Digidexo.com

Tang brukes til å miste vekt

Finn ut mer om tang, hvis du leter etter en trygg og enkel måte å øke stoffskiftet, forbedre thyroid funksjon, og gå ned i vekt. Vekttap studier tyder på at bruk av tang eller tang kosttilskudd kan hjelpe deg å forbrenne fett. (Se referanser.) Det kan ikke være lenge før en ekte anti-fedme pillen er utviklet fra brun tang. Og i mellomtiden kan du bruke tang som en del av din velbalansert kosthold, trene regelmessig, og likevel gå ned i vekt.

Brown Seaweed Compound Burns Fat

I 2006 ble det rapportert om resultatene av Dr. Kazuo Miyashita sin tang forskning ved American Chemical Society landsmøte. På Hokkaido University i Japan, legen og hans kolleger matet rotter en konsentrert substans som heter fucoxanthin, hentet fra brun tare. Ekstraktet syntes å øke produksjonen av et protein som bidrar i metabolismen av fett. De overvektige rotter mistet 5 til 10% av kroppsvekten sin.

Den sammensatte fucoxanthin gjør noe med et protein som kalles UCP1, forårsaker fett oksidasjon og konvertering av energi til varme. Det stimulerer protein til å brenne fett, spesielt hvitt fettvev, hva slags fett rundt våre indre organer. Dette tyder på at brune tang kosttilskudd ville være effektive for å redusere magefettet. Den brune tang, også kjent som tare eller wasame, blir ofte brukt til å legge smak til miso suppe og andre japanske oppskrifter. Før du begynner å spise en diett av miso suppe, husk det ville ta mye av brun tang for å gå ned i vekt.

Menneskelig Anti-Fedme Pill er rett rundt hjørnet

Ifølge Dr. Miyashita, ville det ikke være praktisk for folk å konsumere nok fucoxanthin i form av tang for å gå ned i vekt. Til slutt, når en konsentrert form av stoffet er utviklet, vil du kunne få tilgang til nok fucoxanthin å miste vekt. "Menneske studier er planlagt," forskeren sier, estimerer at så tidlig som 2011 en anti-fedme pillen vil være tilgjengelig for forbrukerne, laget av et sammensatt hentet fra brun tang.

Another Way Seaweed kan hjelpe deg å miste vekt nå

Fordi høye nivåer av jod finnes også i brun, rød og grønn tang, er det tenkt å være nyttig for skjoldbruskkjertelen funksjon. "Sunn funksjon av skjoldbruskkjertelen er avgjørende for å opprettholde forbrenningen og hindrer opphopning av kroppsfett," skriver Burton Goldberg i "alternativ medisin". Bruke tang og tang kosttilskudd kan akselerere vekttap ved å støtte skjoldbruskkjertelen. Imidlertid er jod vanskelig for kroppen å absorbere, i henhold til Goldberg, som anbefaler at det også ta vitamin A for å øke absorpsjonen jod.

Tang er en kraftpakke av næringsstoffer

Tang er rikt på mineraler som bare ikke finnes i høye nok mengder i maten vår, men de er alle nødvendige for optimal helse og metabolsk effektivitet. Forfattere Seibin og Teruko Arasaki liste tang blant "grønnsakene i havet", som er navnet på deres bok. De rapporterer at "alle de mineraler som kreves av mennesker, inkludert kalsium, natrium, magnesium, kalium, jod, jern og sink er til stede i tilstrekkelige mengder. Dessuten er det mange sporstoffer i tang." Du kan få alle viktige vitamin fra disse "grønnsaker" fra havet, også, inkludert vitamin A i form av betakaroten. Også, B1, B2, B6 og niacin, vitamin C, pantotensyre, folsyre og selv små mengder av vitamin B12 er alle tilstede, noe som sjelden forekommer i land grønnsaker.

Husk, tang er høy i natrium som kan føre til høyt blodtrykk. Pass på å sjekke med legen din før du legger tang for din helse regime.