Digidexo.com

Nye behandlinger for hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet pumper en utilstrekkelig mengde av blod. Når det er fastslått at hjertesvikt har oppstått, er det viktig å ta skritt mot behandling. Det er mange nye behandlinger tilgjengelig og mange flere fortsetter å bli pusset regelmessig som medisinsk teknologi fortsetter å forbedre.

Diuretika

Diuretika er en type medisin som hjelper flush væske ut av en persons kropp (gjennom produksjon av urin). Når en pasient er i kongestiv hjertesvikt, er fluid oppsamling et problem som kan ytterligere øke blodtrykket og videre redusere hjertets evne til å pumpe effektivt. Tradisjonelt, bare sterke blodtrykk medisiner kan løse væskeretensjon problem hos pasienter. Nå, diuretika (som typisk har svært få bivirkninger) er en meget effektiv og enkel måte for å fjerne væske og kontrollere symptomene (så vel som å reversere effekter) av kongestiv hjertesvikt.

ACE-1 og ARB medisiner

ACE-1 og ARB medisiner er medisiner som hjelper minske stress på hjertet. Disse stoffene har nylig vist seg å være effektive med hjertesvikt pasienter og kliniske studier har vist at disse stoffene har betydelig redusert dødelighet og reinnleggelse priser. I utgangspunktet ACE-1 og ARB medikamenter reduserer angiotensin hormon i blodet, og dermed redusere trykk og belastning på hjertet. Disse stoffer er også nyttige for å fjerne overflødig væske fra kroppen.

Cardiac Rehabilitation

Tradisjonelt, hvis en person led alvorlig hjertesvikt, ble de plaget av symptomene på sykdommen for resten av sitt liv. De ble igjen følelsen ute av form, andpusten og sliten på en daglig basis. Nå, derimot, er hjerterehabiliteringsprogrammer beskjæring opp rundt om i landet for å hjelpe pasientene får hjertet sunt igjen. Disse programmene består av tett oppfølging og individuelt designede trening planer som er skreddersydd til en persons spesifikke hjerte problemer og mål. Disse programmene har vist (i mange tilfeller) å bidra til å få opp pulsen på et bedre effektiviteten og forbedre pasientens generelle livskvaliteten. Dessuten er disse programmene ofte dekket av helseforsikring.

Vekt og trykk

En ny og enkel måte å behandle hjertesvikt gjøres ved å sørge pasienter har to viktige verktøy tilgjengelig for dem: en skala og en blodtrykksmåler. Vekt er en betydelig risikofaktor når det gjelder pasienter i hjertesvikt fordi det kan indikere hvorvidt hjertet fungerer som den skal. Enhver mengde vektøkning eller tap som er mer enn tre pounds eller så i en to dagers periode kan tyde på et problem, og pasienten skal kontakte sin lege. Dette tallet indikerer vanligvis en væske buildup. Automatiske elektriske blodtrykksmålemansjetter distribueres også til pasienter for å bidra til å overvåke sitt blodtrykk hjemmefra som manuelle mansjetter kan være vanskelig å bruke, ofte resulterer i misreadings.

Jarvik 2000 Hjerte Pump

Denne pumpen er implantert inn i hjertets venstre hjertekammer. Det bidrar til å forbedre måten hjertet pumper hos personer med hjertesvikt. Det kan bli implantert gjennom et minimalt inngrep, og er en relativt liten enhet. Den har en veldig god suksessrate og tillater pasienter å gå hjem mye raskere enn med andre kirurgiske enheter. I en del tilfeller kan pasienter unngå en hjertetransplantasjon gang utstyrt med Jarvik 2000.