Digidexo.com

Hvordan takle TMJ

Kjeveledd syndrom (TMJ) kan være ulidelig smertefullt å forholde seg til. Mens kjevesmerter er et vanlig symptom på TMJ, mange TMJ lider også avtale med hodepine, nakkesmerter og smerter i andre deler av kroppen. De fleste TMJ lider biter tennene, noe som gjør det viktig å unngå stress så mye som mulig. TMJ er utvilsomt en vanskelig sykdom som å leve, men det finnes mestringsteknikker som kan bidra til å lindre symptomene og lar deg til et mer normalt liv med mindre smerter.

Bruksanvisning

•  Finn en muntlig og maxillofacial kirurg du stoler på og som du kan arbeide for å finne en passende behandling. Det er mange behandlinger tilgjengelig for TMJ fra seg et munnstykke til å ta daglige medisiner. Du trenger bare å finne den ene, eller kombinasjonen, som fungerer best for deg.

Pust dypt og slappe av. Stress kan føre til fakkel-ups av smerte, uavhengig av hva medisiner du er på, eller hvilke behandlinger du er under, så du må lære å puste dypt, for å slappe av og å gi slipp på stress det beste du kan.

Oppdag hvordan du best kan håndtere stress, fordi alle avtaler med stresset annerledes. Bruk fremgangsmåte som konsekvent å unngå stress så mye som mulig. Du kan finne at en avslappende bad hjelper lette stress eller du best kan takle stress ved å ta en rask spasertur; gjøre hva som fungerer best for deg.

meditere. The Mayo Clinic anbefaler meditasjon som en måte å bedre takle TMJ. Fordi meditasjon krever at du bremse pusten din, vil musklene dine, inkludert dine kjevemusklene, begynner å slappe av, og du vil være i stand til å lindre stress og dine TMJ symptomer.

Prøv yoga. En populær TMJ mestring metoden er yoga, noe som krever at du kan fokusere på din holdning, pust og bevegelse, og det vil hjelpe kroppen din til å slappe av som i sin tur vil hjelpe deg å bedre takle TMJ.

Sett varm komprimerer på stedene der det er smerte. Varm komprimerer kan bidra til å berolige din smerte og til å redusere eventuelle muskelspasmer som du har å gjøre.

Bli en TMJ støttegruppe. Håndteringen av TMJ på daglig basis kan være vanskelig, og å ha andre å snakke med og å lufte med kan ofte gjøre det mer utholdelig.

Hint

  • TMJ kan kontrolleres hvis du finner den rette behandlingen for deg. Men, du må bo forpliktet til behandlingen, selv etter at du begynner å føle deg bedre, hvis du ønsker å fortsette å føle seg bedre.