Digidexo.com

Måter å forbrenne kroppsfett

Jakten på rask vekt og kroppsfett tap raser videre som folk søker etter riktig kosthold program. Det er så mange kjepphest dietter som det er vanskelig å vite hva som fungerer og hva som ikke virker. I stedet for å bruke tonnevis med penger på piller, juice, pulver og andre vekttap hjelpemidler, gå tilbake til den enkle oppfatningen av kosthold og mosjon. Bare denne gangen, vet riktig type kosthold og trening for raskere resultater.

Intervalltrening

Alle som vet noe om trening har sannsynligvis hørt begrepet intervalltrening. Men det mange ikke vet nøyaktig hva dette er, hvordan du kan gjøre den jobben for dem og hvor gunstig det er for å miste kroppsfett raskt. Når du deltar i intervalltrening, er du øker intensiteten. Hjertefrekvensen til værs for en kort periode på tim, så raskt avtar for en kort periode. For eksempel kjøre en all-out sprint så fort du kan i ett minutt, og deretter gå i to minutter, og gjenta syklusen. Eller svømme to runder rundt bassenget så fort du kan, stoppe og puste i to minutter, og gjenta. Dette kan gjøres med nesten alle cardio trening du liker. Start ut bare gjør totalt 10 eller 15 minutter per dag hvis du ikke er vant til øvelsen. Prøv å gå på en tredemølle eller i en park i to minutter deretter jogge i to minutter, gå i to minutter, deretter jogge to minutter, etc., for en uke. han ext uke øke til tre-minutters intervaller, deretter fire minutter uken etter. Arbeid deg oppover til å gjøre 30-minutters intervall trening minst fire dager i uken for best resultat. Intervalltrening er den beste måten å forbrenne fett og forbedre den generelle condition så raskt som mulig.

Fat Burning Foods

Det er visse matvarer som kan hjelpe fremskynde fett tap resultater basert på deres næringsinnhold:

Mat som inneholder en betydelig vitamin C-innholdet som appelsiner, kiwi, grapefrukt, mandariner og sitroner hjelpe brenne fett. Vitamin C flytende fett og hjelpemidler i å slippe det fra lagring i cellene til å bli brent raskere. Kalsium finnes i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt kan hjelpe til med vekttap. Kalsium bidrar til å øke nedbrytningen av fett i cellene, noe som gjør det lettere å brenne av. Hvis du kan spise chili og cayenne pepper, kan du finne deg selv slippe fett raskere enn forventet. Disse matvarer inneholder capsaicin, som har thermogenic egenskaper. Det vil øke forbrenningen slik at fett og kalorier kan brennes lettere.

Arbeid ut i morgen

Det er hovedsakelig to fordeler med å jobbe ut i morgen i motsetning til noen annen tid på dagen: kroppsfett er kilden til energi, ikke karbohydrater, og det omdreininger opp stoffskiftet for dagen.

Karbohydrater er den viktigste kilden til energi kroppen vår bruker under trening. Du må brenne reservert kroppsfett butikker i stedet, hvis fett tap er målet. Vi forbrenner karbohydrater under våre daglige aktiviteter, og mens vi sover. Når vi våkner, er carb butikker utarmet og kroppsfett må brukes til drivstoff. Ikke spis frokost før en treningsøkt. Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering, men vente til etter trening for å spise frokost.

Morgen trening øker stoffskiftet og bidrar til å holde det vertikale opp for hele dagen. Denne høyden i stoffskiftet vil holde deg å brenne kalorier i løpet av dagen. Selvfølgelig kan du brenne fett i kveld også, men stoffskiftet vil avta når du går i dvale. Også, trene om natten kan påvirke din evne til å sovne, siden øvelsen energi til kroppen.