Digidexo.com

Spising i modere å miste vekt

Lære hva du spiser og hvordan du administrerer porsjonsstørrelsen kan føre til vellykkede vekttap mål. Studier rapportert av US Department of Health and Human Services viser at overspising kan utløse et område i hjernen til å overspise igjen. Denne onde sirkelen kan unngås ved å spise i moderate mengder.

Kalori vekttap mål

Forstå hvor mange kalorier du bør spise for din kroppstype og kjønn vil gi deg et grunnlag for å vite hvor mye du skal spise. Få din Basal Metabolic Rate ved å følge linken i referanser. Bruk Harris Benedict Equation å finne ut hvor mange kalorier du trenger på en dag for å opprettholde din nåværende vekt. Denne formelen multipliserer din BMR med ligninger basert på hvor mye aktivitet du deltar i en dag. For eksempel, hvis din BMR er 1355 og du ikke trener, så vil det ta 1625 kalorier for å opprettholde vekten. Ett pund er 3500 kalorier; Derfor, for å gå ned i vekt må du redusere mengden kalorier du spiser eller forbrenne mer enn du tar inn. For å hindre at kroppen går inn i sult-modus, ikke spise mindre enn 1200 kalorier om dagen hvis du er en kvinne og 1500 kalorier hvis du er en mann.

Porsjonsstørrelsen

Å miste vekt ikke består av bare redusere kaloriinntaket, fordi sultfølelse og tretthet kan føre til mat binges. Porsjonsstørrelsen kan lære deg om hvor mange kalorier er i en bestemt mat, slik at du kan hindre overspising. Det finnes to metoder for å bestemme porsjonsstørrelsen: måling og eyeballing mat. Måleskalaer kan kjøpes på mange dagligvarehandel eller kulinariske butikker. Kjøp måle kopper og skjeer. Eyeballing kan hjelpe deg med å beregne tilberedt mat kalorier. En baseball tilsvarer en kopp mat. En halv kopp er samme størrelse som en lyspære. Tre terningene representerer en i et halvt gram. En kortstokk er generelt 3 oz. kjøtt. Finne ut hvordan du øyeeple deg mat, slik at du vet hva du skal spise når du går ut.

Diet

I USDA 's "Dietary Guidelines for alle amerikanere," det er anbefalt for mennesker å spise en diett av magre meieriprodukter, magert kjøtt, to kopper frukt om dagen, begrenset mengde mettet fett og mye grønnsaker. Hvis du har planer om å spise 1500 kalorier om dagen for vekttap, dele disse kaloriene på tre måltider og to snacks. Ved å spise snacks, hindrer du blodsukkersvingninger. Du kan spise måltider på rundt 360 kalorier hvis du spiser snacks av 200 kalorier. På samme måte kan du spise færre kalorier i ett måltid og spise mer for et annet måltid. Unngå å hoppe over måltider, fordi det kan føre til at du overspiser. Et eksempel på et måltid som er fylling og rundt 300 kalorier er en eggehvite omelett, ett stykke av ost, grønnsaker og ett stykke hele korn toast. Har et måltid av løksuppe uten ost (90 kalorier), et eple (100 kalorier) og en lett yoghurt (100 kalorier). Hold en journal for å legge opp alle dine kalorier. Varier alle dine vegetabilske valg å holde en interessant variasjon. Eksperimentere med ulike lav kalori måltider og tjene deler som gjenspeiler din daglige kalori tildeling.