Digidexo.com

Hva Er Yellow Root Tea?

Hva Er Yellow Root Tea?


Gul root te er brukt i alternativ medisin til å behandle en rekke plager og tilstander. Gul rot har blitt brukt medisinsk i Nord-Amerika i hundrevis av år, for tiden dyrket kommersielt gjennom USA. Med sin popularitet og produksjon, er gult root anses truet i enkelte områder av landet som etterspørselen har overskredet sin vekst.

Identifikasjon

Gul rot, vanligvis kjent som goldenseal, er en plante som vokser vilt i deler av USA og kommersielt over hele landet. Det amerikanske Department of Agriculture lister denne roten som truet i mange stater i Midt-Atlanteren, Midtvesten og sørlige regioner. Planten vokser hvor som helst fra 6 til 14 inches høy med små hvite blomster og grønne frukter som blir rød i juli. Oppkalt etter sin distinkte gule røtter, er denne urten tørkes og brukes til å lage te, tinkturer, pulver, piller og tonics. Det latinske navnet for gul rot er hydrastis canadensis.

Historie

En artikkel opprinnelig publisert i den vestlige Druggist fra American Farmasøyt John Uri Lloyd viser de første beretninger om gul rot bruk er knyttet til Cherokee indianerne, en stor nordamerikanske stammen. Sine gule røtter lage fargestoff som brukes for kurver og brukes medisinsk som en bitter tonic i Cherokee medisin. Som nybyggere lærte mer om indisk bruk av urter som et nasjonalt rettsmiddel for plager, gul rot gradvis fått den oppmerksomhet av den tradisjonelle medisinske miljøet i 1798.

Fordeler

Ifølge Internet urte ressurser som Everygreenherb.com, er gul rot noen ganger kombinert med Echinacea som et homøopatisk behandling for forkjølelse. Som en anti-inflammatorisk og naturlig antibiotika, er gult root te brukes i alternativ medisin i behandling av bihulebetennelse, blæreproblemer, brystet lunger og øvre luftveisinfeksjoner. Gul root te er ansett som en leverstimulerende og nyttig i lindrende slimhinner og assistere fordøyelsen. Mens gult root te har vært kjent som et populært middel for utseendet på narkotika spor i en urinprøve, har ingen vitenskapelig eller homøopatisk forskning støttet denne troen.

Teorier / Spekulasjoner

Som alternativ medisin, eller homøopati, har vokst i popularitet, gul rot har blitt en av de mest populære urter i USA. Med en anslagsvis 250.000 pounds av gult root selges årlig, har prisen for gul rot av pund vokst siden 1990 og anlegget har blitt truet på mange områder der det en gang vokste vilt. I 2006 Janice Boling rapportering for North Georgia News funnet gul rot prising vokste fra $ 10 kilo til 30 dollar pr kilo, og i noen områder til så mye som $ 100 pund. Som i 2009, er gult root te ofte solgt som goldenseal te. Den kan kjøpes på nettet og i lokale urter eller holistisk butikker for ca $ 10 en boks.

Advarsel

Mens gul rot forbruk i te eller andre former regnes som trygt for kortvarig bruk, Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin har indikert det er ingen generell informasjon tilgjengelig om sikkerheten av høye doser eller langvarig bruk. Mens brukes i alternativ medisin for å behandle en rekke plager, er det lite vitenskapelig bevis fra den tradisjonelle medisinske samfunnet til å støtte mange av de helsemessige fordelene nevnt her. Gul rot eller goldenseal bør unngås under graviditet, eller hvis du har høyt blodtrykk. Det anbefales at enkeltpersoner oppsøke lege før du bruker naturmidler for å behandle alvorlige forhold.