Digidexo.com

Hvordan bli kvitt rosacea Hevelse

Rosacea er en medisinsk behandling som ikke kan kontrolleres, men med de riktige trinnene kan det behandles og vedlikeholdes. Det er mange trinn som kan følges for å gjøre det hvis du lider av rosacea hevelse.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt rosacea Hevelse

•  Først må du bestemme hvilken behandling kan hjelpe deg ved å snakke med legen din om din tilstand. Noen mennesker reagerer godt på muntlige medisiner mens andre finner kremer og salver fungere bedre.

Start med en resept salve, for eksempel metrocream eller Metrogel, som lege eller hudlege kan foreskrive for deg. Bruk denne til ansiktet ditt et-to ganger per dag etter første rensing.

Du kan også prøve en antibakteriell behandling på rosacea hevelse, for eksempel en azelainsyre.

Oral antibiotika kan være nødvendig hvis din rosacea hevelse er for alvorlig og reagerer ikke på kremer og salver. Behandlinger som disse kan vare opptil seks måneder. Legen din kan forskrive en for deg, for eksempel Dynacin eller Flagyl.

Laser behandlinger kan bidra til å bli kvitt de blodårene som rosacea hevelse årsaker. Snakk med legen din eller hudlege om dette alternativet.

Tips og advarsler

  • Hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid, snakk med legen din før du tar noen muntlig eller aktuelle medisiner.