Digidexo.com

Fakta om Metabolife

Metabolife er godt kjent for sine kosttilskudd, laget uten Ephedra og med alle naturlige ingredienser. Siden selskapet skiftet eiere i 2005, har de jobbet med å skape nye kosttilskudd, i stedet for den versjonen de hadde opprinnelig.

Ultra Metabolife

Ultra Metabolife bruker patentert formel som selskapet opprinnelig brukt i sin første serie med kosttilskudd. Selskapet sier pillene øke energi og hjelpe folk ned i vekt raskt.

Green Tea Metabolife

Selskapet skapt sin grønn te versjon som svar på forbrukernes ønsker. Disse pillene har de samme fordelene, men er også en god kilde til antioksidanter når det tas regelmessig.

Koffein Gratis Metabolife

Forbrukere som bekymret koffein som finnes i de vanlige piller påvirket selskapets beslutning om å lage en koffein gratis versjon. Dette øker ikke energi, men likevel hjelper brukere mister vekt.

Gjennombrudd Metabolife

Den Gjennombrudd versjon av deres supplement ble laget for de som ønsker å øke sin metabolisme, fettforbrenning og energi. Metabolife markeder dette for mer seriøse kjøpere og hevder ikke at det hjelper i vekttap.

Extreme Energy Metabolife

Metabolife kommer også i en Extreme Energy-versjonen, som fokuserer på å øke metabolismen og energi i stedet for å brenne kalorier eller å miste vekt. Den bruker grønn te og ginseng blant andre ingredienser.