Digidexo.com

Svimmelhet Hjem Behandlinger

Svimmelhet Hjem Behandlinger


Svimmelhet er mer enn bare en irritasjon. For lider, kan det være et avbrudd i de daglige aktiviteter i livet som de fleste tar for gitt. Det kan også være farlig, noe som resulterer i fall som forårsaker alvorlige skader og andre prekære situasjoner. Heldigvis er det noen ting som vi kan gjøre som kan bidra til å lindre symptomene.

Forståelse Svimmelhet

Natural-homeremedies.org beskriver svimmelhet som følelsen av spinning og svimmelhet; en følelse av bevegelse. Noen ganger svimmelhet er beskrevet som vertigo. Men eksperter er enige om at svimmelhet er den mest alvorlige form for svimmelhet. Svimmelhet kan være forårsaket av problemer i hjernen eller det indre øret. Svimmelhet er ofte ledsaget av kvalme og tåkesyn.

eMedicineHealth.com forteller leserne om at årsakene til svimmelhet kan variere mye, og inkluderer indre øret problemer, høyt eller lavt blodtrykk, reaksjon på medisiner, blodsukker problemer, problemer med blodsirkulasjonen, en hodeskade eller psykiske lidelser, som depresjon eller angst. Det er viktig å merke seg at det er flere skumle årsaker, for eksempel møtende hjerteinfarkt eller slag. Mens svimmelhet oppstår ofte uten å bli assosiert med en alvorlig medisinsk tilstand, er det tilrådelig for dem som opplever svimmelhet, spesielt hvis det er ledsaget av andre symptomer, for å besøke en lege for diagnose.

MayoClinic.com råder pasienter som opplever symptomer til å ta tid når du står eller endre posisjon, for å unngå forverrede symptomer. De anbefaler også å drikke vann, da dehydrering kan også forverre svimmelhet.

Øvelser

Helserådgivende nettstedet Livestrong.com anbefaler øye og hode bevegelse øvelser for å lindre svimmelhet.

For eksempel, sitte ned og uten hodebevegelser, se opp og ned i sett på 20 repetisjoner. Deretter prøver å bevege hodet fra venstre til høyre i sett av 20. Utfør disse øvelsene i 10-minutters intervaller med jevne mellomrom i løpet av dagen.

En annen øvelse er å prøve å gå over flere puter lagt over gulvet foran deg. Vær nøye med å utføre denne øvelsen med hjelp av en hjelper for å unngå skader fra et mulig fall.

Muntlige rettsmidler

MamaHerb.com, en online ressurs for naturlig hjemme rettsmidler, rapporterer at bruk av noen dråper peppermynteolje, også kjent som Mentha piperita, har blitt rapportert å hjelpe mennesker som lider av svimmelhet. Pasienter oppfordres til å spise mat som inneholder hvete, valmuefrø og mandler. Vannmelon er også sagt å tilby noen lettelse fra svimmelhet. Noen helhetlig rådgivere foreslår å kombinere hvetekorn, gresskarfrø, valmuefrø og mandler og sliping dem inn i en lime, som deretter skal være kokt med melk og inge å få maksimalt utbytte av disse ingrediensene. En fordel med disse alternativene er at de ikke vil gi noen bivirkninger, som enkelte reseptbelagte medisiner kan.