Digidexo.com

redusere sult

Hvordan redusere sult for Weight Loss

Slanking kan være en utrolig frustrerende opplevelse og ingenting vil drepe en diett raskere enn en rumlet i magen. Mange mennesker tror at de må sulte oss å miste noen få pounds, men dette er ikke nødvendigvis slik. Mens dempe sult er kritisk til vekttap suksess, er det lettere å administrere enn du kanskje tror. Når du venter til du er veldig sulten å spise, risikerer du gjør feil i å velge feil mat. Du vil være mer sannsynlig å nå for godteri eller informasjonskapsler når du føler at du er sulten, og disse matvarene er sikker på å sette noen vekttap programmer.

Hvordan redusere sult for Weight Loss

•  Spis små måltider gjennom dagen for å hjelpe deg å dempe sult. Prøv å spise fem små måltider om dagen, i stedet for de vanlige tre. Dette vil hjelpe deg til å redusere sult ved å holde deg mett.

Øk inntaket av protein. Å spise mer protein vil bidra til å redusere sult, fordi den er fordøyd saktere enn andre typer matvarer, for eksempel karbohydrater. Protein kan også bidra til å fremme vekttap ved å tvinge kroppen til å forbrenne flere kalorier når det konverterer proteinet til drivstoff.

Reduser sukkerinntaket. Kutt ned på forbruket av enkle karbohydrater som hvitt brød, pasta og cookies. Disse matvarer føre til en fottur i blodsukkeret og insulinnivået, som i sin tur fører til mer sult. Erstatte disse matvarene med høyt fiber og høyt protein mat.

Hold en food journal. Dette vil hjelpe deg til å holde detaljer om nøyaktig hva du spiser. Vær spesielt oppmerksom ikke bare til hva du spiser når du er sulten, men hvorfor du spiser det. Du kan oppleve at du spiser ikke fordi du er sulten, men heller fordi du kjeder deg.

Hint

 • Drikk rikelig med vann når du er slanking. Dette vil ikke bare hjelpe deg å bekjempe sult smerter, men også holde deg godt hydrert.
 • Snakk med legen din før du endrer din diett.

Hvordan redusere sult

For noen gjør ingenting en diett hardere enn en brummende mage. En ut av kontroll appetitt kan være en dieter største hindring. Forstå at sult er en naturlig prosess er det første skrittet. Sult er hvilke signaler kroppen din å spise. Ved å signalisere sult, blir kroppen din næringsstoffer for å leve. Likevel, om noen, er en reduksjon i sult nødvendig for å opprettholde en sunn vekt. Det er flere alternativer tilgjengelige for deg hvis du er klar til å takle at brummende mage.

Hvordan redusere sult

•  Spis Regelmessig til fastsatte tider. Aldri hoppe over et måltid. Når du hopper over et måltid, sender du hjernen ut signaler som kroppen din trenger drivstoff. En tom mage sender ut ghrelin, et hormon som stimulerer sult. Hold mat på jobben eller i bilen i tilfelle du må hoppe over et måltid.

spise flere mindre måltider per dag. Når du øker antall ganger du spiser, øker du mengden av leptin kroppen utskiller. Leptin er et hormon som starter en følelse av å være fornøyd og full. Spise mindre, vil hyppigere måltider også bidra til å stabilisere ditt blod-sukker nivåer. Når blodsukkernivået er av, kan du bli svak og svimmel.

Start en journal for å spore når du føler deg sulten. Ofte, kan du tror du er sulten, men faktisk du bare kan bli stresset og ute etter å trøste din stressende følelser. Lær å føle de fysiske symptomer på sult.

Drikk rikelig med vann mellom måltidene. Noen ganger kan sult smerter forveksles med cravings for vann og fuktighet. Prøv å drikke åtte gram vann før du spiser neste måltid.

Spis komplekse karbohydrater for å redusere sult. Matvarer som inneholder mye fiber og protein skal hjelpe deg å temme sult. Velg mat som havregryn, fullkornsprodukter og epler som er sunn og veldig mettende.

Hint

 • Se en kvalifisert ernæringsfysiolog som kan foreslå et måltid plan for å redusere sult. De vil lage en tilpasset plan for å redusere sult mens slanking.
 • Rådfør deg med legen din før du endrer din diett.

Hvordan redusere sult og gå ned i vekt

Redusere sult nivåer er en fin måte å holde seg til et sunt kosthold og gå ned i vekt. Out-of-control sult er bane av mennesker som prøver å holde seg til en sunn spising plan og gå ned i vekt. Velge næringsrik mat som fyller deg opp er nøkkelen til å redusere sult og holde seg til en sunn spising plan som fremmer vekttap og / eller vektkontroll.

Hvordan redusere sult og gå ned i vekt

•  Spis fiberrik mat. Foods høy i fiber er naturlig fylling og fremme vekttap ved å vippe bryteren på en ut-av-kontroll appetitt. Fiberrik mat også fordøye sakte, noe som bidrar til å hindre raske blodsukker pigger, noe som igjen bidrar til å kontrollere appetitten. Bønner, epler, hele korn, visse grønnsaker - disse er alle gode fiberrik mat som bidrar til å kontrollere sult og fremme vekttap.

Unngå hvitt mel og sukker. Matvarer laget av hvitt mel og mat med høyt sukker fremme overspising og vektøkning, siden disse matvarene har en tendens til å være lav i fiber og høy i enkle karbohydrater, som går inn i blodet raskt. Dette forårsaker rask stigning i blodsukker og insulin, som øker sult og appetitt og hemmer vekttap. Kaker, bakverk, hvitt mel produkter, brus - disse typer matvarer bør unngås.

Spis oftere. En flott måte å kontrollere sult og holde seg til et vekttap plan er å spise flere små måltider i løpet av dagen. Spise mindre, hyppigere måltider bidrar til å stabilisere blodsukkernivået, som regulerer sult og forebygger overspising. Å spise et lite måltid med få timers bidrar også til å holde deg energi og positive, noe som gjør det lettere å holde seg til et sunt kosthold og mosjon plan.

De-stress. Kronisk stress kan føre til at du overspiser og gjør dårlige matvalg, som er skadelig for vekttap. Tar tid ut av det daglige livet til de-stress, som kan inkludere å utføre meditasjon, yoga og pilates eller bare ta korte naps, er en fin måte å aktivisere kroppen og unngå følelsesmessig overspising, som er et stort kostfallgruve.

Start treningen. Regelmessig mosjon er bra for å forbedre ikke bare din helse og trivsel, men for å bidra til å kontrollere sult nivåer. Innlemming regelmessig mosjon i det daglige liv vil hjelpe deg å føle deg bedre, spise mindre og gå ned mer i vekt. Som mål å få minst 30 minutter av noen form for moderat mosjon daglig for å kontrollere sulten og hjelpe vekttap.

Spis mer protein. Høy protein dietter hjelpemiddel vekttap ved å hjelpe til å kontrollere sult nivåer og øke metabolic rate. Protein går inn i blodstrømmen veldig sakte, noe som bidrar til å regulere blodsukkernivået, og krever mye arbeid å fordøye, og dermed heve metabolic rate. Bestrebe seg på å legge til mer protein i kosten din og samtidig redusere karbohydratinntaket som en fin måte å hjelpe kontroll sult og hastighet vekttap.

Hint

 • Bli med i en Mat / Avhengighet Support Group
 • Hold en journal eller dagbok av dine daglige kampen, Følelser, utføre oppdrag
 • Bli kjent med og Hang Around montør, sunnere People
 • Stay Away From Buffets, isbarer, bolle butikker, og hurtigmat ledd!

Hvordan redusere og gå ned i vekt

Hvordan redusere og gå ned i vekt


Kroppen vår fungerer på en ganske enkel formel når det gjelder å få og å miste vekt. Hvis vi spiser mer kalorier enn vi forbrenner, går vår vekt opp. Når vi brenner mer kalorier enn vi spiser, går vekten nede. Å finne den rette balansen mellom kalorier forbrukes og kalorier brent hjelper kroppen å opprettholde en bestemt vekt. Nøkkelen til å miste vekt og holde den av har mer å gjøre med et sunt kosthold og mosjon rutine enn å følge den nyeste diett kjepphest.

Hvordan redusere og gå ned i vekt

Sett kortsiktige og langsiktige vekttap mål. Hvis du ønsker å miste 30 pounds, sette ditt syn på å miste five pounds hver måned til du når ditt større mål. Dette holder deg på vei til å miste ett til to pounds per uke, den mengden som anbefales av National Institutes of Health.

Sett et mål for hvor mange kalorier du ønsker å konsumere hver dag. For eksempel kan du starte med å prøve en 1700 eller 2000 kalorier om dagen diett. Overvåk vektendring etter en uke og justere kaloriinntaket for å holde seg innenfor et sunt vekttap rekkevidde.

Spis en fornuftig frokost for å redusere sult senere på dagen. En 400 til 500 kalori frokost jump starter energinivået og holder deg fra overspising senere på dagen. Hoppe over frokosten kan også øke dårlige kolesterolet og føre til at kroppen til å begynne å lagre fett i stedet for å miste fett.

Spis en moderat lunsj, middag og to små snacks om dagen. Målet for mellom 500 og 600 kalori lunsjer og middager avhengig av dine kalori mål. Planlegge for to 100-kalori snacks i løpet av dagen. Spise mindre måltider oftere hjelper kroppen bekjempe sult og opprettholde energinivået.

Bestem riktig serverer størrelser for å hjelpe til med porsjonskontroll. Se på ernæring etiketter for å avgjøre servering størrelse. Noen individuelt innpakking av matvarer kan faktisk være to porsjoner.

Legg på frukt, grønnsaker og helkorn. The United States Department of Agriculture gitt nye retningslinjer og forslag for å spise en balansert diett i 2005 Spis ca 2 ½ kopper grønnsaker, 1 ½ kopper frukt og 6 oz av korn en dag. Minst halvparten av kornene spist bør være hele korn.

Øk fiber inntaket. Inntak av fullkorn bidrar til å øke fiber inntaket. Les ernæring etiketter og velge mat merkevarer høyere innhold av kostfiber. Kvinner bør spise 20g eller mer av fiber om dagen, mens menn bør spise 30g eller mer.

Trening om 30 minutter om dagen. Øvelsen vil øke stoffskiftet og øke mengden kalorier du forbrenner hver dag. Flere kalorier ut tilsvarer mer vekt tapt. Bryt treningsøkter i to 15-minutters økter eller tre 10-minutters økter om nødvendig for å nå 30 minutter om dagen.

Hold mat og mosjon journal. Rekord kalorier forbrukes for hvert element du spiser i løpet av dagen. Skriv ned type og lengde på treningsøktene. Dette bidrar til å holde dine faktiske matinntak og mosjon rutiner i vanlig visning.

Hvordan å stoppe sult cravings når du ikke spise

Hvordan å stoppe sult cravings når du ikke spise


Sult cravings kan være et stort hinder for de som er faste, enten det er for vekttap, eller åndelige grunner. Fasting fører hjernen din til å sende hormoner gjennom kroppen din som øker appetitten, føre til sultfølelse, og forårsake intense cravings for visse matvarer. Det er visse ting som kan gjøres for å eliminere, eller i det minste redusere, intensiteten av denne sult. Men husk at faste kan være farlig dersom fortsatt for lang, eller i de med visse medisinske tilstander. Alltid få legens godkjenning før du starter et fort.

Hvordan å stoppe sult cravings når du ikke spise

•  Drikk en åtte unse glass vann. Vannet vil fylle magen, noe som kan midlertidig lette din sultfølelse. Drikk en null-kalori flavored vann hvis du craving noe søtt.

Drikk en kopp grønn eller svart te. Te fungerer som vann for å fylle magen. Både grønn og svart te inneholder koffein. Koffein er vist å undertrykke appetitt og redusere sult.

Ta en lur. En 30-minutters lur kan utrydde sult cravings. I tillegg er en 2004 studie publisert i "Annals of Internal Medicine" funnet at å få nok søvn hindrer ghrelin nivåer fra økende. Ghrelin er et hormon som produseres av visse celler i mage og bukspyttkjertel. Ghrelin øker sult ved å stimulere nerveceller i hjernen, som i sin tur sender ut sult signaler.

Tilbringe en time å gjøre kardiovaskulær trening. Moderat kardiovaskulær trening undertrykker ghrelin og øker peptid YY. Peptide YY er et hormon som produseres av mage-tarmkanalen. Det undertrykker appetitten ved å engasjere appetitt regulerende kretser i hjernen.

distrahere deg selv. Ring en venn, gå en tur, eller meditere. Når hjernen din er fokusert på en bestemt aktivitet, sult cravings avta. Fortsett hvilken aktivitet du velger i minst 30 minutter.

Hint

 • Drikk vann konsekvent hele dagen. Det er bedre å drikke et glass hver time enn å drikke fire eller fem glass på en gang.
 • Se en lege dersom du føler deg svimmel, ør, eller ekstremt svak. Du må kanskje endre, eller slutten, raskt.

Hva er de helsemessige fordelene av Urban Landbruk?

Hva er de helsemessige fordelene av Urban Landbruk?

Når du hører ordet "landbruk", du er sannsynlig å tenke på bølgende jordbruksland på landsbygda. En økende trend i mange byer, urban landbruk, men gir små tomter med grøntområder som enkeltpersoner og samfunnet kan utnytte til å dyrke sin egen mat. Landbruk først oppsto rundt 8000 f.Kr. i Mesopotamia. For tusenvis av år, har jordbruket støttet helse og ernæring, og i dag, er urbane jordbruket skaper mange helsemessige fordeler ved å bidra til den ernæringsmessige balansen i samfunnet.

Reduksjon av Hunger

Lavinntektsfamilier og enkeltpersoner som bor i urbane områder er noen av de beste gruppene i fare for sult. Urbane jordbruket bidrar til helsen til samfunnet ved å skape mat stabilitet og redusere sult. En 32-by-32-fots tomt kan generere nok råvarer til å mate en hel familie i ett år.

Vanligvis fattige urbane samfunn har begrenset tilgang til ferske råvarer, bidra til underernæring. Råvarer er også mindre rimelig grunn av den høye kostnaden for frakt. Urbane jordbruket skaper lokale råvarer, noe som gir folk tilgang til ferske varer, uavhengig av hvor de befinner seg eller det økonomiske klimaet. Lokalt styrt mat reduserer risikoen for knapphet og sult under ustabile økonomiske tider.

Ernæring

Urbane jordbruket fremmer helse ved å gi balansert ernæring. Tilgang til sunn, næringsrik mat forbedrer generell helse i samfunnet. Når folk arbeide for å dyrke sin egen mat, de er mer sannsynlig å spise og nyte fruktene av sitt arbeid. Urbane grønnsakshager ikke bare produsere overraskende mengder mat, men også gi vesentlige ernæringsmessige krav. Urban gårdsdrift gir folk tilgang til proteiner, vitaminer og mineraler, for eksempel vitamin A, B og C og jern, og dermed bekjempe underernæring. Urban gårdsdrift gir også samfunnet tilgang til ferskere frukt og grønnsaker med høyere ernæringsmessige verdier. Lett bedervelige matvarer som må reise lange avstander og tilbringe tid i lagring begynner å miste næringsverdi over tid.

Fysisk og emosjonell helse

Urban gårdsdrift gir en mulighet for fysisk trening. Når medlemmer har mulighet til å engasjere seg i fysisk arbeid, får de mosjon de trenger for å forbedre sin fysiske helse og fitness. Deltakelse i urban gårdsdrift ikke bare forbedrer kroppslighet, men gir også en følelse av tilfredshet når folk ser resultatet av deres harde arbeid. I tillegg er det en følelse av prestasjon som følger med vet at ens arbeid er å lage en positiv og varig innflytelse i samfunnet. Derfor støtter urbane jordbruket mentale og emosjonelle helse. Den voksende av grønnsaker og urter er assosiert med mental avslapning.

Cost of Food and Healthcare

Når totale inntekt, lav inntekt enkeltpersoner bruker mer på mat og helsetjenester enn velstående personer. Urbane jordbruket gir lokal mat, og dermed kutte kostnader på grunn av det faktum at kostnadene ved transport og lagring er mindre. Når folk bruker mindre av sin totale inntekt på mat, de har ekstra inntekter som de kan bruke for helsetjenester og forebyggende medisin. Når folk kan investere i deres helse, bedrer den generelle helsen til samfunnet.

Shangri-La Diet for PCOS

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en hormonell lidelse som fører cyster for å danne på overflaten av eggstokkene. Kvinner med PCOS lider av fruktbarhet og menstruasjonsproblemer. De møter også økt risiko for fedme, hjerteinfarkt, diabetes og hjerneslag. Forvaltning av denne lidelsen omfatter følge et sunt kosthold og, om nødvendig, en vekt-tap plan. The Shangri-La Diet er "no-sult" strategi kan hjelpe kvinner å oppnå sunnere matvaner samt vekttap.

Shangri-La Diet Basics

The Shangri-La kosthold, skapt av psykologiprofessor Seth Roberts, PhD, lover sult frie kosten gjennom to hovedreglene. Først må du forbruke 1 til 3 ss. fruktose vann og 1 til 2 ss. av extra virgin lys olivenolje to ganger per dag mellom måltidene. For det andre kan du spise noe hele mat du vil, men det må spises tørt eller med ukjente krydder blander. Etter disse to reglene betyr også at du vil ikke spise behandlet mat eller fast food.

The Shangri-La kosthold er basert på teorien om at cravings og sult skyldes en lært sammenheng mellom smak og kalorier. Denne foreningen får oss til å kreve visse matvarer i påvente av en kjent smaken. Forbruker smakløs eller ukjente matvarer bryter denne foreningen, redusere sult og cravings.

Forbruket av frukt er oppmuntret; søtheten er ikke et smaken på denne dietten.

Olivenolje og sukker "snack" gir kalorier og fett uten smak, og dermed tilfredsstille appetitten på en måte som ikke fører til økt ønske om mer mat.

Du kan bruker krydder på denne dietten plan, men du bør sesong maten tilfeldig slik at hvert måltid smaker annerledes. Dette vil hindre dannelsen av nye smaks foreninger.

Dietten anbefaler mat med lav glykemisk indeks (GI). Matvarer med lav GI resultat i en mer gradvis vekst og fall av blodsukker. Matvarer med høy GI føre bratte blodsukker pigger og krasjer, som etterlater deg følelsen sulten igjen raskere.

PCOS Betraktninger

Hvis denne dietten fungerer for deg, vil du ønsker å bruke din frihet fra cravings å velge mat som er sunt for hjertet. Pass på at du spiser hele korn, sunt fett (nøtter, avocado, oliven olje, laks), og et bredt utvalg av frukt og grønnsaker. Limit arterie-tilstopping mettet fett (fett kjøtt, smør, meieriprodukter, egg og sjokolade)

Preferansen for matvarer med lav GI er gode råd for kvinner med PCOS. Dette skyldes at kvinner med PCOS vanligvis lider av insulinresistens, en tilstand som gjør det vanskelig for kroppen å overføre glukose (blodsukker) fra blodet til cellene. Dette resulterer i "høyt blodsukker" eller en opphoping av sukker i blodet - en tilstand som øker risikoen for diabetes, hjerteinfarkt og hjerneslag. Matvarer med lav GI inkluderer hele korn, hele korn brød og korn, bønner, epler, appelsiner og yoghurt. Matvarer med høy GI indeksen inkluderer produkter laget av raffinert hvitt mel, mye sukker, hvite poteter og hvit ris.

En lav-natrium diett kan også være en god ide hvis du har PCOS. Forbruker for mye natrium constricts blodårene og øker blodtrykket, noe som betyr at hjertet må jobbe hardere for å pumpe blod gjennom kroppen. The Shangri-La kosthold er en lav-natrium diett.

Kritikk

Foreløpig er det begrenset med vitenskapelige data å sikkerhetskopiere Dr. Roberts 'teorier, ifølge WebMD.

Dietter for moms av nyfødte

Dietter for moms av nyfødte


Selv glade for å rense kroppen for de overskytende graviditet pounds, må en ny mors prioritet forbli på et sunt balansert kosthold. Fad dietter kan være farlig for nye moms, spesielt når amming. Et balansert kosthold kan gi den energien som trengs for å komme gjennom de lange netter med en baby mens miste vekt på et trygt tempo. Gradvis kalorireduksjon, mosjon og sunn mat valg er sentrum av trygge, varig vekttap.

Hydrate

Dehydrering er en viktig årsak til stillesittende livsstil og over forbruk av mat. Holde energinivået opp og lære forskjellen mellom kroppens signaler for sult og tørst. Unngå koffeinholdige drikker som bryter næringsstoffer og hindre sinnet og kroppen fra hviler når anledningen byr seg. Vann er fortsatt den beste kilden til fuktighet. Drikk åtte til ti glass per dag. Å bistå i appetitt kontroll, drikke ett glass vann før hvert måltid. Når amming en nyfødt, er hydrering avgjørende for konsekvent melkeproduksjon.

Whole Grain

Legg friske, hele korn karbohydrater for å gi de kaloriene som trengs for å produsere den beste kvaliteten melk og konsistent energi. Beriket hel-korn brød, ris og pasta er beriket med folsyre. Ytterligere fordeler inkluderer daglige doser av fiber og jern. Hele korn inneholder også B-vitaminer slik som tiamin, riboflavin, niacin og folat som er nødvendig for en sunn metabolisme. Legg en fullkorn frokostblanding til frokost for å sparke starte stoffskiftet for dagen. Fiberen vil holde kroppen mett og næringsstoffer gi brensel for dagen.

En fargerik Plate

Spis en plate av fargerike matvarer for å gi kroppen din med lav kalori, lav fett alternativer som gir viktige vitaminer og mineraler. Bladgrønnsaker som spinat og brokkoli er fylt med vitamin A, kalsium, vitamin C og jern. Ferske frukter som blåbær og appelsiner er fylt med antioksidanter og folat. En kropp full av nødvendige næringsstoffer kan riktig føle sult og brenne fett som brensel. Velge et utvalg av frukt og grønnsaker hver dag for å øke energinivået, holde stoffskiftet i bevegelse, og redusere sult smerter.

Lean and Low Fat

Velg bare magert kjøtt og lite fett meieriprodukter. Protein og kalsium komme fra mange kilder og er ikke begrenset til de kjøtt-og meieri-kilder. Kroppen behandler belgfrukter og nøtter lettere enn kjøtt og disse valgene tendens til å være lavere i kalorier og fett per servering. Mandel melk er en lav fett, protein rik alternativ til meieri som også er lavere i kalorier. Unngå stekt kjøtt ved å velge for bakt eller grillet alternativer.

Hvor grønn te kan Burn Belly Fat

Koffein

Grønn te inneholder koffein, noe som gir raskere stoffskifte og bryter ned fett. Mens de fettforbrennende egenskaper av koffein er generelt utnyttes bare av trening, holder koffein blodsukkeret på et høyere nivå enn normalt, og dermed reduserer sult, som kan også vurderes forkjøpsrett fettforbrenning. Likevel, som med alle koffein-basert produkt, er den beste måten å utnytte fettforbrenningen potensial av grønn te for å ta det med masse mosjon.

Thermogenesis

Grønn te inneholder catechin polyfenoler, som i likhet med koffein har en tendens til å øke kroppens termogenetisk aktivitet - økt forbruk av kalorier som energi. Denne økte kaloribruk kan også føre til mer fett-brenning. Som med koffein, effekter av denne økte thermogenesis er størst når forbruket av grønn te er sammenkoblet med trening, selv om å drikke grønn te alene er fortsatt bedre enn ingenting.

Forskning

En studie på japanske menn viste at grønn te ekstrakt (sammenlignet med ren koffein eller en placebo) resulterte i en 4 prosent økning i stoffskiftet da sammen med trening. Tre kopper om dagen av grønn te gir en tilstrekkelig mengde av polyfenoler og koffein for å stimulere kroppens naturlige fettforbrennende tilbøyeligheter og gjør øvelsen litt mer effektiv på å brenne fett.

Hva er fordelene med Lipozene?

Lipozene aktive ingrediensen er Glucomannan, en vann-løselig fiber som fyller opp magen ved inntak. Dette bidrar til å dempe appetitten og blokkere sult.

Konjac Root

Konjac rot er en yam innfødt til Asia, som finnes i retter, og brukes som en noodle og gelé. Glucomanan er funnet i røtter Konjac, og er markedsført som et vekttap ingrediens. Konjac utvider i magen, noe som gjør folk som spiser det føles fyldigere raskere.

Glucomannan

Glucomannan er et fiberbasert supplement for regulering av blodsukkeret og redusere LDL-kolesterol. Den finnes i fett-brenning og slanking piller.

Fordeler

Lipozene har en aktiv ingrediens, Glucomannan. Denne ingrediensen bidrar til å redusere blodsukkeret og dårlig kolesterol, noe som er gunstig. Det reduserer sult og senker suget etter søtsaker.

Risiko

Multivitaminer er nødvendig med Lipozene, siden den blokkerer absorpsjon av næringsstoffer og vitaminer; uten en supplerende pille, er kroppen fratatt nødvendige næringsstoffer.

Vekttap

Spise riktig, være aktiv og trene er nøkkelen til vekttap. Lipozene er en fiber supplement som hjelper til med prosessen.

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle


Å være tenåring er vanskelig nok uten å bære rundt ekstra vekt. Det sosiale stigma knyttet til overvekt kan være traumatisk for tenåringer og forårsake sosial angst og til og med depresjon. Tenåringer har forskjellige vekttap behov fra voksne, imidlertid. For tenåringer å gå ned i vekt og få muskler uten å ofre sin vekst og helse, bør de følge bestemte retningslinjer. Her er den raskeste måten for tenåringer å gå ned i vekt og få muskler sunt.

Raw Foods

Spise rå matvarer i store mengder. Rå grønnsaker som salat, brokkoli, blomkål, gulrøtter, selleri, epler, appelsiner, bananer og druer er lav i kalorier, men høy i vitaminer og aminosyrer som vil hjelpe en tenåring til å brenne fett. Rå grønnsaker inneholder høye nivåer av aminosyrer slik som L-arginin, L-glutamin og L-lysin, som vil øke termogen aktivitet i kroppen. Selv om det ikke alltid er sikkert for tenåringer å ta disse i tillegg form, kan de trygt bli oppnådd fra næringskilder. I tillegg kan disse matvarene spises i store mengder på grunn av den lave kalori-innhold.

Hydrate

Drikk minst 64 gram is vann daglig. Isvann bidrar til å øke stoffskiftet når kroppen må jobbe hardere for å bringe vannet til kjernetemperatur. En økt metabolisme betyr raskere kaloriforbrenningen. Vann vil også hjelpe deg til å føle deg mett og redusere sult signaler på grunn av dehydrering.

Fast Food

Holde seg borte fra salgsautomater og fast-food restauranter. Disse matvarer inneholder mettet fett, og kan bidra til vektøkning. Tenåringer noen ganger utvikle den dårlige vanen med å velge disse raske matvarer fordi de er opptatt og ikke føler de har tid til å spise sunt. Sett sunne snacks som pretzels, epler, bananer eller popcorn i små baggies som du kan bære med deg når du er ute med venner. I tillegg velger vann eller lav-kalori drikker mer enn brus. Du vil gå ned i vekt raskest hvis du begrense kalorier til FDA-anbefalte mengden av 2000 til 2500 for kvinner og 2500 til 3000 for menn.

Karbohydrater

Unngå karbohydrater som pasta, poteter og brød, som kan bidra til vektøkning. Prøv å begrense disse til mindre enn 40 gram per dag. Sjekk mat etiketter før du spiser for å unngå overspising karbohydrater. Flertallet av karbohydrater bør forbrukes i form av rå grønnsaker og frukt. Gå med dine foreldre eller omsorgsperson til matbutikk, og bidra til å plukke maten du ønsker å spise.

Protein

Spis protein for å øke muskelvekst. Proteinkilder omfatter kjøtt, egg, ost, bønner og grønnsaker. Fisk som laks og ørret er gode kilder til protein som inneholder svært lite fett. Velg magert kilder til kjøtt for å unngå vektøkning og bidra til muskelvekst. Begrens ost til mindre enn 3 gram per dag for å unngå fett opphopning.

Aktiviteter

Utføre morsomme aktiviteter som vil brenne kalorier og hjelpe deg å miste vekt raskt. For eksempel kan du bli med basketball, spore, cheerleading eller fotballag på skolen. I tillegg kan du dra nytte av noen gratis programmer for studenter som kan tilbys av lokale samfunnshus. Aktiviteter som kickboksing, jogging, løping, tennis, kickboxing, spinning og dans brenne en betydelig mengde kalorier. Hvis foreldrene dine tilhører et treningsstudio, finne ut om du kan legges til deres medlemskap eller få en student rabatt. Prøv å få noen venner til å bli med deg slik at du kan motivere hverandre.

Vekt trening

Gjør åtte til 10 repetisjoner av minst tre sett når du gjør vektbærende trening. De siste tre repetisjoner bør være vanskelig for maksimal muskelvekst. Unngå ekstremt tunge vekter for å unngå skade. Pass på at du spør en personlig trener eller noen opplæring i løfte før du begynner å arbeide med vekter. Ved løfting av vektene, bør bevegelsen alltid være langsom og kontrollert. Sving aldri vekter, og ikke løft med ryggen. Løft mindre vekt og bruke mer repetisjon for slankere muskler. Ifølge exercisegoals.com, de beste vektløfting øvelser for tenåringer å bygge muskelmasse samlet er benkpress, knebøy og døde heis. Når disse øvelsene har blitt mastret, kan mer spesifikke vektløfting trekk legges til øke muskeldefinisjon. Yngre tenåringer i alderen 13 til 14, skal feste med lette vekter for å unngå skade. Eldre tenåringer bør arbeide med moderat tunge vekter etter at de har lært riktig teknikk. Nøkkelen til å bygge muskler er å bruke riktig form når du løfter vekter.

Gode ​​høy protein matvarer for vekttap

Gode ​​høy protein matvarer for vekttap


Å være vellykket på vekttap kan være en skremmende oppgave; Men når bevæpnet med grunnleggende kunnskaper og noen viktige opplysninger, reisen til en sunnere du kan være enklere. "Hva du spiser" er et viktig spørsmål ofte spurt av dieter, og ett svar er høy-protein matvarer. Matvarer som inneholder mye protein har ofte lagt fordelene med å være lavere i fett og er en komplett kilde av aminosyrer, som er avgjørende i å bygge muskler, som igjen gjør at du kan brenne mer fett selv mens i en hviletilstand.

The Science

Ifølge Rachel L. Batterham, MD, fra University College London, kan et hormon som kalles PYY redusere sult når det slippes under fordøyelsesprosessen. Frigjøringen av denne PYY hormon utløses fra forbruket av høyt protein matvarer, og studier tyder på at dette kan være en del av løsningen til å løse problemet fedme.

Batterham og kolleger foreslår at å øke proteininnholdet i ens kosthold vil bidra til å redusere sult og vil hjelpe til med vekttap. Dette ble bevist under kontrollerte studier der rapporterte testpersonene at et måltid med mye proteiner fornøyd mest sult.

Hvor mye protein?

Før du stuper uti en plate full av kjøttboller eller en stor skive av biff, er det flere begreper som brukes for å beskrive ulike mengder protein som trenger å bli forstått. En god kilde for protein er en matvare som inneholder minst 5 g protein per porsjon, og matvarer som er merket "høy i protein" er de som inneholder 10 gram eller mer av protein per porsjon.

USDA Dietary Guidelines tyder på at den gjennomsnittlige amerikaner forbruker mellom 10 prosent og 35 prosent av våre daglige kalorier fra proteiner. Selvfølgelig, der det er mulig for disse proteiner bør være lavere i fett.

The Foods

Matvarer som skinn kalkun og kyllingbryst, kaldt vann fisk som laks, kveite og hyse, samt andebryst er alle kommer til å være svært høy i magre proteiner. Andre gode kilder til proteiner er: lav-fett cottage cheese, soyabønner, oster, biff svin og lam. Hele korn mel og belgfrukter er også høy protein vegetariske alternativer. Det finnes også et utvalg av vegetariske soyabaserte produkter på markedet som er høy i proteiner, og det er et mangfold av protein-baserte kosttilskudd, shakes og pulver for å bidra til å øke proteininntaket ditt.

En godt balansert kosthold

Juryen er fortsatt ute på den endelige dommen av ultra-low carb høye protein dietter, men de fleste eksperter er enige om at en godt balansert diett som er høy i frukt og grønnsaker og lite fett er den beste måten å oppnå en sunn vekt. Den nye bevis som støtter dietter høy i protein betyr ikke at du eliminere alle andre matvaregrupper; Det støtter også spise en godt balansert kosthold, men å velge magre proteiner enn de som er høy i mettet fett. Selvfølgelig, å sjekke med helsepersonell før du starter noen ny diett er alltid anbefalt.

Problemer med Rapid Vekttap

Alle vet fedme kan føre til sykdom. Med om lag 60 prosent av amerikanske borgere overvektige i 2009, anslo Center for Disease Control at amerikanerne brukte så mye som $ 93 milliard på sykdommer forårsaket av for mye vekt. Men å miste vekt veldig raskt er ikke svaret. Rapid vekttapet er definert som et tap på mer enn 2 kg. per uke. Å miste vekt raskt setter betydelig fysisk stress på kroppen og kan føre til alvorlige helseproblemer, hvorav noen kan være dødelig.

Gallestein

Rapid vekttap kan føre til gallestein å utvikle. Når kroppen forbrenner fett under en kollisjon diett, absorberer leveren ekstra kolesterol. I tillegg, galleblæren vil ikke tømmes galle fullstendig. Begge situasjoner kan føre til smertefulle gallestein. Pasienter som har gastric bypass operasjon - en prosedyre der magen er stiftet inn i en liten veske til å redusere sult - har høy risiko for gallestein fordi de ned i vekt så raskt etter operasjonen. Disse pasientene må overvåkes nøye av deres medisinske team. Folk som går på krasje dietter uten medisinsk tilsyn kan lett utvikle gallestein og sannsynligvis vil måtte søke sin lege hjelp

Håravfall

Folk prøver å gå ned i vekt raskt pleier å gå på en diett som ikke inkluderer deres daglige anbefalte inntak av vitaminer. Dette kan føre til håret tynning eller tap. Gastric bypass pasienter også kan oppleve dette fenomenet, men håret vokser vanligvis tilbake tykkere enn før som kroppen justerer seg til et sunt kosthold og vekt.

Dehydrering

Idrettsutøvere, spesielt brytere, rutinemessig bruke dehydrering som en måte å miste vekt raskt og kvalifisere for en lavere vektklasse i konkurranse. Så de prøver ofte å få vekten i timene mellom innveiing og deres kamp. Mange brytere trene i et oppvarmet rom iført gummidrakter. Men legene sier at dette er en ekstremt farlig praksis. Overdreven dehydrering kan føre til nyresvikt, hjerteinfarkt eller et heteslag.

Bulimi

Selv om raske vekttap kan være et symptom på bulimi, legene sier selv pasienter som ikke er bulimisk kan bli bulimisk etter raske vekttap. Bulimi er en spiseforstyrrelse der folk, som regel kvinner, overstadig på mat og deretter gjøre seg rense mat av oppkast, faste, overexercising og bruk av avføringsmidler og diuretika. Bulimiske pasienter har ofte raske vekt gevinst og deretter rask vekt tap. Bulimi er en alvorlig tilstand som kan føre til fatale hjerteproblemer. Disse pasientene trenger en kombinasjon av medisinske og psykiske intervensjon.

Tap av styrke

Folk som forsøker å gå ned i vekt raskt har mindre energi. De opplever hodepine, irritabilitet, svimmelhet, tretthet og depresjon. Rapid vekttap kan føre til større vektøkning senere. Skal du på en diett som ikke inneholder protein er spesielt farlig, da kroppen trenger protein for å reparere celler, reparere og bygge bein og muskler og gir daglig energi.

Et godt kosthold for en tenåring

Et godt kosthold for en tenåring


Fordi tenåringer er fortsatt økende, er det viktig for dem å få de næringsstoffene kroppen trenger for å sikre optimal helse og ernæringsmessig oppfyllelse. Tenåringer som trenger å gå ned i vekt kan være lurt å gå på en diett, men de bør være mest opptatt av generelle helse og vekst. Dette er en god tid til å lære om å gjøre de riktige valgene for å unngå uønsket vektøkning. Et godt kosthold for en tenåring innebærer å spise sunt og endringer i livsstil.

Metabolisme

Spis frokost hver dag så snart du våkner opp for å gi stoffskiftet en jump-start. En god frokost ville inkludere en proteinkilde som for eksempel to egg. En skive grov toast med en skvett av gelé er en god karbohydrat valg, og en 4-oz. glass appelsinjuice vil gi vitaminer for å gi deg energi. Spise flere små måltider i løpet av dagen for å holde stoffskiftet høyt og brenne kalorier hele dagen. Ta med en proteinkilde i hvert måltid som magert kjøtt eller soya. Spis kilder til komplekse karbohydrater som grønnsaker og frukt for å gi energi. Snack på nøtter eller popcorn for å øke fiber og redusere sult. Hold snacks til mindre enn en håndfull for å unngå overspising. Slutte å spise før 18:00 eller når du bremse ned for natten. Mindre kalorier er brent som du blir mindre aktive. Drikk 64 oz. vann daglig for å skylle fett og gir deg en følelse av fylde. I tillegg, drikke vann før hvert måltid for å unngå overspising.

Junk Food

Slutte å spise junk food helt. Ikke bare junk Maten har svært liten, om noen, næringsverdi, er det også vanligvis høy i kalorier og mettet fett. Junk food inkluderer bearbeidet mat som kaker, chips, kjeks, is og godteri. Hvis du ikke kan slutte å spise denne maten helt, begrense deg til et utvalg av én per dag som en godbit, og har en liten mengde av at maten. For eksempel, hvis du plukke chips som godbit, spiser bare fem chips. Sett maten på en tallerken slik at du ikke holde tilbake i posen for mer.

Fast Food

Ta bedre valg når du skal ut å spise. Hvis du går til fast food-restauranter, prøv salat eller grillet kjøtt i motsetning til pommes frites eller vibrering. Få en diett brus, i stedet for kalori-laden drikker også. Hvis maten er stekt, den er full av fett, så holde seg borte fra stekt mat valg.

Low Fat

Spis fettfattig mat som rå, dampede eller bakte grønnsaker og stekt, bakt eller grillet kjøtt. Limit sauser, oster og sauser å unngå å legge overflødig fett til måltidet. Season din mat ved hjelp av hvitløk, pepper og lav-natrium salt for å legge til smaken. Grill og biff sauser er ofte lite fett, men de kan være høy i kalorier, så legg disse for smaken i begrensede mengder.

Etiketter

Les ernæringsmessige etiketter for å finne ut hvor mange kalorier eller fett en matvare inneholder. Sørg for å lese porsjonsstørrelser for å sikre at du legger den ernæringsmessige informasjonen på riktig måte. For å finne ut hvor mye fett et produkt inneholder, dele fett kalorier inn i den totale kalorier. For eksempel, hvis det er 300 kalorier med 30 g fett, er fettet 10 prosent. Mettet fett bør være mindre enn 5 prosent av det samlede fettinntaket for optimal helse.

Kalorier

Se på hvor mange kalorier du forbruker å avgjøre om du er i den anbefalte kalori rekkevidde. Avhengig av deres aktivitetsnivå, kvinnelige tenåringer i alderen 13 til 18 som er stillesittende til aktiv bør ha 1600 til 2200 kalorier per dag, henholdsvis. Teen menn fra 13 til 18 som er stillesittende til aktive bør inntak 1800 til 3200 kalorier, henholdsvis. Hvis du holde et lavt aktivitetsnivå, holde kaloriene på den nedre enden av denne skalaen, og justere etter behov for vekttap, men holde seg innenfor disse kalori retningslinjene for å opprettholde helse. Hold styr på kaloriinntaket for en uke for å finne ut hva du tar inn, og du vil bli bedre kjent med hvor du trenger å begynne å kutte tilbake for å miste vekt. Det er 3500 kalorier i ett pund av fett, så å miste en kilo fett per uke, må du kutte ut 500 kalorier per dag. Bare gjøre dette hvis din kalori teller er for høy, men eller du kan utilsiktet eliminere nødvendige næringsstoffer. Ta en multivitamin under noen vekttap program for å sikre at du er møte ernæringsmessige behov.

Trening

Begynn en øvelse som vil holde din interesse. Prøv å gjøre ting som er gøy som sykling, svømming, tennis, fotball, basketball, kickboxing eller annen idrett du liker. Dette vil gjøre det føles mindre som et treningsprogram, men du vil fortsatt brenne overflødige kalorier. Prøv å få minst 60 minutter fysisk aktivitet daglig for å oppmuntre vekttap. Få dine venner involvert for ekstra støtte og oppmuntring.

Hva bør barn spise for å gå ned i vekt?

Sunt vekttap begynner med å utdanne barna om kloke valg av mat. En enkel metode for å lære korrekt porsjonsstørrelsen er å lære et barn å fylle halvparten av en 9 tommers middagstallerken med frukt og grønnsaker, en fjerdedel av platen med protein og en fjerdedel av platen med karbohydrater. Sunn snacks hele dagen som rå grønnsaker, frisk frukt eller en liten porsjon nøtter bør oppmuntres og gjøres lett tilgjengelig. Måltidene bør spises sammen i en familie setting når det er mulig og aldri foran en datamaskin eller TV. Pakking en næringsrik lunsj for skolen tar ekstra innsats, men er avgjørende i å hjelpe et barn skal lykkes i å miste vekt. Som foreldre vi kontrollere hva mat kommer inn i våre hjem, og vi modellere spiseatferd. Hvis vi ikke er villige til å være gode rollemodeller eller gi sunne alternativer, kan vi ikke forvente at våre barn å gå ned i vekt.

Frukt og grønnsaker

Barn er naturlig tiltrukket av fargen. Oppfordre barna til å spise en regnbue av mat farger i løpet av dagen. Frukt og grønnsaker kan skape en rik fargepalett full av et bredt spekter av smaker og teksturer. Frukt og grønnsaker som varierer i fargetone fra dyp gul til dyp rød er høy i karotener, viktige antioksidanter. De spenner fra rødlig til lilla og blått og svart er høy i anthocyaniner, en annen viktig phytochemical. Grønn mat, de strålende bladgrønnsaker som grønnkål og spinat, er fulle av viktige næringsstoffer, inkludert omega-3 essensielle fettsyrer. Frukt og grønnsaker er også høy i fiber. En enkel måte å forklare viktigheten av fiber til barna er å sammenligne dem med en rengjøring tjeneste som reiser gjennom kroppen å sørge for at alle de "søppel" blir blåst ut. Fiber er også viktig for å gjøre en kroppen føles full.
Mens innkjøp av mat, oppmuntre barna til å hjelpe deg å velge en regnbue av forskjellige frukter og grønnsaker. Barn er ofte fascinert av merkelig formede frukter og grønnsaker. Barn er mer villige til å prøve nye matvarer da de var en til å sette den i handlekurven. Gjennom hele dagen diskutere hva farger av matvarer barnet ditt har spist. Snart ungen din vil gi deg beskjed når et måltid er for monokromatisk. Fyll opp halvparten av tallerkenen med frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Helkorn

Ikke alle korn matvarer er skapt like. Når ingrediensene er oppført på siden av emballasjen, er de oppført fra størst til minst konsentrasjon. De tre første ingrediensene i Kashi GoLean Crunch er: hele havre, langkornet brun ris og rug. De tre første ingrediensene i Kelloggs Apple Jacks er: sukker, maismel og hvetemel. Lær barnet ditt å ta deg tid til å sjekke ingrediensene på emballasjen. De tre første vil gi deg en idé om hvordan en mat vil påvirke vekttap mål.

Det er i utgangspunktet tre deler til en korn frø: kli, stivelse og bakterie. Kli gir fiber, B-vitaminer og spormineraler; stivelse er rik på protein og karbohydrater; og spiren inneholder vitamin E, B-vitaminer og andre antioksidanter. Raffinert korn har kli og kim fjernet fra korn frø, slik at bare stivelse. Størstedelen av fiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter er blitt fjernet fra korn, slik at de ikke er tilgjengelige for å hjelpe ernære økende mengde. Matvarer som har et høyere fiberinnhold ta lengre tid for kroppen å fordøye og holde kroppen mett lenger.
Spille et spill med barna på matbutikken. Lær dem å se på de tre første ingrediensene. Sjekk for å se om ordet "hele" kommer før korn. Er en "fullkorn" en av de tre første ingrediensene? La dine detektiver avgjøre om en matvare passerer denne enkle testen. Hvis ja, så det kan gå i vogna; Hvis ikke, går den tilbake på sokkelen. La barna oppdage for seg selv hvorfor de syv-korn brød er et sunnere valg enn hvitt brød. Fyll opp en fjerdedel av platen med korn-baserte næringsmidler.

Belgfrukter, fisk og fjærfe

Belgfrukter (bønner, erter, linser og soyaprodukter) kombinerer vakkert med hele korn matvarer for å lage deilig mat. Bønner er rike på proteiner og komplekse karbohydrater, høy i fiber, lite kalorier og inneholder kalsium, jern og andre næringsstoffer. Bønner er også billig.
Fisk er høy i protein og lavere i usunt fett og kalorier enn andre typer kjøtt. Fet fisk som laks og makrell er høyere i omega-3 fettsyrer, som er gunstig for sunn utvikling av hjernen. Det brede utvalget av arter av fisk og ulike metoder for matlaging gir masse deilig valg for deg og barna dine.
Fjørfe er høy i protein og lavere i usunt fett og kalorier enn kjøtt fra firbente dyr, spesielt når huden er fjernet. Fjørfe er også høy i B-vitaminer, niacin og selen.
Protein utgjør 15 prosent av legemet, for det meste i musklene, men forskjellige typer av proteiner i kroppen inkluderer enzymer, hormoner, immunfaktorer og blod-koagulerende faktorer. Våre organer bruke aminosyrer for å lage proteinet. Elleve av disse aminosyrer kroppen kan være for seg selv, men det finnes ni for at vi skal komme i form av mat. Å spise belgfrukter, fisk og fjærkre gir våre organer med disse ni aminosyrer. Litt går en lang vei; bare en fjerdedel av en 9-tommers middag plate skal fylles opp med protein-baserte matvarer. Tenk på disse som "sider" i stedet for hovedretten.
Gjør det til en familie mål å prøve en ny fisk oppskrift i uken. Du vil begynne å utvikle en familie samling favorittfiskeretter. La barna rangere oppskrifter, gi dem en gjennom fem stjerner. La de rettene tjener fire eller fem stjerner blitt en vanlig del av familien måltider.

Snacks

Ha sunne snacks valg tilgjengelig. Å spise hver tredje time bidrar til å regulere blodsukkeret, redusere "Jeg er skrubbsulten" sensasjon. Hold frisk frukt der barna kan ha lett tilgang. Hold en beholder med skiver grønnsaker for en rask og enkel snack. Craving noe salt? Prøv air-poppet popcorn med ølgjær; ikke bare er det velsmakende, men ølgjær pakker ekstra næringsstoffer. Dying for noen potetgull? Prøv å spise et stort dill pickle stedet.

Dessert

Bare fordi du prøver å hjelpe barna med å gå ned i vekt betyr ikke at dessert må være forvist fra familien måltid. I stedet, som med andre mat valg, hjelpe barna planlegger å nyte dessert i et riktig forhold. Det finnes et bredt utvalg av deilige desserter som er stor på smak og vil ikke sabotere en dag med å spise sunt. For eksempel: fire sjokolade-dyppet jordbær servert med en spiseskje av nonfat pisket topping; en servering av fettfri vanilje pudding servert med banan skiver og toppet med en spiseskje Graham cracker smuler; en servering av fettfri sjokolademousse pudding med en spiseskje av fettfri pisket krem ​​og drysset med en sjokolade graham cracker. Eller lage din egen mini iskrem smørbrød med nonfat iskrem og redusert fett Nilla wafers. Fire av disse mini smørbrød gjøre en utmerket skyld-fri dessert. Barn elsker å hjelpe på kjøkkenet, så sørg for å la dem inn på handlingen!

Drikkevarer

Vann bør være drikke av valg når du arbeider mot vekt-tap mål. Drikkevann forbedrer fett tap; bekjemper plager som tretthet, hodepine og ryggsmerter; reduserer sult sensasjoner; og fukter huden, bidrar holde en ungdommelig glød. Sørg for at barna har tilgang til vannflasker til alle tider.
Andre drikker som juice og brus er raske måter å få en masse kalorier på svært kort tid. Hvis du velger å la barna ha tilgang til disse drikker, holde porsjonsstørrelsen til 6 gram. Måle det ut med et målebeger.

Dårlige matvarer som er bra for vekttap

Det er så mye forvirring om hvilken mat som er "dårlig", og hvilke matvarer er "godt" at noen ganger perfekt god mat får et dårlig rykte. Overraskende, noen av de matvarer som ekspertene hadde overbevist oss var dårlig for vår helse har vist seg å være gunstig for vekttap.

Red Meat

En fersk studie i Australia fant at kvinner som spiste kosthold rikt på magert rødt kjøtt protein, for eksempel mørbrad biff, mistet mer vekt enn de som spiste dietter som var lavere i protein og høyere i karbohydrater. Fordi protein tar lengre tid å fordøye, vil det hjelpe deg til å føle fyldigere lenger og redusere sultfølelse som fører til overspising.

Hele melk og ost

Selv om det var en gang antatt å være for høy i fett for alle som prøver å gå ned i vekt, er faste hel-melk melkeprodukter nå anses å være et hjelpemiddel for slankere. Forskere i Sverige fant at kvinner som spiste minst en porsjon av hel-fett meieriprodukter per dag fått mindre vekt enn kvinner som ikke gjorde. Forbindelsen konjugert linolsyre finnes i melk] er den skjulte vekttap booster.

Egg

På midten av 1980-tallet, ble egg forvist fra den amerikanske frokostbordet på grunn av sin høye kolesterolinnhold og en forutsetning om at de øker kroppens kolesterol. Nå har videre forskning vist at denne forutsetningen var falsk, og dieters oppfordres til å konsumere egg med sine frokoster igjen. Proteinet i egg reduserer sult og øker følelsen av metthet. Egg inneholder også alle de åtte essensielle aminosyrene.

Peanut Butter

Studier har vist at enumettet fett, som de fant i peanøttsmør, hjelp i vekttap. I tillegg er enumettet fett er sunt for hjertet og kan redusere nivået av LDL ("dårlig") kolesterol. Se etter merker av peanøttsmør som ikke inneholder unhealthful transfett.

Sjokolade

Sjokolade kan faktisk være bra for deg, forutsatt at du holder deg borte fra sukkerholdig, over-behandlet slag. Ren sjokolade, eller kakao, inneholder antioksidanter og kjemikalier som øker nivåene av serotonin i kroppen din. Disse feel-good kjemikalier forbedre humøret og undertrykke appetitten. Det kan også øke energinivået og bidra til å gi deg så mye tiltrengte ettermiddag boost for å komme gjennom resten av dagen.

Mat tips for Six Pack Abs

Ingenting er mer sexy enn en flat mage med en vakker six pack ab krusning i midten. Seks pack abs er ettertraktet i samfunnet fordi de er vanskelige å skaffe. Crunches og trening alene vil ikke få deg som dratt ut. Du må seriøst undersøke kostholdet og legge til matvarer som vil hjelpe deg å få denne looken, og eliminere de som ikke vil hjelpe.

Complete Protein

Proteinrik mat er et must hvis du vil seks pack abs. Aminosyrene i komplett protein drevet matvarer feeds muskelvekst. Komplett protein matvarer inneholder åtte essensielle aminosyrene som samhandler med de tolv ikke-essensielle aminosyrene kroppen din produserer. Interaksjonen av alle tyve aminosyrer oppmuntre muskel dannelse og vekst.

Kylling, biff, fisk, egg, melk og andre animalske produkter inneholder komplette proteiner. Protein er også i plante-baserte kilder som bygg, havregryn, hele korn brød, nøtter og brokkoli. Spis minst en servering av et protein-fueled mat til hvert måltid.

Vann

Vann spyler giftstoffer fra kroppen din, holder deg hydrert og hjelper deg å få dratt abs. Kalori reduksjon er en av de mest effektive måtene å se magemusklene og drikkevann vil bidra til å redusere sult smerter. Drikk vann hele dagen for å redusere kaloriforbruket og fortynne fordøyelsesvæsker.

De anbefalte åtte glass vann om dagen er en god start, men tar sikte på å doble inntaket for bedre resultater. Bodybuilder Kerry Dulin sier at kroppsbyggere drikke opp til tre liter vann om dagen før konkurransen.

Drikk ett glass vann før, under og etter hvert måltid for å imøtekomme et økt væskeinntak.

Høye fiber karbohydrater

Grøft hvetemel bearbeidede karbohydrater og velger hele korn, plantebaserte karbohydrater som frukt, grønnsaker og grovt brød.

Få mer igjen for pengene og spise brokkoli. En kopp fersk hakket brokkoli inneholder 2,6 gram protein, 2.4 gram kostfiber og bare 31 kalorier.

Foods høy i fiber hjelpe deg å føle deg mett mye raskere enn når du spiser bearbeidet mat. Fiberrik mat også gi deg drivstoff for å produsere energi som er viktig for å trene.

Brun ris, grovbrød og fullkornspasta er noen andre high-fiber matvarer du kan legge til din diett sammen med plante-baserte matvarer som finnes i vegetabilsk familien.

Hvordan å slutte å spise når du ikke er sulten

Spise er nødvendig for å opprettholde helse. Uten forbruket av kalorier ville vi dø. Vår interne følelse av sult signaler til kroppen at den må forbruke kalorier på visse mellomrom, men ofte folk spiser uten å tenke på det, eller konsumere mat selv om de ikke er sultne. Det er flere nyttige strategier for å slutte å spise når du ikke er sulten.

Hvordan å slutte å spise når du ikke er sulten

•  Trening i stedet. Trening kan være et middel for å distrahere kroppen. I stedet for å forbruke kalorier, gå en tur, løpe på en tredemølle eller kjøre til treningsstudioet. Deltagelse i fysisk aktivitet kan bidra til å gi motivasjon til å unngå å spise unødvendig. Det er vanskelig å konsumere kalorier når du sitter på en ergometersykkel.

•  Drikk vann. Vann hjelper deg å holde deg hydrert, og lar deg sette noe i munnen annet enn mat. Bruk veldig kaldt vann for å gjøre det til en forfriskende godbit og serverer den i en pen glass for å gjøre det mer attraktivt.

Puss tennene. Å pusse tennene kan hjelpe deg med å unngå å spise noe annet. Det kan også signalisere til kroppen at det er på tide å slutte å spise.

Ha sex. En god boltre seg i sengen kan frigjøre endorfiner, redusere sult og føle deg bedre.

Ta en dusj eller badekar. Belønn kroppen din med en lang beroligende boblebad. Les en bok og slappe av i badekaret. Forlate duftelys rundt for å skape en hyggelig stemning.

Få på skalaen. Hvis du aktivt prøver å gå ned i vekt, er omfanget alliert Hver gang du tenker på å spise, trinn på skalaen. Minn deg selv at du prøver å nå en viss vekt mål og spise når du ikke er sulten vil sabotere det målet.

Ta en lur. Folk kan spise når de ikke er sultne fordi de mangler søvn. Hvis du er sulten tidlig på dagen, ta en kort lur hvis mulig.

Hint

 • Hvis du fortsatt befinner deg vedvarende sulten, ta kontakt med en lege. Sulten hele tiden kan være et tegn på et større helseproblem.

Psyllium Husk å miste vekt

Psylliumskall er en urt innfødt til Asia, Europa og Nord-Afrika. Den ble introdusert til USA som en urt for å avlaste forstoppelse. Psyllium kommer fra den knuste Plantago ovata plantens frø. Når forbrukes, hjelper psyllium bulk effekt for å øke metthetsfølelse og reduserer sult cravings.

Fordeler

Ta denne urten i forbindelse med et sunt kosthold og trening for å fremme vekttap. Psyllium er full av fiber, så det er best å starte med halvparten av produsentens foreslått dosering. Ta urt 10 til 20 minutter før måltider som et hjelpemiddel til vekttap. Start med å blande halvparten av den anbefalte dosen i en 8-oz. glass kumelk, juice eller soyamelk. Øke dosen av en åttendedel over tre uker før du er i stand til å konsumere den anbefalte doseringen. Hvis du foretrekker kapsler eller tabletter, svelge dem hele deretter følger med et fullt glass vann. Psyllium kommer også i tyggetabletter eller wafere. Sørg for at disse er helt tygget og umiddelbart etterfulgt av et glass væske.

Betraktninger

Når du tar psyllium husk, må tilstrekkelige mengder vann bli fortært. En full glass vann etter hver dose bidrar til å hindre denne urten fra hevelse i halsen. Dessuten er mindre doser anbefales for brukere som opplever bloat, gass, og magesmerter. Starter på mindre enn produsentens anbefalte mengden og øke gradvis bidrar til å redusere forekomster av ubehag. Hvis du opplever disse symptomene, redusere mengden av psyllium du forbruker. Oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever rektal blødning, blodig avføring, en rask hjerterytme eller svimmelhet.

Hvor riktig fordøyelse kan hjelpe Vekttap

Riktig fordøyelsen fungerer er nødvendig for å redusere sult, for å få de næringsstoffene du trenger, og for å kunne tilby deg riktig energinivå for effektiv vektkontroll. Hvis fordøyelsesprosesser ikke fungerer på topp, kan du føle deg trøtt, svak, utmattet, konstant sulten og misfornøyd. Uriktig fordøyelse kan også påvirke ditt humør og din generelle helse; så, for å gå ned i vekt, bør du optimalisere fordøyelsesprosesser.

Proteiner og fordøyelse

I "Spis karbohydrater, gå ned i vekt: slippe alle pund You Want uten å gi opp den maten du liker," forfatterne Denise Austin og Amy Campbell MSRDCDE forklare hvordan fordøyelsesprosesser hjelpe vekttap praksis. I å diskutere protein forbruk, forklarer forfatterne at inntak proteiner bidrar til å forsinke fordøyelsesprosesser som i sin tur bremser ned oppføring av sukker i blodet. Når dette skjer, utvikler du en følelse av å være full raskere. Når du føler deg full, vil du slutte å spise og vil forbruke færre kalorier; Dette vil hjelpe deg å redusere de samlede kaloriinntak, slik at du kan gå ned i vekt lettere.

Karbohydrater og fordøyelse

Austin og Campbell hevder at du bør også bryte opp karbohydrat forbruk hele dagen og spise mindre måltider for å hjelpe deg å stabilisere blodsukkernivået. Et fall i blodsukkernivået kan gjøre at du føler deg sulten når du egentlig ikke er det. Videre, siden du vil være å bryte dine måltider opp i mindre porsjoner, fordøyelsessystemet skal jobbe oftere i løpet av dagen til å fordøye mat; Dette vil også forbedre din følelse av å være full og redusere din sult cravings.

Effekten av Rapid Eating og Stress

I "Spis mer, veier mindre: Dr. Dean Ornish program for å miste vekt trygt mens du spiser Rikelig," Dr. Dean Ornish forklarer at stressende følelser og rask spising ha en effekt på fordøyelsesprosesser som kan faktisk få deg til å få vekt. Siden det handler om å spise innebærer satiating din sult, kan spise for fort føre til at du ikke klarer å få noen glede ut av maten du spiser; Dette kan føre til at du spiser mer, og for å få vekt.

I tillegg skriver Dr. Ornish at under stressende perioder, er negativt påvirket fordøyelsen; kroppen din vil shunt blod vekk fra fordøyelsessystemet når du er stresset. Når du ikke får nok blod og energi til fordøyelsessystemet, vil kroppen din ikke klarer å absorbere de næringsstoffene den trenger fra maten du spiser. Endelig, sier Dr. Ornish at når du er følelsesmessig stresset munnen vil redusere sin produksjon av spytt og alfa-amylase enzymet: et enzym som er nødvendig for den første fasen av fordøyelsen. Sistnevnte vil redusere riktig næringsopptak i tillegg.

Malabsorpsjon

Hvis fordøyelsessystemet ikke fungerer som det skal, er det en mulighet for at du ikke vil få alle de næringsstoffene du kan fra maten du spiser. I "Nutritional Biochemistry," Tom Brody forklarer at mangel på næringsstoffer og problemer med malabsorpsjon kan utvikle seg til helsemessige forhold, for eksempel anemi, som kan gjøre at du føler deg sliten og trett. Disse forholdene vil gjøre lite for energinivået, og du vil ha mindre motivasjon til å trene og gå ned i vekt.

Enzymer, fordøyelse, og generell helse

Janet Fishborne, en ernæringsfysiolog, hevder at en bestemt kombinasjon av enzymer bidra til å gjøre fordøyelseskanalen utføres riktig og til å øke energinivået. Slike enzymer inkluderer lipase 8, alfa amylase 1000, gluco amylase 100, bromelain, og protease 5000. Fishborne hevder videre at gode fordøyelsesprosesser påvirker din helse generelt: med dårlig fordøyelse kommer en redusert metabolic rate og reduserte nivåer av energi. Hva mer, både av de sistnevnte ytterligere komplisere fordøyelses problemer, noe som kan resultere i dårlig opptak av næringsstoffer som du forbruker.