Digidexo.com

Hvordan å sammenligne merker av Maca

Hvordan å sammenligne merker av Maca


Maca er en kraftig rot som dyrkes tradisjonelt i høyder på 13,000-15,000 føtter. Det er innfødt til Junin platå høylandet i Bolivia og Peru, hvor den har vært dyrket i mer enn 2000 år. De fleste merker for tiden tilgjengelig innhøsting og male fra disse regionene.

Historie

Mens det er ingen dokumenterte beretninger om sin bruk av Inka-folket, legender fra ulike kilder koble den mye med Inca krigere. Det er klart at maca har vært dyrket i århundrer som en stor landbruks avling i høylandet, der få andre vekster vokse.

Typer

Maca varierer i farge, størrelse og form av roten. Roten kan være trekantet, rund eller rektangulær. Den finnes først og fremst i fargene sort, krem ​​og rød. Krem er den mest vanlige og mye brukt. Kremen røtter er den største og den søteste smaker. De sorte røtter er rapportert å ha den sterkeste medisinsk verdi, selv om forskningen er ikke avgjørende.

Fordeler

Maca brukes hovedsakelig som en seksuell Enhancer for menn og kvinner. Det har også blitt funnet å øke energi og noen ganger blir referert til som den Peru ginseng. Det har næringsverdi så vel som den inneholder et spektrum av sporstoffer og B-vitaminer.

Regioner

Maca åkre blir befruktet hovedsakelig med sau og alpakka gjødsel. Maca dyrking fra bolivianske og peruanske høylandet er nesten helt økologisk. Selv om maca har vært dyrket utenfor Andes, forskning har ennå ikke vist om det utvikler det samme virke sammensetning eller potens.

Merker

Nesten alle de individuelle merkene har egne nettsider. Hver vil gi informasjon om regionen der maca ble dyrket og den type maca som blir bakken. Merker kan variere i konsentrasjon hvis du kjøper pulver i kapselform. Noen merker kan legge til andre ingredienser for å kapsler også. Denne informasjonen vil bli merket tydelig.