Digidexo.com

Hvordan kjøpe Similac Alimentum

Hvordan kjøpe Similac Alimentum


Ifølge Similac hjemmeside, er Similac Alimentum for babyer som har problemer med å fordøye proteiner som finnes i melk-og soya-baserte formler. Det er lett fordøyd av sensitive babyer og bidrar til å redusere kolikk symptomer.

Hvor å kjøpe?

Babyer "R" Us og Toys "R" Us selge Similac Alimentum både på nettet og i butikker for $ 25,69 pluss moms for en en-kilos beholder med pulver. Drugstores som Walgreens selge Similac Alimentum. Ifølge nettsidene sine, selger Walgreens en en-kilos beholder for $ 29.99 pluss skatt. Sjekk på nettet med butikker som Walmart og Target; både selger en pakke med seks én-kilos beholdere med pulver. Walmart selger en six-pack for $ 152,75 pluss skatt med gratis frakt. Target selger den samme for $ 152,94 pluss skatt også med gratis frakt.

Hvor mye du skal kjøpe?

En en-kilos beholder med formel pulver kan gi 115 dl formel. Ifølge Similac, et spedbarn opp til 1 år gamle tar 12 til 30 gram om dagen, avhengig av hans alder, så en ett-kilos beholder vil vare mellom tre og ni dager, avhengig av hvor mye barnet spiser.

Gratisprøver

Hvis du besøker Similac hjemmeside og registrere deg for en StrongMoms konto, kan du få tilgang til mange flotte elementer inkludert kuponger og gratis vareprøver av Similac formler, inkludert Similac Alimentum.