Digidexo.com

Alternativ Brain kreft behandlinger

Tradisjonelle hjernen kreft behandlinger kan være vanskelig å håndtere, og ofte fungerer ikke forlate pasientene desperat etter en kur. Mange tyr til alternative behandlingsmetoder. Noen tilhengere mener at disse alternativene bør prøves selv før de tradisjonelle metoder for kreftbehandling.

Redusere hevelse og betennelse

Ifølge Independent Cancer Research Foundation, kan kosttilskudd brukes til å redusere hjerne betennelse og hevelse. Ingen av de følgende behandlinger vil interferere med kreftbehandling. Disse spesielle kosttilskudd er ment å redusere hjernen hevelse og hjernebetennelse. Prøv 10 gram MSM om dagen til å begynne med. Neste, ta en dose oksygen elementer Plus, som er en annen supplement som kan være gunstig for hjernen kreftpasienter. Endelig vitalzym og bygg pulver er gode kosttilskudd for hevelse og betennelse i hjernen. Alle kosttilskudd bør tas i henhold til produsentens instruksjoner, og kan kjøpes fra et nettsted helsekostbutikk.

Vitamin C

Ifølge Independent Cancer Research Foundation, kan vitamin C også være effektiv i behandling og bekjempelse av alle typer kreft, ikke bare kreft i hjernen. Vitamin C er lik glukose og skal konsumeres som man ville forbruke glukose, eller etter å produsere instruksjoner. To-tiden nobelprisvinner, Dr. Ewan Cameron, MD, klarte å forlenge livet til flere kreftpasienter ved å gi pasientene 10 gram vitamin C per dag gjennom en IV.

Det er tre ting pasienten kan gjøre for å hjelpe vitamin C komme innenfor kreftcellene. Det er viktig å huske at kreftcellene forbruker 15 ganger mer glukose enn normale celler, og disse cellene kan ikke si forskjellen mellom glukose og vitamin C. Bruken av kalium askorbat kan også hjelpe til med opptaket av vitamin C. Vitamin C er salt avledet og serverer for å lette absorpsjonen av kalium i kroppen. Endelig kan DMSO også hjelpe med kreft og bruk av vitamin C. DMSO kan bidra til å gjenoppbygge bein. Det retter seg også mot kreftceller spesifikt.

Ultrafiolett Lysterapi

The Independent Cancer Research Foundation anbefaler også bruk av ultrafiolett lys terapi for kreftpasienter. De er for tiden å forske behandling, fordi det er forholdsvis rimelig og kan også anvendes på flere forskjellige medisinske tilstander. Behandlingen har vist seg å være både effektiv og sikker. Det dreper også enorme mengder mikrober svært raskt, noe som kan bety at behandlingen kan skape en betydelig mengde ubehag for pasienten, så pass. Denne behandlingen anbefales kun for lokaliserte kreft og svulster. Det er ikke anbefalt for kreft som har spredning. Det er heller ikke anbefalt for barn under åtte år.