Digidexo.com

Virkningene av amerikansk ginseng ekstrakt

Virkningene av amerikansk ginseng ekstrakt


Det finnes flere varianter av ginseng, en urt som har blitt populært for sine stimulerende egenskaper. Asiatisk eller koreansk ginseng er også kjent som Panax ginseng. Dens mindre kjente fetter, amerikansk ginseng, er kjent som Panax quinquefolius. Ginseng inneholder ginsenosides, som er de medisinske forbindelser i roten. Studier viser at amerikansk ginseng har en rekke helsemessige fordeler.

Blood Sugar Kontroll

American ginseng ekstrakt har blitt brukt av diabetikere å forbedre blodsukkerkontrollen. Forskere ved St. Michael Hospital og University of Toronto funnet fordeler for personer med type 2 diabetes. Effektene ble sett i både fastende og etter å ha spist blodsukkernivået. Flere studier blir gjort for å verifisere resultatene.

Immunsystem ekstrautstyr

Et produkt som inneholder høye nivåer av amerikansk ginseng ekstrakt ble funnet å hjelpe brukerne opplever færre forkjølelser og forkjølelse av kortere varighet. Ifølge den kanadiske Medical Association Journal (CMAJ), en dobbel blind studie av 323 mennesker funnet ut at 400 mg av amerikansk ginseng daglig forekomsten av forkjølelse. Tilsvarende undersøkelser viste det seg å være effektive i å redusere symptomer på influensa hos eldre. Tilleggs arbeidet blir gjort på fordelene for pasienter som lever med hiv / aids og synes å vise lovende.

Cancer Cell Fighter

American ginseng har vist seg å forsinke tumorvekst. Ifølge University of Maryland Medical Center, en studie på kolorektal celler viste amerikansk ginseng å være en kraftig kreftcelle fighter. Bevis for at amerikansk ginseng ekstrakt, da sammen med kjemoterapi narkotika, forbedret sine resultater.

Maveonde Remedy

American ginseng har lenge vært brukt til å forbedre appetitten, dempe kvalme og stoppe oppkast. Urten er også gunstig for de med gastritt og kolitt. Fordi det er ofte brukt for å redusere stress symptomer, er en bivirkning mindre syreproduksjon og lindring av sår symptomer. Kreft og AIDS-pasienter har funnet det nyttig i å øke appetitten.

Bivirkninger

Det er få rapporterte bivirkninger assosiert med amerikansk ginseng ekstrakt. Det ser ut til å være ikke-giftig og problemene oppstår sjelden unntatt i overdose. I sjeldne tilfeller kan en bruker opplever noen av følgende: høyt blodtrykk, søvnløshet, angst, eufori, diaré eller oppkast, brystsmerter, hodepine, neseblødning eller uvanlig vaginal blødning. Det er best å ta kontakt med lege eller homeopat før du tar fatt på noen urte medisin behandlinger.