Digidexo.com

Raskeste måten å miste barnet vekt

Graviditet er taxing på kroppen: en voksende baby forårsaker morgenkvalme, en craving for alle ting fettete, og en fobi for fysisk trening som gjelder barnets helse. (! Gratulerer) Med alle disse faktorene endelig fjernet etter arbeidskraft, kommer nå den nest vanskelige delen: å miste barnet vekt.

Erstatte sykepleier bra med en sports-BH

Å miste vekt raskt, er trening et must --- spesielt cardio. Turgåing er en fin form for mosjon, som er tai chi. Verken aktiviteter imidlertid slippe pounds raskt. Hvis du er ute etter raske resultater, velger en høy effekt cardio trening som kickboksing (som din voksende baby gjorde for måneder) eller kjører. For antall kalorier brent av felles aktiviteter, se Resources nedenfor.

Konsistensen av trening er like viktig som den type trening. Prøv å trene tre til fire dager i uken. Forklar dette prioritet til din mann eller partner, slik at han kan ta vare på barnet under treningen tid. Eller kjøpe en kickboksing DVD og trene hjemme. Mens alle mødre har vanskelig tid å få "alene" tid, er det slutt din jobb å sørge for at du kan få litt mosjon.

Vurdere en Raw Diet

Å jumpstart vekttap, kan en rå diett være et godt valg. Merk: Grundig planlegging og forskning før du tar fatt på denne dietten anbefales, som er å konsultere en kostholdsekspert. Nye mødre som er rå foodists må sikre alle ernæringsmessige nivåer er oppfylt ved amming sine nyfødte. Mens du er overgangen til denne dietten, ta kosttilskudd og få veiledning fra legen din for å sjekke dine nivåer av næringsstoffer.

Raw foodism er en diett som kan kaste pounds raskt fordi det inkluderer forbruk av rå frukt, grønnsaker, nøtter, frø og spirer. Dietten inkluderer ikke bearbeidet mat eller mat som krever en ovn, mikrobølgeovn eller komfyrtopp. Dette begrenser brød, kaker, chips, kjøtt og meieriprodukter --- alle gjerningsmennene av vektøkning (men også gode kilder til jern, protein og B-vitaminer). Fordeler med en rå diett er skissert i boken "12 trinn til Raw Foods": klar hud, bedre humør, færre forekomster av sykdom, og hurtig vekttap.

Begynn Craving Sunn mat

Hvis du ikke ønsker å bytte til en rå diett, finne måter å gjøre usunn cravings både bedre og sunnere. For eksempel hoppe bestiller pizza ved å lage din egen i stedet --- bruke hele hvete deig og minimale mengder med ost, og topp med grønnsaker i stedet for pølse eller pepperoni. Ikke viker unna alt fett: Jackie Keller forklarer i sin bok "Body Etter Baby" at mødre bør spise sunt for hjertet og antioksidant-rike fett som mørk sjokolade (en eller to små firkanter om dagen), nøtter og avokado.

Hvis du har tid ut av arbeid for å tilbringe med barnet ditt, så omfavner denne tiden til å lære noen sunne oppskrifter. Gjør et par nye salater, eksperimentere med buljong-baserte supper, og arbeide på fett kutte teknikker som dampende og baking i stedet for steking.

Hensynet

Hold vekttap mål realistisk. Boken "Eating Forventningsfullt" reiser en rettferdig punkt: Det tok ni måneder å få vekten, og forfatterne oppgir å ta en like lang tid å gå ned i vekt.