Digidexo.com

Calorie guide og kroppsfett Scale

Calorie guide og kroppsfett Scale


Millioner av amerikanere i dag avtale med vektproblemer, inkludert mange tilfeller av fedme. Bevæpnet med riktig informasjon, men har noen individer oppdaget veien til bedre helse. Den veien er brolagt med kosthold og trening, og det har noen verktøy som hjelper deg med å planlegge kostholdet og overvåke utviklingen. Disse verktøyene inkluderer kalori guider og skalaer som måler kroppsfett.

Body Fat Scales

Kroppsfett skalaer utgjøre fordeler til tradisjonelle vekter fordi de måler ikke bare vekt, men også prosentandel av kroppen fett. Denne beregningen er viktig, spesielt hvis du prøver å gå ned i vekt og øke andelen av muskelmasse. Scales hjelpe fordi de viser hvor mye fett du mister gjennom kosthold og mosjon. Tradisjonelle skalaer bare viser vekttap, og som ikke alltid er forbundet med tap av fett. I noen tilfeller, en nedgang i vekt reflekterer noe mer enn en mangel på riktig hydrering eller en tom mage.

Kroppsfett skalaer fungerer ved å sende en liten elektrisk strøm gjennom kroppens vev. Den måler da kroppen din motstand mot gjeldende å bestemme kroppens tetthet, en måling av hvor godt det flyter når nedsenket i vann. Skalaene bruke en formel for å beregne din andel av kroppsfett basert på tetthet. Mens nøyaktigheten av skalaer varierer, med samme skala på en konstant basis lar deg overvåke utviklingen.

Kalori Guides

Kalori guider kommer i to hovedformer, trykte guider og elektroniske guider. Trykte kalori guider gir en transportabel, lett refererte guide til de kaloriene som finnes i maten du spiser. Online guider, men har noen fordeler. Mange nettsteder lar deg spille inn dine matvalg i en food journal. De er også mulig å beregne kalorier lettere. Med utskrifts guider, du gjør regnestykket. Med de fleste online guider, for eksempel ett funnet på MyCalorieCounter.com, nettsiden har programvare som beregner din ernæring. Oppgi servering størrelse for å tillate justeringer i antall kalorier du forbruker, og programvaren legger til alle matvarer du spiser på en dag for å gi deg detaljert informasjon om kalorier forbrukes og hvilke næringsstoffer matvarer inneholdt. MyCaloriecounter.com gir deg også mulighet til å sette mål for kalorier og mengder av protein, karbohydrat, fett, mettet fett, natrium og sukker.

Noen kalori guider også tillate deg å legge inn din vekt og fettprosent, som du kan bruke til å beregne hvor mange kalorier kroppen din forbrenner hver dag. Antall kalorier individer må forbruke per dag for å opprettholde vekten varierer fra individ til individ basert på kjønn, alder, vekt, fysisk aktivitetsnivå og noen andre faktorer.

Bruke verktøyene

Kroppen fett skala og kalori guide gi deg alle verktøyene du trenger for å hjelpe til med sunn livsstil. Bruk din kalori guide for å overvåke matforbruk. Tenk maten du vanligvis spiser og se hvordan den daglige summen av sine næringsstoffer sammenlignet med føderale standarder for ernæring. Det amerikanske Food and Drug Administration anbefaler at voksne på en 2000-kalori diett bruker ikke mer enn 65 gram fett og ikke mer enn 300 mg kolesterol daglig. FDA anbefaler 25 gram fiber per dag, 300 gram karbohydrater og 50 gram protein. De faktiske mål kan variere basert på antall kalorier du velger å spise. De fleste nettsteder som har mat tidsskrifter som lar deg justere målene for disse stoffene basert på din totale kalori plan.

Mens kalori guider hjelpe deg å finne ut hva du skal spise, gir kroppen fett skala den sanne mål på om planen fungerer. Bruk kroppen din fett skala for å overvåke din vekt og kroppen fett prosentpoeng. Hvis du planlegger ikke å bringe resultater, foreta justeringer. Oppsøke lege for å finne ut den beste planen for din situasjon.