Digidexo.com

Hvordan avlaste leddgikt Foot Pain Med magneter

Folk har brukt magneter i århundrer for å lindre smerter fra leddgikt. Terapien er antatt å lindre smerte ved å øke sirkulasjonen. Selv om forskningsresultatene er blandet med hensyn til effektiviteten av magnetiske enheter - armbånd, madrasstrekk, ringer, pute pads - i smertelindring, er anekdotiske bevis rikelig. The US Food & Drug Administration har ikke godkjent magneter som en helbredende enhet, men behandlingen er generelt ansett ufarlig. Hvis du vurderer å bruke magneter for lindring av foten smerte på grunn av leddgikt, rating, opptak, og gjenn foten smerte kan være nyttig.

Bruksanvisning

Lindrende Foot Pain med magneter

•  Bestem hvor smerten kommer fra.
Overvåk smerte og avgjøre om det kommer fra ankel, vrist, ball, hæl, eller tær. Å vite hvor smertene stammer vil bidra til å bestemme hvilken behandling å søke. Magnetiske enheter for lindrende foten smerte inkluderer innleggssåler, sokker, ringer og fotlenker.

Kjøp riktig magnetisk enheten.
Styrken av magneter er målt i gauss, og millitesla (m Tesla). En millitesla er den samme som 10 gauss. De fleste magnetiske enheter har begge målingene er oppført, for eksempel 2000 gauss (200 m Tesla).
Forskning viser at magnetiske enheter i henhold til 1700 gauss (170 m Tesla) er ikke effektive. Se etter en magnetisk enhet av 1700-2000 gauss (170-200 m Tesla).

Påfør enheten.

Les bruksanvisningen nøye og slitasje magnetanordningen i henhold til produsentens spesifikasjoner. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle anbefalinger og advarsler.

Figur din fot smerte endringer.

Rangere din smerte før og etter bruk av magnetenheten. Leger bruker ofte en 10-punkts skala, hvor 10 er uutholdelig smerte og 1 er ingen smerte, for å vurdere selvrapportert smerte. Hold et diagram for å se hvor effektiv den magnetiske enheten er i lindre din smerte.

Fortsett med vanlig smertebehandling regime.

Magneter er ikke ment å erstatte den nåværende smerte ledelse, strategi, men å tilby en ekstra avenue til smertelindring. La legen din vet når du legger til et nytt element til leddgikt smerte terapi.

Tips og advarsler

  • En magnetisk enhet under $ 100 vil fungere så bra som en dyrere modell.
  • Rådfør deg med alternativ eller holistisk lege for anbefalte merker og bruksområder.
  • Hvis du har en insulinpumpe, pacemaker eller defibrillator, må du ikke bruke magnetiske enheter for smertelindring, siden disse enhetene kan forstyrre driften av medisinsk utstyr.
  • Ikke bruk en magnetisk enhet hvis du har en åpen eller er grodd.