Digidexo.com

Oral HCG Alternativ

HCG, humant choriongonadotropin, er et hormon opprettet under svangerskapet som er produsert av fosteret. Det er kritisk nødvendig for den fortsatte veksten av fosteret i mors liv. HCG er det som gjør at en baby å komme til full sikt uten helt emaciating moren i prosessen. På midten av 1900-tallet en lege påstått at lavdose daglige injeksjoner av HCG var nyttig for vekttap. I de senere årene har muntlig HCG substitutter dukket som et alternativ til daglige skudd.

History of the HCG Diet

På slutten av 1940-tallet Dr. Albert Simeons, en britisk endokrinolog praktisere medisin i Italia, utviklet en kontroversiell svært lav-kalori diett kombinert med bruk lav dose av HCG. På den tiden ble det hormonet misclassified som en "kjønnshormonet" og ble først og fremst brukt som behandling for infertilitet. Simeons begynte å eksperimentere med noen av sine overvektige pasienter som bruker HCG i en mest ukonvensjonelle måte for tiden. Ifølge Simeons 'forskning, er HCG instrumental i å slippe ens unormale fettlagrene og rebalansering av hypothalamus. Med Simeons 'teori, mottar pasienten en daglig dose på 125 IU av HCG via injeksjon. Protokollen lover tapet av bare unormale fett butikker på opptil 2 kg. per dag. Dietten ble noe populær i USA på 1970-tallet (selv om Food and Drug Administration kreves en etikett som indikerer HCG er uprøvd for vekttap) og har gjenvunnet popularitet i løpet av de siste årene. Men denne gangen rundt, mange Kosten er mindre villige til å motta en daglig injeksjon. Dermed har muntlig HCG alternativer dukket opp.

Finne en levedyktig Oral HCG alternativer

Hvis du ønsker å prøve Dr. Simeons 'HCG protokoll sans daglige injeksjoner, kan du bruke en av de mange klinikker rundt om i landet som tilbyr den muntlige HCG metoden. Et annet alternativ er å følge programmet på egen hånd, noe som er mer økonomisk, ved hjelp av homøopatiske HCG dråper. Men vær oppmerksom på, er dette en ekstremt rigid vekttap teknikk som bruker en 500-kalori diett. Nettstedet hcgdietinfo.com gir oppskrifter som passer innenfor lav-kalori restriksjoner. Før du begynner, forskning hele metodikk. Last ned Dr. Simeons 'manuskript, pounds og inches, og bruke den som referanse. Også rådføre deg med din egen lege før du starter noen ny vekttap rutine, spesielt hvis du har andre helseproblemer.

HCG Online Support

Enten du bruker tjenestene til en klinikk eller velge å gjøre det alene, kan støtte fra en online HCG diett samfunnet hjelpe deg holde med programmet. Du vil også lære om kosthold og hvordan det har fungert for andre, hjelpe deg å finne ut hvordan du gjør din vekttap reisen vellykket. For eksempel forteller hcgdietinfo.com forumet deg hvor du skal kjøpe HCG og HCG forsyninger.