Digidexo.com

Homøopatiske midler for streptokokk B i svangerskapet

Graviditet er en tid der kroppen er i endring. Immunsystemet arbeider for å beskytte både deg og din baby fra sykdommer. Enda gravide kvinner er utsatt for alle forskjellige typer sykdommer. Selv strep B er noe som alle kvinner kan utvikle, er det spesielt farlig for en gravid kvinne. Det kan føre til høy feber, infeksjoner og andre problemer som kan være skadelig for deg eller barnet ditt. Det er viktig å finne riktig middel for strep B i svangerskapet. Catherine Crowley, sertifisert sykepleier jordmor ved Helse Partners i Brooklyn Park, Minnesota, gir råd.

Homøopatiske midler

Homeopatiske midler for strep B inkluderer å ta bee propolis kapsler 3 til 4 ganger per dag eller en echinacea rot douche, som kan finnes på apotek.

Crowley sier at du trygt kan prøve homeopatiske midler som disse for opp til tre eller fire dager etter at du legger merke til betennelse, kløe og sårhet i skjeden.

Å se en Doctor

Prøv homøopatiske midler for ikke mer enn en dag hvis du har andre symptomer på strep B, inkludert feber. Selv om homøopatiske midler er noen ganger nyttig, sier Crowley at jo lenger du venter med å behandle strep, jo større sjanse for alvorlig infeksjon, noe som kan skade barnet ditt. Mødre som har strep B under graviditet er sannsynlig å overføre smitte til sine babyer, og babyer kan utvikle mer alvorlige infeksjoner. Du har også en større sjanse for tidlig fødsel eller ødelagte membraner hvis du har en ukontrollert anfall av strep B.

Strep B kan ikke bli utryddet med homøopatiske midler, Crowely advarsler, og prøver dem for lenge kan være svært farlig.

Se legen din så snart som mulig, selv om homøopatisk middel for strep har gjort du føler deg bedre. Crowley advarer om at det fortsatt kan være til fare for deg eller det ufødte barnet, og det er alltid best å være trygg.