Digidexo.com

Kosthold for høyt Triglyceride Pasienter

Forhøyede triglyseridnivåer er knyttet til koronar hjertesykdom og andre medisinske tilstander. The American Heart Association mener at endringer i livsstil, inkludert kosthold og trening kan bidra til å normal triglyseridnivåer.

Low-Fat Diet

Opprettholde en diett lav på fett kan bidra til å redusere sjansen for koronar hjertesykdom sammen med å redusere plakk bygge opp at resultatene fra høye triglyseridnivåer og andre blodplasma elementer. Reduser fettinntaket til mindre enn 35% av det daglige kosten forbruk; velge slankere kjøtt kutt og kutte ned på stekt mat.

Øke Omega-3 fettsyrer

Mål å bringe triglyserider ned til et normalt blodplasma teller, mindre enn 200 mg / dl. Ideelt sett bør antallet være mindre enn 150 mg / dL. Øke inntaket av omega-3 fettsyrer vil bidra ytterligere lavere triglyseridnivåer. Fisk som makrell, tunfisk, sardiner, sild og laks er høy i denne fet substans. Andre matvarer høy i omega-3 fettsyrer inkluderer grapeseeds, flakseed, mandler og valnøtter. Du kan også ta omega-3 fatty acid kosttilskudd.

Andre kostholdsfaktorer

Du må kanskje gå ned i vekt for å redusere triglyseridnivåer. Ferske frukter og grønnsaker er høy i naturlig fiber, lite kalorier og inneholder ikke fett. De hjelper deg å føle deg mett uten inntak av så mange kalorier som ellers ville slå til triglyserider lagret i fettcellene.

Bruker mye hvitløk i matlagingen; hvitløk kan bidra til å få ned triglyseridnivåer. Kanel er en annen vanlig krydder som kan bidra til å redusere triglyserider. Begrense alkoholforbruket og nikotin for å ytterligere redusere risikoen for koronar hjertesykdom. Drikker grønn te har også blitt vist å redusere triglyseridnivåer.