Digidexo.com

Hva er farene ved å bruke Threelac?

Hva er farene ved å bruke Threelac?


Threelac er en probiotiske fra en produsent som hevder å være en helhetlig og sunn supplement til behandling av soppvekst i tarmen, samt å bistå i rensing av tykktarmen. Imidlertid, når det starter et nytt regime, er det viktig å ta hensyn til bivirkninger og risiko et produkt som kan gi enten det anses helhetlig eller ikke. Personer med matallergier må sørge for at de er informert om ingrediensene i holistisk medisin, da det kan føre til en alvorlig allergisk reaksjon.

Melkeallergi

Ingrediensene i Threelac omfatter to typer av melkebakterier. Personer som lider av melkeallergi eller som er laktoseintolerante kan ha allergiske reaksjoner når du tar Threelac. Avhengig av alvorligheten av allergi, kan reaksjonen variere fra en mild utslett til diaré og andre fordøyelses symptomer. Enkelte personer kan reagere mer alvorlig til melkeproteiner i Threelac enn de ville til å drikke et glass melk, ofte resulterer i luftveisreaksjoner.

Die Off

Skaperne av Threelac hevder produktet kan hjelpe til med en overvekst av sopp som heter Candida i fordøyelseskanalen. Men hvis soppen reduseres for raskt, kan det føre til en & ldquo, dø av & rdquo; effekt, noe som kan gjøre en person føler at de har influensa. Denne bivirkningen er forårsaket av toksiner utgitt som soppen stempler og blir beveget fra kroppen.

Gjær allergi

Brewers gjær er en ingrediens i Threelac og vil føre til problemer for personer som er allergisk mot gjær. Symptomer på en reaksjon på gjær omfatte alvorlig hodepine, diaré, oppkast og utslett. Personer med forhøyede gjær nivåer før du starter Threelac kan utvikle gjær infeksjoner.

Drug Interaction

Den bryggere gjær i denne probiotiske har potensial til å forstyrre enkelte depresjon medisiner. Smertestillende som inneholder Demerol vil reagere med Threelac, som kan føre til en plutselig økning av blodtrykket og kan forårsake et hjerteinfarkt.

Forsiktig

Før du starter en ny supplement er det viktig å oppsøke lege. Informer legen om alle medisiner du tar. Hvis bivirkningene blir for alvorlig, bør lege konsulteres og bruk av Threelac suspendert inntil legen har anmeldt saken. Det er viktig å huske Threelac er et farmasøytisk grad av produkt, slik at instruksjonene som må følges nøye.