Digidexo.com

Den beste måten å slutte Sugar

Den beste måten å slutte Sugar


Butikk-kjøpte mat som er prepackaged for forbruk er fullpakket med sukker fordi den fungerer som et konserveringsmiddel. Det forbedrer smaken og er en automatisk humør booster, men ikke lenge etter at blodsukkeret går opp, kommer det styrter ned igjen. Sukker synes å være overalt og i alle slags mat i disse dager. Abstinenssymptomene er lik de møtt av narkomane. Jo mer sukker du spiser, jo mer avhengig blir du.

Den beste måten å slutte Sugar

•  Start dagen med en sunn frokost. Et eksempel på en god frokost er eggehviter med hakkede tomater på hele hvete toast. Unngå sukkerholdige frokostblandinger. Selv frokostblanding som du kanskje tror er sunt kan inneholde overraskende mengder sukker.

Kutt ut brus cold turkey. Brus er lastet med tilsatt sukker. Et stort glass brus kan lett få 16 teskjeer sukker. Å spise på fast food-restauranter kan raskt påvirke helsen din, fordi den salte stekt mat gjør du begjærer sukkerholdige drikker.

Drikk grønn te hver dag. Grønn te bidrar til å bryte ned fett og sukker. Hvis du er fristet til å bruke kaffe og andre koffeinfylte drikker som en krykke å sparke din sukker vane, unngå å gjøre det fordi store mengder koffein skape kaos på blodsukkernivået. Grønn te inneholder små mengder av koffein og er et bedre alternativ.

Les etikettene nøye og sjekke ingrediensene for skjult sukker før du kjøper dagligvarer. Unngå elementer med høye nivåer av fruktose, dekstrose, høy fruktose mais sirup, glukose, frukt juice konsentrat, stokk sirup, malt sirup, sukrose og invertsukker. Også unngå kunstige søtningsmidler, fordi de hindrer hjernen din fra å tenke på å få nok sukker fra naturlige kilder som frukt.

Spis mer protein og færre karbohydrater. Overspising karbohydrater øker blodsukkeret, slippe serotonin og heve stemningen, men blodsukkernivået raskt dyppe igjen. Folk som spiser for mange karbohydrater er sannsynlig å være mer irritabel og sulten enn folk som spiser mer protein.

Trening for å få serotonin utgivelsen du fikk før ved å spise sukker. Spise sukker gjør folk glade fordi det frigjør serotonin i hjernen. Trene frigjør endorfiner, og hever humøret, så det er et bedre alternativ til å spise desserter.

Hint

  • Ikke bite her og der. Skjær ut desserter og søte snacks helt. Å få en liten smak vil bare gjøre deg vil mer, og du vil være mer sannsynlig å gi etter.
  • Spis små måltider gjennom dagen for å holde blodsukkernivået konstant. Hold sunn snacks som for eksempel mandler med deg for å unngå å spise hva junk food er i nå.