Digidexo.com

Den raskeste og sikreste måten å miste vekt

Mange medisinske fagfolk er bekymret for at overvekt folk bærer vil utgjøre alvorlige helseproblemer nedover veien. Mange kroniske helseproblemer som diabetes og hjertesykdommer er forverret av overvekt, og å miste vekt er en av de beste måtene å redusere sjansene for å utvikle disse alvorlige helseproblemer. Men det er viktig å gå ned i vekt den rette måten. Å miste vekt for raskt kan føre til en rebound effekt og forlater deg med enda mer vekt å tape.

Fokus på trening - ikke bare på diett

Endre kosthold er viktig, men å endre livsstil er enda mer kritisk. Ved å fokusere på å flytte mer og spise mindre kan du begynne å gjøre de typer langsiktige endringer som vil hjelpe deg å holde vekten av. Starter en øvelse rutine trenger ikke å bety kjører en maraton eller delta i lokale treningsstudio. I stedet starte med små trinn - som parkering ved enden av partiet i stedet for ved siden av døren. Når du går på kontoret, gå opp trappa i stedet for å ri heisen. Start en treningsøkt klubb på kontoret og la dine medarbeidere motivere deg til å miste de ekstra pounds.

Spis Nedre næringsmiddelkjeden

Å spise mye frukt og grønnsaker er en av de beste måtene å miste vekt raskt, samtidig opprettholde et fornuftig kosthold. Frukt og grønnsaker er rike på fiber, og det betyr at de vil få deg til å føle deg full. Disse følelsene av fylde kan hjelpe deg å bekjempe food cravings som ellers kan vraket kosthold og vekt-tap programmet.

Massevis av Lean Protein

Protein er viktig når du prøver å gå ned i vekt, siden det vil hjelpe deg å bygge muskler du trenger for å stimulere stoffskiftet og øke din sjanse for varig vekttap. Lean muskel vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier, og som kan akselerere din vekttap og inspirere deg til å fortsette. Lean protein vil også gi deg energi til å holde tritt med din trening diett. Når du velger protein, fokus på magre kilder som skinn kyllingbryst og kvalitet kutt av storfekjøtt. Ville kjøtt som vilt kan også være et godt valg. Uansett hva proteinkilde du velger, er det viktig å kontrollere porsjonsstørrelser og trim all synlig fett. Kontrollere din del størrelser vil hjelpe deg å lære selvkontroll du trenger for å opprettholde vekttap på lang sikt. Trimming av fett vil hjelpe deg å få mest mulig ut av dine proteinkilder.