Digidexo.com

Bivirkninger av hår vitaminer

Tar vitaminer for hår helse kan forbedre den generelle helse og vekst av hår. Som med mange vitamintilskudd, men det er noen mulige bivirkninger. Noen ganger er disse bivirkningene er kort sikt, mens andre ganger bivirkningene kan vare i hele behandlingsperioden. Her er seks vanlige bivirkninger av hår vitaminer.

Håravfall

I løpet av de første dagene eller ukene for å bruke hår vitaminer, Shedding av usunn hår er normalt. Etter noen uker, bør Shedding avta og du skal se merkbare forskjeller i helsen til håret ditt.

Digestive

Som kroppen justerer til håret vitaminer, kan du merke fordøyelsesproblemer som oppblåsthet og gass, magesmerter, forstoppelse og diaré. Disse bivirkningene kan forsvinne etter noen uker, mens andre kan vedvare, av og på, for varigheten av behandlingen.

Økt libido

Sink er en ingrediens i mange ledende hår vitamintilskudd. Sink har vært kjent for å øke seksuell opphisselse - dette er en bivirkning folk flest vil ikke tankene.

Urin

Som vitaminer arbeide for å gjenopprette helsen til håret, kan du merke et behov for å urinere oftere. Vitaminer arbeider for å filtrere år med usunn buildup, og urinen kan ha en merkelig lukt eller merkelig farge. Med mindre du opplever hyppige brenning under vannlating, disse symptomene er ikke noe å bli skremt om.

Metabolsk

I løpet av den tiden du bruker hår vitaminer, kan du merke svingninger i vekt. Dette er fordi håret vitaminer jobber også stoffskiftet. Som stoffskiftet hastigheter og bremser, vekten øker eller minsker.

Appetitt

I løpet av behandlingen med hår vitaminer, vil appetitten komme og gå, siden endringer i stoffskiftet også påvirke appetitten. Noen dager vil du ende opp med å spise alt i sikte, mens andre dager kan du selv hoppe over et måltid.