Digidexo.com

Hva er noen gode protein snacks?

Hva er noen gode protein snacks?


For høyt nivå idrettsutøvere og lavt aktivitets sofaen poteter alike, er protein en viktig del av et sunt kosthold som ofte går ignorert. Protein-tunge snacks er enkle å lage og kan være en sunn alternativ til typiske høyt sukker eller høy-natrium snacks.

Peanut Butter

Peanøttsmør er en av de beste kildene til rask protein, og kan settes på alt fra brød til knekkebrød til bananer. For et ekstra sunn snacks, sørg for å kjøpe naturlig peanøttsmør som kun inneholder peanøtter og har ikke lagt søtningsmidler.

Trail Mix

Trail mix bestående av korn, frukt, frø og nøtter kan være en fantastisk kilde til protein og kan også gi en rekke vitaminer og mineraler. Imidlertid bør skjønn brukes på grunn av det faktum at mange butikk-kjøpte varianter inkluderer stykker av godteri eller er tungt sukret.

Beef Jerky

Selv om det vanligvis er begrenset til junk food midtgangen i supermarkedet, beef jerky faktisk kan gi en betydelig mengde protein som snacks og krever ingen forberedelser. Prøv å finne jerky med en minimal mengde tilsetningsstoffer eller søtningsmidler, eller prøve å lage din egen for det beste resultatet.

Yoghurt

Yoghurt er en av de mest populære proteinkilder i verden, og det er lett å finne et pre-pakket i små kopper for enkel transport. Selv flavored yoghurt vanligvis er søtet tungt, kan sitronsaft eller vanilje ekstrakt legges til vanlig yoghurt for en bedre smak på en sunn protein.

String Cheese

Ost er en av de beste kildene til protein tilgjengelig, og er lett tilgjengelig i supermarkeder i lett-til-carry streng pakker.

Chocolate Milk

Sjokolademelk gjør en deilig snack, og er en utmerket kilde til protein. Det er ofte brukt som en lader ved høyt nivå idrettsutøvere etter en konkurranse eller trening.