Digidexo.com

telle kalorier barn

Telle kalorier for barn

Ifølge Centers for Disease Control, har forekomsten av fedme blant barn fra 6 til 19 år tredoblet siden 1980, og satsene for fedme blant førskole-alder barn, 2 til 5 år gamle, er doblet. Dette betyr ikke bare generasjoner av mennesker utsatt for en stillesittende livsstil og plaget av helsemessige bekymringer, men også en levetid på stigende og hyppigere medisinske kostnader og besøk. Å få barn til å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt kan være vanskelig, som barn har liten motivasjon til å endre sitt kosthold eller spise sunt.

Kaloriinntak

Det første skrittet mot å telle kalorier for barn, er å innse at barn har forskjellige ernæringsmessige og caloric krav enn voksne. De kan også endre drastisk avhengig av alder og kjønn på barnet. For eksempel har en 13 år gammel jente en anbefalt daglig inntak av 1600 til 2000 kalorier per dag, mens en gutt på samme alder kan ha 1800 til 2200 kalorier. Men for en 8-åring av begge kjønn, er bare 1400 til 1600 kalorier per dag anbefales.

Du kan hjelpe barnet ditt fyller deres daglige behov med sunnere kalorier uten å ty til kompliserte planer og veier porsjoner. Bare gi mer sunn snacks, som ferske grønnsaker i stedet for chips og frukt i stedet for iskrem og godteri.

Kutte kalorier

En måte å begynne å kutte kalorier i barns kosthold er å begrense sitt inntak av fast food. Fast food er generelt høy i fett, natrium og sukker og lite essensielle næringsstoffer. Likevel fast food selskaper tungt markedsføre mot barn med leker, film tie-ins og lekeplasser på stedet, noe som gjør barn kreve å spise fast food enn hjemmelagde måltider. Faktor i en populasjon av foreldrene arbeider flere og lengre dager, og du har en epidemi av barn får for mange av sine måltider fra gatekjøkken. Nesten en tredjedel av barn i USA spiser fastfood hver dag.

En annen måte å bidra til å redusere det daglige kaloriinntaket for barn, er å begrense forbruket av sukker. Brus kan være en rask måte å slukke et barns tørst, men de er fulle av tomme kalorier og koffein og føre til ikke bare fedme, men tannråte. Barn generelt er regelmessig gitt brus, godteri, kaker, kjeks og tannkjøtt som belønning eller snacks, og dermed oppmuntre en konstant ønske om sukker, og en sammenheng mellom søt-smake mat og trivsel og godkjenning. Men dette konstant dosering med sukker fremmer ikke bare fedme, men en rekke andre fysiske og atferdsmessige problemer, for eksempel lærevansker, motiverende og holdningsproblemer, og svinger energi og humør. Redusere sukkerforbruket er en enkel måte å redusere kaloriinntaket totalt.

Hvordan å telle kalorier med Weight Watchers

Weight Watchers er en slanking plan som er ment å endre ditt syn og tilnærming til mat og slanking vaner. Det er en langsiktig spising plan i motsetning til en kortsiktig diett. The Weight Watchers systemet fokuserer ikke på å telle kalorier, men i stedet forenkler prosessen ved å konvertere kalorier til et bestemt antall poeng. I stedet for å telle kalorier, vil du holde styr på poeng. Spesifikke matvarer er tildelt en poengverdi som kan bli regnet inn i ditt daglige inntak av mat. Mengden av poeng du kan konsumere på daglig basis er beregnet i henhold til din vekt og høyde.

Hvordan å telle kalorier med Weight Watchers

•  Gå til Weight Watchers poeng kalkulator på Calculator.net (en link til nettstedet er gitt i delen Referanser i denne artikkelen.) Denne kalkulatoren benytter den nyeste Weight Watchers poeng system og tar hensyn til mengden av protein, fiber, fett og karbohydrat som er inneholdt i en enkelt matvare.

Finn ernæring data på en food emballasje for å finne den informasjonen du trenger. Hvis du ikke ser ernæring data, prøve å ringe produsenten av maten for å finne ut de verdiene som du trenger. Input verdien av hver - fiber, fett, karbohydrater og protein - i kalkulatoren, i gram.

Konverter mengden av punkter som du forbruker på en dag til kalorier ved å finne ut hvor mange poeng du trenger på en daglig basis (se nederst i Weight Watchers kalkulator side på Calculator.net.) Vær oppmerksom på at Weight Watchers fokuserer på poeng , ikke kalorier, så konvertere dine poeng til kalorier er ikke i tråd med Weight Watchers filosofi. Det kan imidlertid gjøres. Legg opp all maten som du forbruker på en dag i henhold til Weight Watchers poengsystem. Sjekk ernæring data for hver matvare du spiser for å finne ut hvor mange kalorier du forbruker på en dag.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier


Den oppadgående trenden i vekt og fedme blir stadig mer alarmerende i samfunnet. Med folk forbruker mer kalorier og leve stadig mer stillesittende livsstil, er waistlines utvide og vektrelaterte helseproblemer er nådd epidemiske proporsjoner. Til tross for utallige kjepphest dietter som dukker opp, telle kalorier er fortsatt den mest effektive måten å trygt å miste vekt, og er også den mest bærekraftige på lang sikt. Et sunt mål å satse på er 1 til 2 pounds av vekttap per uke. Kombinere kaloritelling med trening vil resultere i den mest effektive vekt miste regime.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

•  Finn ut hvor mange kalorier du skal forbruke for dagen. Dette vil avhenge av flere faktorer, for eksempel hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt og hvor mange kalorier du brenner gjennom fysisk aktivitet. Generelt bør kvinner ikke inntar færre enn 1200 kalorier per dag og menn bør ikke forbruke færre enn 1800 kalorier per dag.

Skriv ut ditt måltid plan for neste uke. Du kan alltid justere den senere hvis det er nødvendig, men det er godt å ha en grunnleggende plan for å begynne med. Planlegg å ha minst tre måltider og to snacks. Føler fratatt mat vil gjøre miste vekt mye vanskeligere. Sørg for at du får nok av hver matvaregruppe, spesielt fett og protein, som vil bidra til å holde deg mett og mett.

Bruk en journal, regneark eller andre planner du velger å spore ditt daglige inntak. Husk å holde styr på noen ekstra snacks og drikkevarer, inkludert brus og juice.

Skriv ned del størrelsen du spiser til hvert måltid og snack. Måle eller veie maten når det er mulig å få en eksakt kalori teller. For pakket elementer, se matens ernæring etiketten. Du kan også vurdere å investere i en kalori telling manual for caloric informasjon.

Beregn din totale kaloriinntak på slutten av hver dag. Prøv å plass kalori forbruk jevnt utover dagen.

Hint

 • Husk å ta med sporadisk behandler i menyen din plan.
 • Hold lav kalori snacks, for eksempel selleri eller luft-poppet popcorn på hånden når du prøver å gå ned i vekt.
 • Sjekk alltid med en lege før du tar fatt på noen vekttap eller diett plan.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier


Det er en misforståelse som har eksistert i flere tiår, og det går noe sånt som dette: For å gå ned i vekt, må du telle kalorier eller følge en diett. Så folk revolusjonere hele deres spise plan, gå for de lavest kalori elementer eller følge noen diett, og stoppe når de ikke kan stå det lenger. Snart deres favoritt mat - og ekstra pounds - komme tilbake med en hevn. Det trenger ikke å være slik. Ved å følge disse fem trinn, kan du gå ned i vekt uten å telle kalorier - eller kjører selv gal.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Fem trinn for å miste vekt på den enkle måten

Gjør din favoritt mat en prioritet: Vent: Betyr ikke dette gå mot alt dietter si? Ja, og det er derfor det fungerer. Men dette er ikke å si at du bør spise bare junk food. I stedet vil du identifisere dine absolutte favoritter og inkludere dem i kostholdet ditt. For eksempel, hvis du elsker iskrem, har en liten scoop hver dag. Men hvis du ikke liker cookies, ikke spise dem; de er ikke verdt kalorier. Du vil bli overrasket over hvor få kalori-rik mat du faktisk liker. Når du finner en måte å fornuftig inkludere slike matvarer i kostholdet ditt, vil behovet for å overspise naturlig spre, og du kan gå ned i vekt med letthet.

La magen ta ledelsen. Dette trinnet er mye enklere enn å telle kalorier. I stedet, spise når du er sulten og stoppe når du begynner å føle deg mett. La oss starte med sult først: Sørg for at du faktisk er sulten når du spiser, og ikke vente til du er skrubbsulten. Alltid spørre deg selv om du er mista sult for kjedsomhet eller stress. Når du begynner å spise, ta deg tid til å nyte måltidet, og se opp for det øyeblikket når du begynner å føle deg mett - det er på tide å stoppe! Hvis du venter til du er fylt, har du sannsynligvis allerede spist for mye.

•  Spis frokost. Hvis du ikke pleier å spise noe i morgen så starter nå. Studier viser at folk som spiser frokost veier mindre enn folk som ikke gjør det. Årsaken er at folk som hopper over frokosten får skrubbsultne senere i dag og kompensere ved overspising. Hvis du ikke er sulten til frokost, deretter begynne i det små med litt frukt eller kornblanding. Ofte folk ikke er sulten til frokost fordi de spiser for mye på dinner og sent på kvelden. Fikse det ved å holde natta måltid petite.

Gjør sunne bytteavtaler. Til hvert måltid, tenke på hvor du kan enten legge sunn mat eller swap mindre næringsrik elementer for mer næringsrike alternativer. For eksempel legge litt frukt til din morgen frokostblanding og grønnsaker til pasta middag. På sandwich, bytte hvitt brød for hele korn brødet. Denne måten, du er ikke å gjøre store endringer i kostholdet ditt, du er bare lære å lage maten du elsker bedre.

Aktiver livet ditt. Mens spise mindre er nøkkelen til å miste vekt, mosjon er viktig å holde den av. Hvis du har mislyktes i å prøve å få en time på treningsstudio, kan du prøve å gjøre livet ditt mer aktiv ved å se etter muligheter for å flytte hele dagen lang. Har du en 10-minutters pause på jobb i morgen? Gå for en rask spasertur. Bor i nærheten til å fungere? Prøv å gå eller du sykler der. Det er alltid lommer av tid i dag du kan fylle med fysisk aktivitet; du trenger bare å være på utkikk etter dem.

Hvordan virker telle kalorier hjelpe til med vekttap?

Hvordan virker telle kalorier hjelpe til med vekttap?

Kalorier teller

Ca 25 år siden var det en populær teori motstrid kalorier teller ikke. I dag er det bare en myte som dieters skjønner det er bare ikke sant. Selv om de ikke er håndgripelig, kalorier eksisterer og er koblet til alt vi spiser og gjør. Fordi kalorier teller, Kosten må være klar over hva de spiser, vet antall kalorier for å gå ned i vekt og hvordan du kan telle dem.

Hva er en kalori?

Per definisjon er et kalori en enhet for å måle varme; Men det er stort sett ansett som ved beregning av mat energi. Både mat og vann er målt i kalorier. Når du tar i mer kalorier enn nødvendig, de slår til fett og du får vekt. Motsatt, mister du vekt når du inntar færre kalorier enn det som er nødvendig for å opprettholde vekten din. Det er derfor det er viktig å telle kalorier hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Kalorier og vekttap

De fleste dieters ønsker å vite hvor mange kalorier de kan spise for å gå ned i vekt. En kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste en kilo i uken, må du brenne 500 flere kalorier (eller spiser 500 færre kalorier) enn antallet som trengs for å opprettholde vekten din. Dette tallet er beregnet ved å dividere sju (antall dager i uken) i 3500 (kalorier i en kilo fett.). Å miste to pounds en uke, må du trekke fra tusen kalorier fra din vanlige kaloriinntaket.

Som for hvor mange kalorier du trenger, avhenger dette av hvor mye du veier og andre faktorer som for eksempel alder, helse og metabolisme. Alle er forskjellige når det kommer til kalori grenser trengs for vekttap. Jo mer vekt du har å tape, jo større kaloriinntaket fordi du trenger mer drivstoff til å kjøre kroppen din. Diettprogrammer og online kalkulatorer for menn og kvinner (se Ressurser) kan bidra til å bestemme den eksakte kalorier for å gå ned i vekt trygt.

Telle kalorier heller enn Estimate

Folk slitne av å telle kalorier klage, spør hvorfor de trenger for å telle dem. Er det ikke nok å bare vite når du skal slutte å spise? Kanskje dette fungerer for noen slankere, men for andre er det ikke. Fordi øyet kan bedra, er det best å skrive ned kalorier du forbruker. Det er heller ikke lurt å stole på magen så ofte overeaters fortsette å spise når de er fulle.

For eksempel, tilbyr Weight Watchers programmet to alternativer: Core Plan (der du ikke telle kalorier) og Flex Plan (som teller poeng, basert på kalorier, fett og fiber innhold for å gi poeng). Mange attest på at de må gjøre noen telling å lykkes. Riktignok er det noen Kosten som kan komme unna med det, men for ekte mat narkomane, er det best å ta opp kalorier.

Finne en enkel måte å telle kalorier

Gjør det enkelt. Snarere enn å telle antall kalorier, bruker et poengsystem, slik som den som brukes av en topp vekttap programmet, der 50 kalorier er rundt ett punkt, sammen med factoring i fett og fiber gram. Flere fiber gram senker poeng, mens ytterligere fett gram øker dem. Avhengig av vekten din, du er tildelt så mange poeng å "bruke" hver dag. For eksempel, en som veier 150-175 kg. har 22 poeng (ca 1100 kalorier) å bruke daglig. Dette innebærer å lese etiketter der du ikke bare oppmerksom på kalorier, men også fett og fiber gram.

Burning kalorier gjennom trening

Trening forbrenner også kalorier, hjelpe til med vekttap. Hvor mange kalorier brent avhenger av faktorer slik som din vekt og intensitet nivå av en øvelse. Jo høyere intensitetsnivå, desto flere kalorier brent fordi du er tvunget til å jobbe hardere. Med de ekstra kalorier forbrent, er du i stand til å spise mer hvis du ikke prøver å gå ned mye i vekt.

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier


Med det nye året mange mennesker ønsker å gå ned i vekt og å telle kalorier er en god måte. Det er en prøvd og sanne metoden. Men sammen med kaloritelling bør du inkludere noen form for trening i livet ditt. Turgåing er en utmerket øvelse uten altfor store anstrengelser. Bare husk jo raskere du går jo flere kalorier vil du forbrenne.

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier

•  Først, de fleste eksperter mener at en diett på 1500 kalorier om dagen vil la deg løs vekt. Du bør ikke prøve å kutte alt av kalorier på en gang, kan du prøve å senke dem hver dag, og på slutten av noen få uker kaloriinntaket vil være der du ønsker å være. Hvis du begynner å spise lavere kalori mat vil du også være i stand til å spise større mengder mat, og samtidig senke kaloriinntaket.

To andre, vil du finne det er bedre å spise flere små måltider hver dag, i stedet for tre store. Hvis du spiser bare tre måltider vil du finne du er mer sulten på måltider og har en tendens til å spise for mye. Du må lære å spise frukt og grønnsaker, magert kjøtt og low carb matvarer. Husk selv når kosten kroppen din trenger fortsatt en viss mengde fett for å forbrenne energi.

I tillegg må du beregne mengden kalorier du tar i hver dag og og prøve å anslå kalorier du brenner fra trening for å se om du har mistet vekt. Normen er ca 60% av kaloriene blir brent av. Hvis du ikke faller i dette området, kan det hende du må kutte ned på kalorier og justere spise.

Hvordan å miste vekt lett å telle kalorier

Hvordan å miste vekt lett å telle kalorier


Å miste vekt enkelt handler om å telle kalorier. Avhengig av høyde og vekt, folk allerede brenne et visst antall kalorier om dagen bare fra vanlige kroppsfunksjoner og normal beveger seg rundt. Ved å gjøre regnestykket og telle kalorier, er det ikke vanskelig å gå ned i vekt enkelt.

Hvordan å miste vekt lett å telle kalorier

•  Å miste vekt lett å telle kalorier, først finne ut hvor mange kalorier kroppen din forbrenner hver dag uten trening. Hvis du er en kvinne ta din vekt ganger ti pluss din faktiske vekten. For eksempel hvis du veier 140 kg, 140 x 10 tilsvarer 1400. Take 1400 pluss 140, noe som tilsvarer 1540 Du trenger 1540 kalorier om dagen for å gå i balanse uten noen aktivitet. Menn, ta kroppsvekten din ganger ti og deretter legge to ganger vekten din. Både menn og kvinner kan legge til en annen 20 til 30 prosent for regelmessig aktivitet i løpet av dagen å gjøre ting som hverdagsgang, renhold, og fungerer.

Bruk multiplikasjon å telle kalorier. Telle kalorier er også en enkel måte å gå ned i vekt ved å multiplisere vekten din med et aktivitetsnivå. Hvis du er stillesittende, telle kalorier ved å multiplisere vekten din med 14. En £ 100 inaktiv person bryter selv ved å forbruke 1400 kalorier om dagen. Hvis du er moderat aktiv, multiplisere vekten din med 17. Så brenner en £ 100 moderat aktiv person 1700 kalorier om dagen. Hvis du er veldig aktiv, multiplisere vekten din med 29. For eksempel, hvis du veier 100 pounds vil du forbrenne 2900 kalorier om dagen. Beregning av kalorier for å gå ned i vekt er enkel matematikk. Spis mindre enn Total forbrenning hver dag, og du vil miste vekt lett.

Bruk enkle tillegg til å telle kalorier. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Hvis du brenner 3000 kalorier om dagen og spiser 3500 kalorier om dagen, har du 500 ekstra kalorier hver dag som vil dukke opp på din skala som vektøkning. Gjør dette i sju dager, og vil du ha fått en halvkilo. Hvis du spiser 2500 kalorier om dagen og brenne 3000 kalorier om dagen, bør du miste ett pund i uken. Det er enkelt å gå ned i vekt enkelt ved hjelp av matematikk og telle kalorier.

Spor trening kalorier og legge disse forbrente kalorier til din totale daglige kalorier. For eksempel, hvis du trene på et treningsstudio, treningsapparatene vil vanligvis fortelle deg hvor mange kalorier du har forbrent. Hvis ikke, bare gjøre et Google-søk. Hvis du brenner 500 kalorier på trapp-stepper, legge kalorier til din totale daglige beløpet. Hvis du brenner totalt 2000 kalorier om dagen med trening, og bare spise 1500 kalorier, bør kroppen din mister 500/3500 pund. Det er 1/7 av en halvkilo. Trening er en fin måte å forbedre din helse og å miste vekt lett.

Formel for telle kalorier

Telle kalorier kan være en enkel og effektiv måte å kontrollere kroppssammensetning eller gå ned i vekt. Kompliserte diett planer, opprørende resultater krav og opplæringsplaner som er ineffektive kan alle bli kastet ut av vinduet hvis enkel og effektiv metode for å telle kalorier er tatt hensyn til ved utarbeidelse av ditt daglige næringsinntak.

Det du trenger

Telle kalorier er en relativt enkel prosess som krever bare en notisblokk og blyant. Ernæringsmessige planleggere og arrangører kan gjøre det enklere å holde alle data i en ryddig og organisert sted, men de er ikke nødvendig.

Ting å gjøre

Den enkleste nøkkelen til å miste vekt er å huske formelen "mindre i så ut" eller den mer matematisk versjon: caloric utgifter større enn kaloriinntaket er lik vekttap. Dette betyr ganske enkelt, spise mindre enn du forbrenner. Kaloritelling kan bidra til at kaloriinntaket er lavere enn caloric utgifter, slik at du kan gå ned i vekt.

Å telle kalorier, se på en grunnleggende ernæringsmessige etiketten og lese av de tre hovedkomponenter: protein, fett og karbohydrater (alt i gram), og listen over de tallene på venstre side av papiret. Multipliser "protein" nummer med 4, "fett" nummer med 9, og "karbohydrat" tallet med 4. Dette vil konvertere gram protein, fett og karbohydrater til kalorier av protein, fett og karbohydrater.

Å vite antall kalorier og gram kan være nyttig hvis følge en bestemt diett plan som begrenser visse ernæringsmessige aspekter som karbohydratinntaket eller fett inntak.

Gjenta denne fremgangsmåten for hver mat eller drikke konsumert og totalt den på slutten av dagen. Holde orden spesifikt på hva du spiser og hvor mye du spiser kan hjelpe deg å miste vekt.

Ett pund er lik 3500 kalorier, derfor kutte tilbake 500 kalorier per dag (dersom tiden å opprettholde kroppsvekt) vil resultere i en kilo vekttap i uken.

Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt

Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt


Telle kalorier for å gå ned i vekt kan være en langtekkelig og utfordrende prosess, men det kan være svært effektiv. Nøkkelen er å forstå at det er 3500 kalorier i 1 pund av kroppsfett. Du kan spise 3500 overflødige kalorier og få en kilo kroppsfett eller brenne 3500 kalorier mer enn du spiste og miste en halvkilo. Å vite at antallet vil tillate deg å forstå hvordan du kan manipulere denne enheten av energi (kalt en kalori) å arbeide i din favør.

Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt

Telle Away Pounds

•  Finne ut hva din grunnleggende metabolic rate er. Se Ressurser for en link til en grunnleggende metabolic rate kalkulator. Dette er antall kalorier du forbrenner hver dag når du gjør ingenting. For å få vekt, spiser mer kalorier enn din BMR. For å gå ned i vekt, spiser færre kalorier enn din BMR.

Kvinner: BMR = 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)
Menn: BMR = 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

Finn ut hvor mange pounds du har tenkt å tape og hvor mange kalorier du trenger å spise for å oppnå målet ditt. For eksempel ønsker du å miste 5 pounds av fett. Du må opprette en kalori underskudd på 17.500 kalorier totalt (3500 kalorier • 5 pounds). Hvis din BMR er 1500, vil du brenne 10 500 kalorier hver i uken gjør ingenting.

La oss nå si at du i stedet spise 1250 kalorier per dag i den samme uken. Multipliser 1250 med 7, og vil du ha konsumert 8750 kalorier. Trekk fra 8750 fra 10.500, og du får et underskudd på 1750 kalorier brent i en uke. Siden 3500 kalorier tilsvarer en kilo, betyr en 1750 underskuddet du mistet en halv kilo i uken ved bare å spise smart (uten trening). At de 26 pounds i året. Med dette tempoet, vil du nå målet ditt i 10 uker.

Legg en øvelse plan til denne formelen hvis du ønsker å øke hastigheten på vekttap. Hvis du velger å gå i 30 minutter om dagen, vil du brenne ca 250 kalorier. Bruk en pulsklokke for mer nøyaktige målinger. Hvis du gjorde dette for syv dager i uken, vil du brenne en annen 1750 kalorier. Legg øvelsen kalorier (1750) med lavt kaloriinntak (1750), og det er 3500 kalorier. Ett pund gått på bare en uke.

Start forsiktig. Til å begynne, bare holde en food journal over hva du spiser og hvor mange kalorier du forbrukes. Få en følelse for hvor mange kalorier du spiser i en gjennomsnittlig dag. Få vant til å finne ut kalorier for alt du spiser. Mange restauranter tilbyr nå ernæringsmessig info for sine menyer, noe som gjør jobben enklere. Sakte marsj ned ditt daglige kalorigrensen i løpet av et par uker til du når ditt daglige kalori mål (1750 til 1500 til 1250, for eksempel).

Hold styr på alle dine kalorier hver dag. Hold styr på hvor mye du spiser og hvor mye du forbrenner med trening. Hvis du mister ganske mye i vekt, må du beregne din BMR tilsvarende for å holde deg på sporet.

Hint

 • Sikker vekttap er omtrent 1 til 2 pounds per uke.
 • Spis balanserte måltider (grønnsaker, protein, hele korn).
 • Spis mat med høyt vann og fiber innhold og litt sunt fett å bo fyldigere lenger.
 • Grønnsaker fylle deg opp med svært få kalorier.
 • Ikke sulte deg selv (BMR underskudd større enn 250 til 500 kalorier per dag). Du vil bli skrubbsulten og ende opp gorging.
 • Lav kalori diett kan gi lavere energi, tretthet og hodepine, så spiser små måltider hele dagen lang.
 • Rådfør deg med en lege før du begynner på denne eller noen annen diett / treningsprogram.

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap


Kalori reduksjon er det viktigste aspektet av vekttap. Telle kalorier er svært nyttig for å justere matinntak og porsjonene. Det er imidlertid viktig at dette gjøres i henhold til din høyde, nåværende vekt, mål vekt og mengde aktivitet. Målet vekt bør være slik at din Body Mass Index, eller BMI, faller i normalområdet.

Telle kalorier har blitt gjort enkelt ved fritt tilgjengelige elektroniske verktøy, ernæring merking og kosthold / ernæring mat skalaer.

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap

•  Beregn minimum daglige kaloribehov.

Det minimum av energi som kreves når hvile kalles Basal Metabolic Rate, eller BMR. BMR er beregnet basert på vekt, høyde, alder og aktivitetsfaktor: stillesittende, lett aktivitet, moderat aktivitet, veldig aktiv. Ditt daglige kaloribehov kan beregnes ved å multiplisere BMR med aktivitetsfaktor. Online kalkulatorer er tilgjengelige for å beregne BMR og daglige kalori behov.

Beregn kalorier du trenger å konsumere for å oppnå dine mål vekt.

Målet vekt bør være slik at din BMI faller i normalområdet av 18.5-24.9. BMI er et mål på kroppsfett for voksne basert på høyde og vekt. Online kalkulatorer er tilgjengelige for beregning av BMI. Når du beregne din mål vekt, plugge inn denne verdien i "vekt" feltet av det daglige kaloriinntaket kalkulator av trinn 1. De resulterende kalorier vil være det du trenger å konsumere daglig for å nå dine mål vekt.

Dersom, si, forskjellen mellom det daglige kaloribehov fra trinn 1 og målet kaloriinntak beregnet ovenfor er 100 kalorier, så du vil trenge for å forbruke 100 kalorier mindre hver dag, noe som tilsvarer en middels stor banan. Ett kilo kroppsfett har 3500 kalorier. Således er en reduksjon på 100 kalorier per dag vil føre til et tap av £ 1 av vekt i 35 dager. For å gå ned i vekt raskere, må du kutte ned flere kalorier. En daglig underskudd på 500 kalorier kan hjelpe deg å miste opp til £ 1 per uke.

•  Beregn kaloriinnholdet i matvarer som du forbruker ved hjelp av ernæring etiketter, manuelle beregninger og / eller elektroniske verktøy. Følgende er kaloriinnholdet per gram for makronæringsstoffer:

Karbohydrater: 4 kalorier

Protein: 4 kalorier

Fett: 9 kalorier

De fleste matvarer vil være en blanding av disse (og andre) næringsstoffer, så det er viktig å notere ned sammensetningen av matvarer basert på oppskriften, og opprettholde en journal for å registrere alt du spiser.

Bruk Mat skalaer og kalori telling programvare for å holde orden på kaloriene. Det er flere skalaer som veier og beregner næringsinnholdet i maten, basert på vekten. Den "perfekt deler Digital Scale", "EatSmart Digital Nutrition Scale" og "Newline Digital Glass Nutrition kalkulator Diet Food Scale" er eksempler på slike skalaer, svært rimelig og en utmerket investering hvis du overvåker din kalorier.

Det er også flere fritt tilgjengelige web-verktøy som FitDay og Calorie-Count som har tusenvis av matvarer i sin database, og gir kalori sporing gjennom nærings dagbøker.

Hvordan kosthold ved å telle kalorier

Hvordan kosthold ved å telle kalorier


Ta en titt på ukens supermarked tabloidene, og du finner minst et dusin "nye" mirakel dietter. Dessverre, til tross for sine løfter om enkle og raske resultater, disse tilsynelatende revolusjonerende metoder fungerer sjelden i det lange løp. Den grunnleggende og god måte å miste vekt og holde den av er ved å telle kalorier.

Hvordan kosthold ved å telle kalorier

•  Bestem hvor mange kalorier du trenger per dag for å opprettholde vekten din. For å beregne dette tallet bruker kaloritelleren på CalorieControl.org (se Ressurser nedenfor).

•  Reduser antall kalorier oppnådd i trinn 1 med 500 for å få antall kalorier du trenger å konsumere per dag for å miste ca 1 kilo per uke på diett.

Planlegg dagen din kalori tildeling før du begynner å spise. Bestemme hvor mange måltider og snacks du vil spise og dele kalorier tilsvarende. Når det er mulig, er det best å spise mange små måltider i stedet for to eller tre store.

Spis en god frokost som inkluderer protein og karbohydrater. Du trenger drivstoff for dine aktiviteter, og spise tidlig vil redusere trangen til å overspise resten av dagen.

Kjøp en kaloriteller boken for å gjøre å telle kalorier i en bestemt mat enkel og rask. "The Ultimate Calorie Counter" av Shelia Buff og "EZ Lifetime A til Z Calorie Counter" av Helena Schaar er gode valg. Du finner disse på Amazon (se Ressurser nedenfor).

Bruk næringspyramiden designet av United States Department of Agriculture på MyPyramid.gov å sikre at du får riktig næring mens telle kalorier (se Ressurser nedenfor).

Bruk en lommekalkulator for å hjelpe deg telle kalorier. Pass på å telle alt som går inn munnen, inkludert kjeks som følger med salat og ekstra ts. av mayo du lagt til sandwich.

Tell kalorier i hver servering av mat. Du kan bli overrasket over at visse produkter som mange supper inneholde mer enn en porsjon per boks.

Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser en dag sammen med antall kalorier som forbrukes for å holde en nøyaktig oversikt over ditt forbruk.

Drikk rikelig med vann for å unngå tidkrevende ekstra kalorier i løpet av en diett. Studier har vist folk ofte feil sulten når de er faktisk tørst.

Få en ansvarlighet kompis som også prøver å gå ned i vekt ved å kutte kalorier. Den ekstra støtte fra en kamerat dieter som sjekker inn en gang om dagen kan hjelpe deg å holde deg på sporet.

Hint

 • Å miste mer enn 2 pounds per uke er farlig for din generelle helse.
 • Ikke falle under 1000 kalorier per dag mens du er på en diett.

Hvordan å telle kalorier for en tenåringsjente

Med hundrevis av kosten metoder, planer og programmer tilgjengelig på nettet, i bøker og på TV, er det en velprøvd metode for å miste vekt redusere kalorier. Å redusere eller holde vekten, må en person vet hvor mange kalorier er normalt for hennes alder, vekt, størrelse og aktivitet. Tenåringsjenter i særdeleshet, stadig bevisst på sine tall, kan bo utdannet og passform ved å telle kalorier, å kombinere denne metoden med sunn mat og mosjon.

Hvordan å telle kalorier for en tenåringsjente

•  Legg til følgende: (vekten din i pounds x 4,3) + (høyden din i inches x 4,7) + 655 - (alder i år x 4,7).

Multipliser nummeret ditt fra ovenstående trinn av en av de følgende tall: 0,2 hvis du er inaktiv, 0,3 hvis du er litt aktiv, 0,4 hvis du trener ofte, eller 0,5 hvis du trener intenst hver dag.

Legg til resultatet fra trinn 1 til resultatet fra trinn 2. Dette vil være antall kalorier du trenger daglig for å opprettholde vekten din.

Les ernæring etiketten på alt du spise eller drikke, og multiplisere antall kalorier med antall porsjoner du spiser.

Legg kaloriene fra hver mat eller drikke du forbruker i løpet av dagen. Tillat deg selv antall kalorier fra trinn 3 hvis du ønsker å opprettholde vekten din; tillate mindre hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Er det bedre å telle kalorier eller karbohydrater?

I en tid der mer enn én av tre amerikanere er klassifisert som overvektige av Centers for Disease Control and Prevention, oppmerksomheten til vektkontroll og vekttap er ikke overraskende. Fad og såkalte mirakel dietter spire opp hvert år, og mange forårsake forvirring om kalorier, karbohydrater eller annen måleenhet bør kuttes fra en diett for å gå ned i vekt. Ifølge United States Department of Agriculture, CDC og Mayo Clinic, skjønt, er vektkontroll handler om kalorier.

Balansering Act

Når det kommer til vektkontroll, alle tre av disse institusjonene bruker uttrykket "balansegang" for å beskrive hvordan kalorier direkte relatert til hvor mye vekt en person gevinster eller taper. Spise mer kalorier enn du expend på en dag, og de ekstra kaloriene vil bli lagret i fettcellene og føre til vektøkning. Spiser færre kalorier enn du expend, og kroppen din vil gjenopprette kalorier fra disse fettcellene, forårsaker du å gå ned i vekt.

Sammenligning

Dietter oppfordre deg til å telle karbohydrater er ikke helt ubegrunnet. Høy karbohydrat matvarer har en tendens til å også være høy i kalorier. Hvis du bare telle karbohydrater, skjønt, kan du tillate deg selv å spise lav-karbohydrat matvarer som fortsatt er høy i kalorier, forårsaker du å få vekt. På spørsmål om de mest effektive dietter av hans studie, Dr. Frank Sacks, medforfatter av en studie i vekttap dietter, til CNN Health, "[d] et er ikke innholdet av fett eller karbohydrater, det er bare kalorier."

Metode

Telle kalorier er ikke så vanskelig som noen tror, ​​spesielt med tilgjengeligheten av kalori tellere på Internett og mat og aktivitets dagbøker levert av USDA og CDC, som telle kalorier for deg. I gjennomsnitt, expends en person ca 2000 kalorier om dagen bare fra rutinemessige aktiviteter. Å miste ett pund, må en person expend 3500 flere kalorier enn de tar inn. Å miste ett pund i uken kan oppnås ved å spise bare 1500 kalorier om dagen, eller ved å spise så mange kalorier og sørge for å trene nok til å bruke 500 kalorier mer enn du spiste.

Misforståelse

Mange antar at for å kutte kalorier ut av kostholdet, at de må "gå på" en diett som begrenser dem fra å spise visse matvarer (for eksempel høy karbohydrat matvarer) eller bare tillater dem å spise visse matvarer (kål suppe og grapefrukt dietter, for eksempel). I virkeligheten, all mat har kalorier, og mens noen har mye mer enn andre, kan disse matvarene fortsatt spises så lenge oppmerksomhet er betalt til porsjonsstørrelsen og mengden kalorier blir tatt inn. Hold kalori teller lav ved å spise mindre porsjoner , og det er fortsatt mulig å gå ned i vekt.

Potensiell

Mens mange anser "kaloritelling" som en midlertidig forsøke som kan bli glemt så snart en sunn vekt er oppnådd, ikke å være klar over kaloriinntaket og utgifter kan føre til at du gjenvinne den vekten du tapt. Hvis du går tilbake til å spise store mengder kalorier, vil kroppen gå tilbake til lagring av ekstra kalorier som fett celler. Planlegger å gjøre kalori telling, eller i det minste kalori estimering, en del av livet ditt, som vil tillate deg å opprettholde en sunn vekt etter å oppnå det.

Hvordan å telle kalorier per dag

Hvordan å telle kalorier per dag


Vekttap kan være en av de vanskeligste målene å oppnå. Det innebærer ofte nøye planlegging, hardt arbeid og konstant årvåkenhet. Opprettholde et sunt kosthold er en viktig del av vekttap, og det er vanlig for folk å ikke forstå hvor mye mat de faktisk spiser på en dag. Telle kalorier kan hjelpe deg å holde matforbruk under kontroll og i sin tur hjelpe deg å miste vekt.

Hvordan å telle kalorier per dag

•  Bestem hvilke verktøy du ønsker å bruke til å holde styr på kalorier. En bærbar PC er en god bærbar løsning, siden du kan bære den til jobb eller skole og umiddelbart ta opp maten du spiser mens du bruker et regneark kan sikre at kaloriene blir lagt riktig. Bruk en av disse alternativene, eller begge i kombinasjon avhengig av hva du tror vil fungere best for din situasjon.

Beregn hvor mange kalorier du trenger å konsumere på en dag for å opprettholde vekten eller gå ned i vekt. Dette kan gjøres manuelt med en komplisert formel eller mer nøyaktig ved hjelp av en online kalori kalkulator.

Les mat etiketter og måle matvarer for å finne ut hvor mange porsjoner du er forbruker. Se i din kalori teller database eller bok for kalori teller i matvarer uten etikett.

Mål dine deler forsiktig ut med en skala, måle kopper og grunnleggende beregninger for råvarer. Når du først begynner å telle kalorier, spise normalt for en uke og deretter sammenligne den totale til antall kalorier du bør være forbruker daglig. Dette vil tillate deg å finne ut hvor mange kalorier for å legge til eller fjerne fra kostholdet ditt.

Skriv ned alt du har hatt å spise eller drikke hver dag og legge opp antall kalorier du har forbrukt.

Hvordan å telle kalorier for ulike matvarer

Hvordan å telle kalorier for ulike matvarer


En kalori er en enhet som måler varmeenergi. Den kaloriverdi er den energimengde som leveres av karbohydrater, protein og fett som finnes i matvarer. Ett gram karbohydrat og 1 g protein hver inneholder fire kalorier. Fett er mer kaloririk og inneholder ni kalorier per gram, mens alkohol inneholder sju kalorier per gram. Karbohydrater bør gi 50 prosent til 55 prosent av en voksen totale daglige kaloriinntak. De gjenværende kalorier bør bestå av 10 prosent til 15 prosent proteiner og ikke mer enn 30 prosent fettstoffer, i henhold til Merck håndbøker nettsiden. Telle kalorier for ulike matvarer ved hjelp av disse ligningene og teknikker og ved å henvise til den ernæringsmessige informasjonen som er gitt på mat etiketter og emballasje.

Hvordan å telle kalorier for ulike matvarer

Se ernæring etiketten på matvaren. Identifisere produktets totale mengder, i gram, av karbohydrat, protein og fett.

Multipliser det totale antall gram karbohydrat med fire. Multiplisere det totale antall gram protein med fire og det totale antall gram fett med ni. Legg summene sammen for å gi den totale kalori greven av matvaren.

Se i ernæring etiketten for å identifisere hvor mange porsjoner er inne i matvare.

Del den totale kaloritelling av produktet med antall porsjoner den inneholder. Dette gir kalori teller for en porsjon av produktet.

Det vises til matemballasje å identifisere vekten av matvareproduktet i gram.

6. Fordel vekten av matvareproduktet med antall porsjoner som den inneholder. Dette gir deg vekten av en porsjon av produktet.

•  Vei opp en porsjon av matvaren på kjøkkenvekt.

8. Flyte den veide porsjon av matvareprodukt inn i en kopp eller kopper hvis produktet er løs, for eksempel pasta figurer eller tørket frukt. Dette gjør at du kan få visuell anerkjennelse av en porsjon av produktet i form av cupfuls for praktisk fremtid måling uten bruk av kjøkkenvekt.

Hint

 • Referere til en online kaloriteller for informasjon om kaloriverdi av matvarer som er uten emballasje og ernæring etiketter, for eksempel frisk frukt og grønnsaker.

Hvordan å telle kalorier i måltider tilberedt hjemme

Hvordan å telle kalorier i måltider tilberedt hjemme


Bestemme kalorier i hver mat du spiser er et middel for å opprettholde en sunn kroppsvekt og diettbehov for din og din familie. Mens ofte kalorier er oppgitt av produsenten når spise ute eller på pakkede forhåndslagde måltider, telle kalorier for måltider laget hjemme kan være utfordrende, for det krever hver ingrediens for å bli lagt inn på hele kalori teller, og det er ofte ekstra kalorier, lagt til av sauser eller andre krydder, som ikke engang vurdert. Med litt tålmodighet og matematikk, kan kalorier i måltider tilberedt hjemme lett fast bestemt på å bidra til å møte helse eller kosthold mål.

Hvordan å telle kalorier i måltider tilberedt hjemme

•  Bestem kalorier av hver ingrediens. Bruk mat skala, til online ressurser som kalkulatorer (finnes i Resources i denne artikkelen) eller på emballasjen finne ut hvor mange kalorier hver ingrediens inneholder.

•  Mål mengden av mat som skal brukes i oppskriften. Skriv ned hvert beløp, og deretter skrive den tilsvarende mengde kalorier ved siden av. For eksempel, hvis to kopper en matvare er 100 kalorier, men du bare bruker 1 kopp, skrive ned 50 kalorier ved siden av maten gruppen på listen din.

Legg til mengden kalorier på listen sammen, enten for hånd eller ved hjelp av en kalkulator. Skriv ned det endelige tallet på papiret.

Bestem hvor mange som vil være forbruker måltidet.

Del den totale kalori antall måltidet av mengden mennesker forbruker det. Dette vil være det endelige beløpet for hver del av måltidet.

Hint

 • Hvis ett individ forbruker måltidet spiser en stor mengde mer enn en annen, måle ut kalorier ved bokstavelig talt å måle ut måltidet og dele det på den totale mengden kalorier for maten.
 • Bruk umettet fett i stedet for metning for å skape en sunnere og lavere kalori måltid.
 • Bulk opp et måltid med mange grønnsaker og frukt for å lage kalorifattig substitutter i måltider.
 • Smør, oljer eller kjøtt kan alle legge en god del kalorier til et måltid.

Hvordan å telle kalorier i kjøtt

Telle kalorier er viktig hvis du er på en diett. Bestemme kalori greven av grønnsaker er ganske enkelt. Telle kalorier i kjøtt, derimot, er mer involvert, som du må ta hensyn til flere faktorer, som for eksempel fettinnhold og kuttet av kjøtt. Fett legger til kalori greven av kjøtt som svin og oksekjøtt, med mindre den er trimmet av. Del størrelsen er en annen faktor å vurdere når man teller kalorier i kjøtt.

Hvordan å telle kalorier i kjøtt

•  Bestem kaloriene i lam. Fire gram av innenriks, tynne ben-of-lam shank (rå) med 1/4 tommers fett inneholder ca 140 kalorier. Samme mengde innenlands, tynne ben-of-lam ytrefilet inneholder ca 148 kalorier. En 4 oz. mager, innenriks lam skulder med 1/4 tommers av fett inneholder ca 168 kalorier. Den samme mengde av bakken lam inneholder 312 kalorier.

•  Bestem kalori teller i kalvekjøtt. Fire gram av lean, topp-runde etappe av kalvekjøtt (rå) har omtrent 116 kalorier. Det samme del av lean kalvekjøtt skulderblad utgjør ca 124 kalorier. Raw bakken kalvekjøtt inneholder ca 160 kalorier.

Bestem kalorier i kylling. En hel rå broiler kylling (hvitt kjøtt) uten skinn og bein inneholder ca 167 kalorier. En kylling benet uten hud og bein inneholder omtrent 156 kalorier. En rå roasting kylling uten skinn og bein inneholder ca 529 kalorier.

Bestem kalori teller i £ 1 av kalkun. Denne porsjon av rå, mørk-kjøtt kalkun uten skinn og bein inneholder omtrent 165 kalorier. Rå, lys-kjøtt kalkun uten skinn og bein inneholder ca 172 kalorier. Den samme delen av rå kalkunkjøtt uten skinn og bein inneholder ca 123 kalorier.

Bestem kalori greven av svinekjøtt. Fire oz. av ekstra mager, inneholder spekeskinke biff uten bein ca 136 kalorier. Den samme mengden av rå, top-loin svinekoteletter uten bein inneholder 128 kalorier. Ett hundre gram rå, USDA bakken svinekjøtt inneholder 221 kalorier.

Hvordan å telle kalorier ved mat grupper

Telle kalorier ved matvaregruppe er en flott måte å hjelpe deg å bedre forstå komponentene i et sunt kosthold. Når du finner ut ditt daglige kaloribehov, basert på dine personlige mål, så kan du begynne å lære hvordan du bruker de ulike matvaregruppene å telle kalorier.

Hvordan å telle kalorier ved mat grupper

Fokus på matvaregrupper, og starter med korn. Velg hele korn over raffinert "hvite" korn når det er mulig. Bruk følgende omtrentlige kalori teller for vanlige korn:

En bagel: 300 kalorier
1 skive brød: 70 kalorier
En engelsk muffin: 150 kalorier
1 pitabrød: 150 kalorier
Brun ris (1 kopp): 200 kalorier

Hvis du forstår hvor mange kalorier er i kornene du vanligvis spiser, kan du enkelt telle disse kaloriene hver dag.

Grønnsaker og frukt er generelt lav i kalorier, så du oppfordres til å spise mye av dem (5-7 porsjoner / dag). Grønnsaker er spesielt lav i kalorier - så lav, faktisk, at du ikke engang trenger å telle disse kaloriene. For eksempel, en kopp salat har 10 kalorier. Fokuser i stedet på å telle kalorier i noen dressinger eller sauser. Frukt har en tendens til å være litt høyere i kalorier, men likevel er en lav-kalori mat valg. Mange vanlige frukt faller i 100-200 kaloriområde.

Telle kalorier i meieri gruppen er litt vanskeligere. Vanligvis fullfett daglig produkter er høyere i kalorier. En kopp skummet melk, for eksempel, har 80 kalorier, mens en kopp helmelk har 150. Å telle kalorier ved meieri, bruker du følge generelle retningslinjer:

1 kopp melk er rundt 100 kalorier
1/4 kopp ost er rundt 100 kalorier
1 kopp yoghurt er rundt 150 kalorier

spise visse typer oljer er faktisk bra for hjertet, ifølge Harvard School of Public Health. Hold deg til sunnere oliven og raps olje, og det er lett å telle kalorier i denne maten gruppen. En ss. av olivenolje har 120 kalorier.

Kjøtt kalorier kan noen ganger være vanskelig å telle, men holde seg til noen sunnere valg vil hjelpe deg å telle kalorier lett. Plukk flere kjøtt valg og skrive ned sine kaloriinnholdet. Før lang tid, vil du ha dem utenat. Husk at en 4 oz. del av kjøtt er omtrent på størrelse med knyttneven din.

Kyllingbryst (4 oz.): 130 kalorier
Kalkunbryst (4 oz.): 140 kalorier
Laks (4 oz.): 180 kalorier
Mørbrad biff (4 oz.): 230 kalorier

Hvordan å telle kalorier i korn

Hvordan å telle kalorier i korn


Kalorier er nødvendig for riktig funksjon av hjernen og kroppen. Hvis du skulle spise mer kalorier enn kroppen din trenger, vil du gå opp i vekt. Hvis du spiser mindre enn kroppen din trenger, vil du skape et underskudd og mister vekt. Ifølge mayoclinic.com, kan du miste omtrent en halvkilo i uken ved å kutte 500 kalorier fra ditt daglige kosthold. Den beste måten å gjøre dette på, er å spore inntaket i løpet av dagen for å finne en start gjennomsnittet. Hvis du spiser frokostblanding til frokost, kan du telle kalorier med noen grunnleggende matematiske ferdigheter.

Hvordan å telle kalorier i korn

Peek ved siden av cereal-boksen for ernæring fakta panelet. Se etter Visning Størrelse, og foreta et mentalt notat av beløpet. For eksempel kan det si 1/2 kopp eller 3/4 kopp.

Skann ernæring panel for kalori innhold. Se til høyre for ordet kalorier og rett under ordet korn. Dette vil være den mengden kalorier i en servering. Lag en mental notat eller skrive dette ned.

Bestem hvor mange porsjoner med frokostblanding du skal spise. Benytte et målebeger og divvy ut dette beløpet i en bolle.

beregne kalorier fra din frokostblanding. Bruk tre porsjoner på 120 kalorier per porsjon for et eksempel. Multipliser din porsjoner ganger kalorier for å få din totale kaloriverdi. Dette ville være tre x 120 som kommer ut til 360 kalorier.

Inkluder tilskuddene til frokostblandingen din når du inntar kaloriene. Melk, rosiner, nøtter, frø, sukker og frukt alle inneholder kalorier som må tas i betraktning når du er kalori telling. En kopp fettfri melk, for eksempel, bidrar til over 80 kalorier av seg selv.

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer


Telle kalorier er av største betydning når du ønsker å miste veie, men du kan finne det vanskelig å beregne eksakt antall kalorier i hver ingrediens. Mens hver mat ingrediens kommer med ernæringsmessige fakta, er antall kalorier oppført per porsjon. Hvis du ikke bruker den eksakte serverer beløpet, kan beregne kalorier synes vanskelig.

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer

•  Når du spise ute, se på menyen eller spør en leder. Noen restauranter liste kalorier i en middag eller lunsj måltid, mens andre ganger må du kanskje spørre sjefen eller server.

Hvis du lager mat, undersøke ernæring etiketten av hvert stykke mat eller ingrediens du har tenkt å bruke. Ernæring etiketter er ofte på baksiden av emballasjen. Se på "kalorier" og "servering størrelse." Den "kalori" nummer er per porsjon.

veie og måle alt du legger til måltidet. Skriv ned hver måling.

Beregn hvor mange kalorier du vil konsumere. For eksempel, hvis du har lagt selv serverer størrelser av hver ingrediens, så ville du ta antall kalorier i hver servering størrelse og legge dem opp. Hvis du har lagt ujevne serverer størrelser, ville du ta antall kalorier i en servering størrelse og dele det med servering størrelse. For eksempel, hvis det er 200 kalorier per 28 gram i en bestemt ingrediens, ville du ta 200 delt på 28 for å finne at det er 7,14 kalorier per gram. Ta det tallet ganger antall gram du brukte til å finne det totale antall kalorier for at ingrediens.