Digidexo.com

Hvordan måle Body for Weight Loss

En av de mest spennende delene om å følge gjennom med en øvelse og ernæring program er å se hvor godt det har fungert. Det er noen ganger vanskelig å se endringer i begynnelsen, fordi de skjer så sakte. Det er derfor å måle kroppen for vekttap er avgjørende.

Hvordan måle Body for Weight Loss

Stepping på skalaen er den vanligste måten å sjekke for kroppsvektendringer. Det kan være misvisende, spesielt hvis du er engasjert i et treningsprogram der du få muskler, som veier mer enn fett. Imidlertid vil en skala gir en nøyaktig måling av kroppsvekt. Kalibrert vekt er den mest pålitelige. Bare gå på vekten for å veie deg, og ta kroppsvekten din. Fordi vekten kan svinge, sørg for at du veier deg på samme tidspunkt på dagen. Om morgenen før du spiser er en god innsats.

skinfold calipers er notorisk upålitelige, men hvis du kan finne noen som har mye erfaring med skinfold calipers, kan de måle kroppsfett over tid. Ifølge Precision Nutrition Guide Measurement, skinfold klave målinger "bruk tykkelsen av huden på forskjellige steder på kroppen for å estimere fettprosent. Dette estimatet bygger på ligninger avledet fra hydrostatiske veie studier." Målinger kan tas en gang i måneden for å bestemme fettprosent.

gjord målinger kan tas bare ved hjelp av målebånd. Ifølge Precision Nutrition Måleveiledning, omkrets målinger "viser endringer i størrelsen på spesifikke kroppsdeler," noe som gjør det enkelt å se om du møter dine mål. Du kan velge bare noen få kroppsdeler - for eksempel hofte og midje omkrets - eller så mange du vil. Mål ukentlig.

Fotografier er en effektiv måte å se kroppsvekt endringer over tid. Har noen ta foran, bak og på sidene øyeblikksbilder av deg. Selv om endringene kan virke lite i starten, over tid og på et effektivt program vil du kunne se en forskjell.