Digidexo.com

Hvordan å miste vekt mens de var utplassert

Hvordan å miste vekt mens de var utplassert


Distribusjon kan ha én av to vidt forskjellige effekter på vekten av medlemmer av de væpnede styrker. Det er de som, når deployert, opp i vekt av å spise for mye og for lite mosjon, og noen ned i vekt på grunn av stress. Selvfølgelig, det er også folk som legger på seg når stresset fordi de bruker mat som en stemning-booster. Det er viktig for personell til å innse at de kan gå ned i vekt under utsetting ved å øke graden av fysisk aktivitet samt å endre sine matvaner.

Hvordan å miste vekt mens de var utplassert

Bruk fysisk trening (PT) for å gå ned i vekt på en kontrollert måte. Sett opp et treningsprogram for å følge hver dag. Prøv aktiviteter på leiren gym som å løfte vekter. De fleste av leirene har 24-timers treningsfasiliteter for å tilfredsstille dine behov. Hvis du bestemmer deg for å ta opp utendørs kjører, må du holde værforholdene i tankene. I områder hvor dagtemperaturer stiger til ekstreme nivåer, vurdere å kjøre før soloppgang eller etter solnedgang. Tillat deg selv nok tid til å bli akklimatisert til temperaturforskjellen før du begynner dine oppgaver.

Gjør tøyningsøvelser for å beholde fleksibiliteten og kardiovaskulær trening for å forbedre funksjonaliteten til hjertet ditt og øke stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne mer kalorier for å gå ned i vekt. Prøv cardio-kickboksing, abdominal crunches og push-ups for å oppnå målet ditt vekttap.

Spis mer hyppige, men mindre måltider. Be om mindre deler av hvert element på tallerkenen din. Redusere størrelsen på snacks og gjøre dem friske ved å spise frukt i stedet for cookies eller kaker. Ikke prøv å gå ned i vekt ved å hoppe over frokost - kroppen din trenger dette måltidet å rev opp stoffskiftet.

Drikk mye vann - minst en gallon hver dag - fordi det vil holde deg hydrert og sunn. Dette er spesielt viktig hvis du er utplassert i et område som har ekstremt høye temperaturer. Dessuten vil dette også la deg mett, slik at du ikke fråtser i mat.

Overvåk kostholdet ditt. Feil mat vaner kan oppheve effekten av øvelsen rutine du følger. Velge sunne matvarer og unngå de som er høy i kalorier. Til frokost velger havregryn, egg (hardkokte eller kryptert) og lav-sukker korn. Unngå kjeks og høy sukker korn. Velg sandwich-wraps, tunfisk salater og grillet og hakket kyllingbryst til lunsj og middag. Spise større mengder rå grønnsaker.

Hint

  • Sørg for å miste vekt ikke blir den eneste fokus for distribusjonen. Lag en øvelse rutine som ikke forstyrrer din deltakelse i enhetens oppgave.