange har hatt positive resultater med hepatitt C urte kurer.

Om Hepatitt C

Akutt hepatitt C-smitte er en virusinfeksjon som oftest overføres gjennom direkte blodkontakt og har ofte ingen symptomer, men hos opptil 75% av tilfellene vil fortsette som en kronisk eller langvarig infeksjon. Pasienten kan ikke merke noen symptomer i flere år når leverskade allerede har skjedd forårsaker tretthet, magesmerter, fordøyelsesforstyrrelser og gulsott. Reseptbelagte medisinsk behandling har alvorlige bivirkninger som for eksempel influensalignende symptomer, kvalme, tretthet, vekttap og hårtap og ofte tar år å oppnå remisjon. Urte behandling og ernæringstilskudd for HCV kan være svært effektiv med få bivirkninger.

Herbal rettsmidler

Milk thistle ekstrakt, også kjent som silymarin, er den vanligste urte rette for leversykdom, inkludert HCV. Det er tenkt å avgifte leveren og bidra til å reparere skadet vev ved å fremme veksten av sunne leverceller. Lakrisrot (glycyrrhizin) tilsynelatende virker ved å holde hepatitt virus i cellene og hindre det fra å spre seg. Det bør tas med mat som er høy i kalium som bananer og sitrusfrukter eller juice. Shiitake og reishi sopp er begge antatt å ha antiviral aktivitet viktig for å bekjempe aktiv HCV-infeksjon.

Melk tistel ekstrakt kan finnes i helsekostbutikker og mest stor dagligvarebutikk og apoteker. Lakris rot og shiitake eller reishi sopp kosttilskudd vil mest sannsynlig må kjøpes fra en helsekostbutikk.

Nutritional Supplements

Urte terapi bør kombineres med ernæringsmessige kosttilskudd for maksimal lever fordel. Glutation er et celle-beskyttende middel og kraftig antioksidant som normalt produseres av leveren. Erstatning av glutation er viktig ved behandling av leversykdom. N-acetylcystein (NAC) er en glutation forløper som også arbeider for å beskytte glutation fra sammenbrudd slik at det å arbeide mer effektivt. Metionin er en essensiell aminosyre som detoxifies leveren og gir støtte for ny cellevekst. Koenzym Q motvirker viral immunsuppresjon og fremmer vevsoksygenering. Vitamin C er kjent frie radikaler som hindrer oksidativ skade som bidrar til cirrhose.

Koenzym Q og vitamin C er allment tilgjengelig fra drugstores og dagligvarebutikker. Glutation, kan NAC og metionin kjøpes fra en helsekost butikk eller vitamin forhandler.

Personer med HCV bør inneholde mest rå og lett kokte frukter og grønnsaker i kosten. Rødt kjøtt, sjømat og fet mat bør være sterkt begrenset, spesielt i de tidlige stadier av behandling som de er vanskelig for leveren å forbrenne. Tilstrekkelig væskeinntak er viktig for å opprettholde sunn funksjon av fordøyelseskanalen og avgiftning prosess i kroppen.