Digidexo.com

Hot Sikkerhets Topics

Hot Sikkerhets Topics


Å vite hvordan du skal holde deg selv og andre ut av veien innebærer en kritisk gjennomgang din egen sikkerhet og sikkerheten til familien din. Bor på toppen av viktige sikkerhetsspørsmål kan gjøre en forskjell for din familie hjemme, på skolen, når du reiser eller på nettet. Forstå og gjennomføre grunnleggende sikkerhetsregler kunne avgjøre om en hendelse blir en nær samtale eller ulykke. Sørg for at du er oppdatert på varme sikkerhetsforhold.

Hjem

Du skal føle deg trygg hjemme. Utfør en hjemme-sikkerhet inventar og ta et kritisk blikk på potensielle problemområder på hjemmebane. For eksempel installere lysene på trappene og steder hvor et fall eller feilsteg kan føre til alvorlig skade. Forhindre utilsiktet forgiftning ved å holde rengjøringsmidler, skjønnhetsprodukter og medisiner på et sted der barn ikke kan komme til dem. Installer grip barer og sklisikre matter i badekar og dusj områder. Gjøre visse røykvarslere forbli i god stand med ferske batterier.

Internett

Som tilgang til Internett øker, muligheten for problemer også øke. Identitetstyveri er fortsatt et stort problem på internett, så sørg for at du bruker Wi-Fi Protected Access (WPA) som krever et passord for å komme på nett, og sjekke kreditt-rapporter og kontoutskrifter jevnlig. Cyber-bøller, seksuelle overgripere og tyver er alle over Internett. Fortell barna om Internett-sikkerhet ved å gå over de grunnleggende reglene som aldri oppgi navn, adresse, telefonnummer eller kredittkortnumre online.

Mat

Matsikkerhet kanskje ikke synes viktig for deg før det slår deg eller din familie. Enkle trinn som å vaske hendene før og etter håndtering av mat, vasking råvarer eller gjør at visse matvarer er tilberedt på riktig temperatur kan holde maten trygg for familien å spise. Holde opp med den nyeste maten minnes ved å sjekke nyheter eller nettsteder kan hjelpe deg å styre klar av enhver eksponering for forurenset ferskvann, processed- eller forberedt nødhjelpsartikler.

Skole

Helt siden den forferdelige hendelsen på Columbine High School i 1999 og den påfølgende skyteepisoder på skoler siden den gang har skolen sikkerhet forble en viktig bekymring for elever, foreldre og skole medarbeidere. Mange hendelser inntreffer hver dag som kunne kompromittere et barns sikkerhet på skolen som mobbing, gjengvold, unsupervised tilgang til Internett og uautoriserte våpen. Engasjere seg og sørge for at ditt barns skole har en aktiv sikkerhet og trusselvurdering program på plass.