Digidexo.com

Ernæring Games for grupper av barn

Ernæring Games for grupper av barn


Barn elsker å lære om ernæring og hvordan mat påvirker kroppen sin, spesielt når leksjonene er gøy. Slå ernæring undervisning i spill gjør læring lettere og holder barna fokusert for lengre perioder av gangen. Når ernæring leksjoner er innlemmet i andre fag, barna forstår at det de spiser påvirker deres generelle helse og hvordan kroppen føles. Det er nok av måter å oppmuntre barna til å spise sunt og ta en interesse i ernæring.

Tasting Games

I stedet for å vri på spisebordet til en slagmark, kan du bruke en smaking spillet for å få barna til å smake på nye matvarer. Pare en favoritt mat med forskjellige dipping sauser kan barna prøve en rekke smaker som søt, bitter, sur og krydret. Dette spillet fungerer godt for yngre barn, men eldre barn kan følge opp smaksopplevelse med en diskusjon om ingrediensene i sauser og hvordan de forskjellige smaker appellere til deres smak knopper. Gi hvert barn flere kjeks eller kyllingstrimlene for dipping i sauser som honning sennep, grill eller ranch.

Tillat hvert barn i gruppen for å velge en sunn mat, og deretter gi en overbevisende tale oppmuntre sine klassekamerater til å prøve maten. Taler kan inneholde informasjon om mat, måter å tilberede det, hvorfor det smaker godt og hva som gjør den sunn. Tildele poeng til hver tale giver basert på hvor mange i gruppen prøve hans eller hennes mat. På slutten av spillet dele ut en pris til vinneren.

Helse Games

Det er viktig for barn å gjøre tilkoblingen tidlig i livet mellom hvordan de føler og hva de spiser. Tilordne hvert barn en mat og ha ham flytte rundt i rommet som han ville etter å ha spist maten. For eksempel, vil barnet tildelt grønne salatgrønnsaker har masse energi, slik at han kunne gå raskt rundt i rommet. Barnet tildelt junk food bør bevege kroppen hennes i sakte film.

Lag et brettspill for barn med en sti som fører til et lykkelig, sunt barn. Barn velge mellom kort med bilder av forskjellige matvarer og flytte sammen styrets banen basert på helsen til mat. For eksempel, hvis et barn velger et kort med et bilde av frukt, hun kommer til å gå videre to plasser i styret. Avhengig av lesing nivå av barna, kan spillet være enkle eller forseggjort, og har en rekke helsemessige og ernærings leksjoner.

Vitenskap og Math Games

Få barna til å spille inn sine daglige porsjoner med frukt og grønnsaker på millimeterpapir for en uke. Ved slutten av uken, barn med det høyeste antall porsjoner vinne premier. Hvis du mistenker at barn kan bøye reglene når den grafiske fremstillingen, har dem liste opp mat de spiser på baksiden av papiret for å sammenligne til grafen. Eldre barn bør vise størrelsen på deres porsjoner, samt hvilke matvarer de har spist.

Dele barna inn i små grupper og gi hver gruppe flere hele grønnsaker og frukt, samt en håndholdt juicer eller reamer og et stort målebeger. Det laget som trekker mest juice fra frukt og grønnsaker på slutten av en angitt tid er vinneren. Fordel frukt og grønnsaker som parer godt sammen slik at barna kan smake saften etter kampen. Utfordre barna til å finne ut hva, foruten hastighet på juicing, påvirket utfallet av spillet. Svaret, selvfølgelig, er vanninnholdet av hver frukt eller grønnsak.

Language Arts Games

Dele barna inn i lag og gi hvert lag tilfeldig organiserte kort med navnene på matvarer. Har lagene konkurrerer om å se hvem som kan alfabetisere sine kort raskest. Matche lagene opp to om gangen, og sette en tidtaker. Advance de raskest alphabetizers til neste runde av spillet til kun én vinnerlaget er igjen. Som en premie, la vinnerlaget velger klassen snack for dagen.