Digidexo.com

Hva slags mat bidra til å bygge muskler?

For å bygge muskler og miste fett er det nødvendig å spise mat fra en rekke kilder for at kroppen din til å få størst tilførsel av næringsstoffer. Proteiner for bulk, karbohydrater for energi og fett til fett tap (sant!) Er alle viktige. Her er noen matvarer som du kan spise som vil hjelpe deg i å få muskler mens ikke legge fett til midjen.

Hele egg

Siden det er 7 gram protein i bare ett egg, de gjør en flott billig kilde for kostholdet ditt. Dessuten er det unødvendig å kaste bort eggets plomme grunn av kolesterol bekymringer siden kosttilskudd kolesterol ikke påvirker kroppens kolesterol nivåer.

Red Meat

Rødt kjøtt, en gang antatt å være farlig for helsen, er nå ansett for sine helsebringende egenskaper, inkludert protein, vitamin B-12, og omega-3 fettsyrer (fra gress-matet biff). Velge slankere kutt som ytrefilet og indrefilet holde inntaket av usunn mettet fett ned.

Spinat

Akkurat som Popeye fortalte oss, spinat gir oss styrke. Spinat er avgjørende for å holde muskel og hindrer bentap. Den kan også beskytte mot kreft og hjertesykdom. For alle som misliker smaken av spinat, kan det lett bli forkledd med noen søte frukter som bananer og ananas i en smoothie.

Quinoa

Quinoa (uttales "ivrig-wa") er en glutenfri korn ligner på ris. Det er høy i fiber og protein, og kan være substituert for ris i mange oppskrifter. I motsetning til ris, har imidlertid den høyere kvalitet quinoa hvitere korn.

Vann

Vann er avgjørende for å bygge muskler siden i bidrar til å hindre dehydrering og hjelpemidler i muskel utvinning etter en treningsøkt. Det forhindrer også væskeansamlinger og kan hjelpe deg å miste vekt fra overflødig natrium inntak.

Cottage Cheese

Å spise cottage cheese og andre ikke-fete meieriprodukter levere essensielle aminosyrer i kostholdet ditt som bidra til å bygge muskler. Det er viktig å spise disse matvarene til hvert måltid, slik at du har en tilførsel av aminosyrer klar for kroppen å behandle.