Digidexo.com

pamela anderson trener

Hvordan trene som Pamela Anderson

Hvordan trene som Pamela Anderson


Pamela Anderson er en blond bombe som er mest kjent for sin rolle i "Baywatch". Pamela Anderson kropp er misunnelse av mange kvinner. Pamela er en ivrig medlem av PETA. Dette regulerer noen av hennes kosthold valg. Trening som Pamela Anderson hjelper mange mennesker miste vekt og tone musklene.

Hvordan trene som Pamela Anderson

Bli vegetarianer. Pamela Anderson sier at dette hjelper henne å kontrollere vekten hennes. Pamela spiser grønnsaker, frukt, ikke-kremet supper, hel-hvete pasta, hel-hvete brød, brun ris, poteter og korn som ikke har tilsatt sukker.

Kjør eller jogge tre ganger i uken. Dette hjelper Pamela Anderson holde magen flat og bena hennes tonet. Pamela bruker også dette til å slappe av.

Ta en cardio-striptease klassen eller kjøpe en video som lærer cardio-striptease. Cardio-striptease treningsøkter bygge tonet muskler, forbrenner fett og toner målrette problemområder som lår, rumpe og abs.

Bruk Tae Bo å kontrollere kroppen fett og bygge muskler. Pamela Anderson begynte å gjøre Tae Bo i 2000 Hun gjør fortsatt Tae Bo fra tid til annen. Pamela Anderson sier hun nyter den opprinnelige Tae Bo, men hun foretrekker Tae Bo Full Throttle.

Tygg sukkerfri tyggegummi. Pamela sier at mens hun kokker hun alltid tygger sukkerfri tyggegummi. Dette hjelper henne å unngå å nappe i maten mens den koker.

Hint

 • Vegetarianere må finne sunne protein alternativer. Mange bruker nøtter, bønner, erter og ikke-befruktede egg for å erstatte proteiner.

Hvordan diett som Pamela Anderson

Hvordan diett som Pamela Anderson


Pamela Anderson er en beryktet personlighet, skuespiller og skjønnhet, hvis kropp og utseende er kjent i Hollywood. Lær hvordan Pamela forblir slank og trim med følgende diett hemmeligheter.

Hvordan diett som Pamela Anderson

Gå veg eller gå hjem. Pamela har vært vegetarianer i mange år og er svært vokale om hennes engasjement i dyrerettighetsspørsmål. Slå til en vegetarianer eller veganer kosthold på grunn av etiske og moralske grunner kan ofte gjøre prosessen enklere enn estetiske motivasjon alene. Ganske enkelt å øke din bevissthet om mat ved måltidene kan gjøre å spise en givende og mindful opplevelse.

Start din vegetarisk kosthold sakte som Pamela ved å eliminere kjøttprodukter først. Prøv å erstatte biff eller svinekjøtt med vegetarisk erstatning kjøtt, soya eller tofu produkter, og øke inntaket av frukt og grønnsaker (i stedet for å erstatte med enkle karbohydrater).

La ernæring kommer før fitness. Selv om Pamela forblir fysisk aktiv ved å ta vare på hennes to sønner og turgåing, lar hun sunn mat valg holde henne slank (i stedet for å trene for å brenne av en usunn diett). Prøv å fokusere på ernæring som en vegetarianer ved å spise produsere første, bønner, soya og vegetarisk protein neste, og nøtter og frø som snacks.

Start dagen med ferske, økologiske matvarer. Pamela har typisk frukt og havregryn til frokost, smoothies og salat som snacks hele dagen, og nyter veggie burgere, pasta eller grønnsak sushi for forrettene.

Balanse ut vegansk livsstil med sunne væsker. Prøv å drikke som Pamela ved å bære en vannflaske til alle tider og påfylling hele dagen. Hun nyter et glass hjertet sunt vin på anledningen.

Hint

 • Prøv å ta en vegetarisk multivitamin og B12 supplement for å balansere ut en meatless diett.
 • Det er viktig å ta en meatless diett sakte og utdanne deg selv på riktig ernæring.

Om Hepatitt C

Hepatitt C er en smittsom virussykdom som påvirker leveren. Omtrent fire millioner amerikanere er smittet med hepatitt C. Pamela Anderson er en velkjent kjent person som har hepatitt C. Viruset er dødelig for noen, men mange mennesker som har hepatitt C klarer å leve et sunt liv.

Fakta

Hepatitt betyr "betennelse i leveren." Hepatitt C er en leverbetennelse forårsaket av et RNA-virus. Hepatitt er smittsomt og spres gjennom kontakt med infisert blod.

Risikofaktorer

Visse aktiviteter sette en person på et høyere risiko for å pådra hepatitt C. Fordi hepatitt C smitter via blod, enhver aktivitet som utsetter en person til en annen persons blod setter vedkommende i fare for å pådra viruset. Narkotikabrukere som deler nåler har høyest risiko for å få hepatitt C.

De fleste mennesker som er utsatt for hepatitt C har vært utsatt gjennom deling av sprøyter. Hepatitt C kan overføres gjennom deling av sprøyter, tatoveringer, akupunktur og deler barberhøvler. Enhver nål element som er felles eller utstyr som tatovering nåler som ikke er skikkelig sterilisert, bærer en høy risiko for hepatitt forurensning.

Det er også en risiko for å pådra hepatitt C gjennom seksuell kontakt og dele tannbørster. Menstruasjonsblod bærer hepatitt C-virus og seksuell aktivitet kan føre til små rifter som kan utsette en person til mengder av blod som bærer hepatis C.

Dele tannbørster kan være en risiko når en pasient har muntlig sår eller kutt. Muntlige sår og kutt kan være små og gå ubemerket, men likevel slipper små mengder hepatitis- infisert blod.

Blodtransfusjoner er en annen måte for å pådra hepatitt C. Blod blir screenet for hepatitt C-virus og andre før den brukes i en transfusjon, slik at eksponering for viruset gjennom transfusjoner er sjelden.

Effekter

Hepatitt C påvirker leveren. Noen pasienter har bare mindre symptomer, mens andre pasienter har store symptomer. Noen mennesker smittet med hepatitt C-viruset bare oppleve mindre symptomer som forsvinner innen kort tid. Andre mennesker har kroniske problemer som varer i det uendelige.

Hepatitt C kan forårsake leverskader og leverkreft. Leveren er en viktig organ for livet. Hvis leveren blir skadet, kan døden inntreffe.

Misforståelse

Det er ikke uvanlig for folk å tenke at en vaksine finnes for hepatitt C. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, er det ingen godkjent vaksine for hepatitt C på dette tidspunktet. Den misforståelse av en vaksine stammer sannsynligvis fra det faktum at vaksiner finnes for hepatitt A og hepatitt B.

Forskere jobber med en vaksine for hepatitt C, men det er fortsatt mer forskning og gjøres før en vaksine vil være tilgjengelig for publikum.

Expert Insight

Hepatitt C kan overføres fra en mor til hennes nyfødte under fødsel. Det er ingen kjent måte å hindre overføring fra mor til barn under fødsel på denne tiden. Selv om overføring er mulig, er det mange babyer ikke kontrakt hepatitt C fra sine mødre. Omtrent fire av hver 100 barn født fra hepatits C-smittede mødre kontrakten viruset.
Forskere tror ikke at hepatitt C er overført gjennom brystmelk. Ammende mødre smittet med hepatitt C trenger å være forsiktig om tilstanden til sine brystvorter. Sprukket eller blødende brystvorter kan utsette barnet å infisert blod.

Type

Det er faktisk syv forskjellige typer hepatitt. De syv forskjellige typer er hepatitt A, B, C, D, E, F og G. Hepatitt A, B og C er de mest vanlige former. En vaksine finnes for både hepatitt A og B, men ikke eksisterer for hepatitt C. Hepatitt C er generelt ansett som den mest alvorlige formen for hepatitt grunn av dens potensial til å forårsake alvorlig leversykdom som kan føre til dødsfall.

Tatovering og Hepatitt C

Tatovering og Hepatitt C


Hepatitt C er et farlig virus som infiserer leveren hos millioner av mennesker i USA. Usikre tatoveringsvirksomhet, inkludert deling av sprøyter, er ansvarlig for spredning av Hepatitt C, et problem som er spesielt vanlig i fengselspopulasjoner.

Dele Needles

Kjendis Pamela Anderson angivelig kontrakt hepatitt C ved å dele en tatovering nål med hennes tidligere ektemann, Tommy Lee. Ifølge David Salyer, i en juni 2002 artikkel for The Body ", gjenbruke tatovering nåler er som å dele IV narkotika sprøyter med fremmede."

Lisensiert utstyr

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, "det er lite bevis for at hepatitt C er spredt ved å få tatoveringer i lisensiert, kommersielle anlegg." En person er mer sannsynlig at kontrakten Hepatitt C få en tatovering i en uformell setting ved hjelp av ikke-sterile instrumenter.

Fengsel

Tatovering er en vanlig praksis i fengsel, hvor risikoen er mye større enn de som er involvert i kommersielle tatovering stuer. Mange fanger er uvitende om risikoen. Noen mener å bruke sitt eget utstyr eliminerer risikofaktorer.

Hepatitt C

Hepatitt C er en infeksjon forårsaket av et virus, spres gjennom infisert blod, som angriper leveren. Det er ansett å være en av de mest alvorlige hepatittvirus. Tidlige symptomer er milde og influensalignende. De fleste mennesker, derimot, viser ingen symptomer og bare finne ut at de har Hepatitt C når leverskade blir tydelig.

Hvordan få Brystforstørrelse (implantater)

Hvordan få Brystforstørrelse (implantater)


Hvert år tusenvis av kvinner over hele verden får brystforstørrelse operasjon (brystimplantater). Victoria Beckham, aka Posh Spice, er et typisk eksempel på hvordan man ikke skal gjøre implantater. Hvis du vurderer implantater bør du lese videre.

Bruksanvisning

Hvis du vurderer brystforstørrelse operasjon er det mange ting du må seriøst vurdere å sikre at du får utseendet og effekten du er ute etter. Det første steget du må ta er å sikre finansiering for kirurgi og å velge en kirurg. Velge kirurgen er det viktigste steget i hele denne prosessen fordi kvaliteten på arbeidet vil påvirke deg i mange år fremover. Sørg for å ha flere konsultasjoner med ulike kirurger og kjenner dine mål.

For eksempel, hvis du er ute å bare forbedre en liten kiste vil du ikke ønsker Pamela Anderson eller Victoria Beckham "ballonger" som ser ut som to meloner plassert oddly på brystbeinet. Dette ser er hva jeg kaller "American Brystforstørrelse". Alt for ofte i USA kirurger bruker implantater for å lage en karikatur av kvinner med en unaturlig og meget opplagt implantat. Dette er delvis på grunn av lang tid forbud mot silikonimplantater som er uendelig mer naturlig utseende og følelse enn sine saltvann kolleger. På grunn av denne faktoren bør du veldig seriøst vurdere hver lege basert på sine resultater, som du bør be om å se på tidspunktet for konsultasjon. Min sterkeste anbefaling er å velge en silikon implantat som forbedrer deg, men er ikke for stor, vil jeg diskutere proporsjonalitet i det siste trinnet.

Når du har valgt din kirurg du ønsker å bestemme mellom typer implantater. Saltvann implantater forbli et alternativ, men i min ærlige mening er de verste alternativet for mange grunner. Først saltvann implantater føler meg veldig unaturlig. Uansett hva en lege sier til deg Jeg foreslår at du finner en venn eller noen du føler deg tett med som har en saltvann implantat og du faktisk føler det. Det er vanskelig, immobile, unormalt avrundet, selv teardrop formet dem, og enda verre hvis ikke fylt ut på riktig måte vil du høre det skvalpende rundt! På toppen av at saltvann implantater har en mye større tendens til å spontant "tømmes". Den verste historien jeg har møtt var en pasient som var i bryllupet hennes og i hennes vakre brudekjole med cleavage viser når hennes venstre bryst briste. Det er ikke en umiddelbar reaksjon, men snarere en langsom lekkasje som vanligvis tar mellom en halv time til to timer for å deflatere. Sluttresultatet er uunngåelig ett stort bryst og en deformert ser liten bryst. Selvsagt vil dette kreve ytterligere kirurgi og ytterligere kostnader, husk dette er kosmetisk kirurgi, og dette vil ikke alltid være dekket av forsikringen.

Min anbefaling for de som søker brystforstørrelse er å oppsøke en kirurg som bruker såkalt sammenhengende gel implantater. Sammenhengende gel implantater er silikon implantater laget av en hardere silikon som er mer eller mindre som en gummy bjørn. Hvis du noen gang har kuttet en gummy bjørn i halvparten vil du merke at det er ingen lekkasje, ingen forvrengning i form av gummy bjørn (det kan lett bli satt sammen igjen og se normal hvis den holdes der) og dermed ingen fare. Disse implantatene ikke lekke silikon selv om de blir ødelagt, skal de ikke deflatere, de holder formen inne i kapselen som er skapt av kroppen etter implantasjon og viktigst, de føler seg og ser mye mer naturlig.

Nå bestemmer seg for størrelsen er den viktigste delen av hele prosessen. Jeg foreslår at du tar en venn, ikke en kjæreste, med deg til konsultasjon. Du bør være svært bevisst på dine egne proporsjoner. For eksempel hvis du har små hofter og ønsker en stor kiste det er ikke til å fungere. Hoftene bør korrelere noe med størrelsen på brystene dine. Hvis du har en veldig stor bunn og hofter og ingen brystet da naturligvis større implantater vil fungere godt på deg da dette vil være en normal dimensjon for kroppen din ramme. Ting du ønsker å huske på er målene samlede kroppen, jo større hofter og mindre bryst til å begynne med større implantat du kan gå med omvendt de mindre hoftene mindre du skal gå. Brystet, som i thorax, er også en faktor. Hvis du har en bred brystkasse og små bryster så vil du ønsker å gå litt større for å fylle brystet ut, men gjør oppmerksom på hvis du har en maskulin kroppstype med en stor brystkasse og små bekkenet du vil gå av svært uforholdsmessig. Bryster bør alltid korrelerer med bekken struktur og bør aldri være unaturlig store med mindre du har tenkt på å ha en karriere som stripper, pornostjerne eller erotisk modell.

Endelig grunnen til at du tok med din venn er å gi deg en ny mening og reality check. Altfor ofte leger er ivrige til å plassere større implantater enn er forsvarlig. Dette er mindre et problem i Europa der implantater er virkelig brukes til å "forbedre" en liten kiste, men mer av en amerikansk problem der implantater ble gjort (i) berømt i serier som Baywatch og i Hollywood generelt og utseendet som tradisjonelt vært, akkurat som bildet av Victoria "Posh Spice" Beckham, en unaturlig. åpenbare, store og avrundet utseende. Derfor ikke la en kirurg snakke deg inn implantater du mener er altfor store og gjentatte ganger stresser du vil ha en "naturlig" utseende og IKKE et implantat utseende. Også ikke la deg bli snakket til saltvann implantater. Mange kirurger har en egeninteresse i å få deg til å gå med saltvann implantater for mange grunner, inkludert overflødig inventar siden gjeninnføringen av silikonimplantater på det amerikanske markedet, fremtidige operasjoner som er mer av en garanti med saltvann enn noen annen implantat, og også innretningen av implantere en deflatert implantat og fylle det bare når du er i brystet slik som å gjøre jobben sin så mye enklere og prosedyren som mye raskere.

Trene hunder til å oppdage Beslag

Trene hunder til å oppdage Beslag


Lære å trene et anfall hund kan være svært gunstig for dem som har epilepsi. Mye som hunder kan føle en møtende storm, kan en hund også trenes til å oppfatte når en person med epilepsi vil ha et anfall. En person med epilepsi har potensial til å bli alvorlig skadet eller drept når et anfall oppstår. Hvis det er mulig å ha et par minutter av forhåndsvarsel, men kan vedkommende komme til et trygt sted for å minimere risikoen for skader.

Sosialisering

Tidlig sosialisering er veldig viktig. Starter når hunden er bare en valp, hun trenger å bli skikkelig sosialisert. Dette betyr masse klining, stell og spille tid med hennes menneskelige handlers. Hun bør være komfortabel med å være bumped, dyttet og håndteres i en rekke situasjoner uten å bli redd eller aggressiv. Denne treningen vil gjøre det mulig for hunden å forbli standhaftig bør personen ha et anfall og skubbe eller på annen måte bump hunden.

Tidlig trening

Tidlig trening er en annen viktig faktor. Hunden skal brukes til å høre og følge kommandoer gitt av sin trener. Disse kommandoene omfatter grunnleggende som sitte, opphold, komme og hente. Andre nyttige kommandoer for å vurdere når du trene en hund til å oppdage anfall kan være spesifikke for problemer mot en person med epilepsi slik kommer til å hente telefonen eller varsle en annen person i husholdningen hvis personen faller til bakken Denne treningen bør være et behagelig og hyggelig tid fylt med mat belønninger, positiv oppmerksomhet og masse klining.

Specialized Training

Spesifikk trening i beslag deteksjon er nødvendig. Trene hunden til å oppdage anfall innebærer mye repetisjoner og mat. Det vil si, hver gang den person med epilepsi har en anfall, bør dog gis en mat-spandere. Hunden vil raskt gjøre tilknytningen mellom anfall aktivitet og mat. Vanligvis bare de menneskene som beslag er ukontrollert har hundene trent til å oppdage anfall. På grunn av dette faktum, at de har som regel minst en anfall per måned. Dette vil gi hunden mange muligheter til å bli belønnet med mat mens eieren er å ha et anfall.

Anfall Alert og Seizure Response Dogs

Selv om beslaget hunden er et navn som normalt brukes på en hund som er involvert med noen form for anfall respons eller deteksjon, bemerker Epilepsy Foundation at noen mennesker gjøre skillet mellom de to.

Et anfall alert hund refererer vanligvis til en hund som kan forstand når en person kommer til å ha et anfall. Noen hunder ser ut til å ha denne muligheten uten trening, mens andre kan trenes til å oppfatte motgående anfall. Mange ganger vil hunden vise utenom det vanlige atferd som bjeffing, liggende ved siden av epileptiske eller kjører rundt.

Et anfall respons hund er vanligvis opplært til å reagere på en bestemt måte når en person har et anfall. Dette svaret kan aktivere et varsel alarm som vil bringe beredskap arbeidere til boligen, bjeffer for å varsle pårørende at et barn er å ha et anfall, eller ligge ved siden av personen som har beslaget for å holde dem trygge.

Betraktninger

Vær oppmerksom på at nærværet av en anfall dog ikke er ment å erstatte et menneske nærvær. Beslaget hunden vil tillate epileptisk å ha et mål på uavhengighet, men sikkerhet tilsier at beslaget hund ikke bør stole på eksklusivt.

Vokt dere for hundetrenere som lover levering av en hund trent i beslag deteksjon. Denne typen trening er som regel ganske dyrt. Mens mange hunder kan trenes til å oppfatte motgående anfall, noen er ikke mottakelig for trening.

Hvordan trene med multippel sklerose

Hvordan trene med multippel sklerose


Øvelse for en person med multippel sklerose kan virke mer utfordrende enn fordelaktig, men selv en liten mengde trening kan være vel verdt sine fordeler. Bare å holde muskler og ledd i kroppen strukket og bevegelse hjelper en person med MS.

Hvordan trene med multippel sklerose

•  Få i vannet. Vann er et flott sted for personer med multippel sklerose (MS) for å få mosjon de trenger uten å føle tyngden av kroppen sin. Vann gir deg oppdrift, bedre utvalg av bevegelse og fleksibilitet.

Gjør yoga for å hjelpe deg å slappe av og holde musklene i bevegelse og fleksibel. Yoga nummer én fordel for MS-pasienter er avslapning, noe som hjelper dem føler seg mer uthvilt og gir dem et bedre utvalg av bevegelse.

Praksis dyp pusting å holde lungene fungerer. Ta en stor pust inn, hold i så lenge du føler deg komfortabel og slipp den sakte.

Strekk armene og beina daglig. Dette er viktig fordi MS-pasienter ofte løst spekter av bevegelse i lemmene når musklene fryse opp. Ved å bevege armer eller ben opp og ned kan holde dem i bevegelse bedre.

Løft vekter for å styrke musklene. Bruk suppebokser eller noe som bidrar til å sette muskler på prøve. Du trenger ikke å kjøpe en gym medlemskap eller dyre vekter for å holde musklene i bevegelse.

forbedre balansen ved å praktisere. En fysioterapeut kan hjelpe deg å komme opp med noen enkle daglige øvelser som kan bidra til å holde kroppen i sjakk. Står opp fra sittende stilling et par ganger på rad er en balanse trening.

Lytt til rolig musikk eller sove med havet eller naturlyder spille. Jo mer avslappet og uthvilt du våkner, kan den bedre dagen din være.

Hint

 • Spør din familie og venner til å bli en vann aerobic eller yoga klasse med deg. Se etter trening klasser for personer med nedsatt funksjonsevne.
 • Finn noe du liker å gjøre. Trening er mer gunstig hvis du liker det.
 • Ikke forfalt noen trener. Hvis du føler deg for sliten, avslutter for dagen.
 • Rådfør deg med din lege før du starter noen treningsprogrammer.

Kan du trene tre ganger om dagen?

Kan du trene tre ganger om dagen?


Travle mennesker noen ganger har en hard tid å finne tid til å trene. En lang tur eller planlagt fotballkamp kanskje ikke passer inn i timeplanen din. Snike i øvelsen et par minutter om gangen, kan tre ganger om dagen være en løsning for de som ønsker å være fysisk aktiv, men ledelsen over-planlagt, full liv.

Fysisk aktivitet Retningslinjer

Offentlige etater anbefaler at voksne får mellom 75 og 150 minutter med aerobic aktivitet ukentlig. Den store tidsområde er på grunn av den varierende intensitet av forskjellige typer oppgaver. Hard fysisk trening som svømming runder eller kjører teller i utgangspunktet dobbelt så mye som lavere intensitet aktiviteter som å sykle på flatt terreng eller ta en rask spasertur. Voksne oppfordres til å gjøre muskel-styrke aktiviteter minst to ganger i uken også. Muskel-byggende aktiviteter kan inkludere løfte vekter og gjøre øvelser som bruker din egen kroppsvekt, for eksempel pushups eller pullups.

Fordeler

Aerob trening øker hjertefrekvensen, gjør du puster raskere og hardere og gir mer oksygen til musklene. Alle disse fysiske responser nytte for kardiovaskulær helse. Den generelle anbefalingen er å utøve i 30 minutter om gangen, de fleste dager i uken for å nå dine mål. Men American Heart Association sier at hvis du splitte opp din aktivitet i tre 10-minutters treningsøkter spredt utover dagen, vil ditt hjerte fortsatt dra nytte av aktiviteten. Du trenger bare å sørge for at hver mini-økt er på minst moderat intensitet for å gjøre kroppen din godt.

Planlegging Økter

De fleste mennesker kan trene når som helst på dagen, noe som er gunstig for de som presse tre eller flere korte økter på dagen. Personer som har astma eller sesongmessige allergier kanskje trenger å trene på kvelden når luften er varmere og mindre forurenset med pollen, eller trene innendørs. Planlegg dine treningsøkter tidlig nok i dag at de ikke forstyrrer søvnen din. Når du trener, din kropp og sinn både rev opp, noe som gjør det vanskelig å roe ned nok for en god natts søvn. Plan for å utøve senest tre timer før du går til sengs, slik at du nok nedetid å slappe av.

Hensyn og advarsler

Trene tre ganger om dagen er greit så lenge du ikke overdrive det. Belastningsskader som stammer, forstuinger og senebetennelse kan resultere fra trener for mye eller for raskt i en kort periode. Du kan også oppleve belastningsskader fra å jobbe en bestemt muskelgruppe for mye. Varier daglige treningsøkter for å inkludere aerobic og muskel-styrke øvelser samt stretching for fleksibilitet. Hvis du begrenser deg til tre treningsøkter av en type hver dag, risikerer du overtaxing musklene og skade deg selv. Vær oppmerksom på mulige faresignaler i forbindelse med utøvelse av flere ganger på samme dag. Folk som trener overdrevet mens forsømme sine andre interesser og ansvar kunne danne en usunn avhengighet til å utøve eller en spiseforstyrrelse. Snakk med legen din hvis du har behov for å trene tre eller flere ganger daglig er mer enn et sunt ønske om å holde seg i form.

Hva er en sunn alder å begynne å trene?

Hva er en sunn alder å begynne å trene?


Alle kan ha nytte av trening, uansett hva deres alder. Men det er mye lettere å trene inn i alderdommen hvis du har bygd en livslang fitness foundation som startet i ung alder - for ikke å nevne de mange helsemessige fordeler som påløper under en levetid på regelmessig mosjon. Spørsmålet om når det er trygt for barn å begynne å trene har vært heftig debattert i årevis. Imidlertid er gamle tro at ulike former for trening er skadelig for barn å bli erstattet med ny forskning som beviser noe annet. Når utført på en progressiv måte og med bevissthet om de spesielle behovene til ungdom, det er sunt - selv anbefalt - å begynne å trene på et tidlig alder.

Spesielle hensyn

Før bestemme et passende nivå av trening for et barn, er det viktig å forstå at barn ikke kan være de samme biologiske eller emosjonelle aldre, selv om de har samme kronologiske alder. Sport deltakelse og trening for atletisk konkurranse ofte starter så tidlig som 6 år, men det er ikke mulig å foreta en absolutt angivelse av når et barn er gamle nok til å begynne å trene. Barn er ikke små voksne, og deres fysiologi er ikke det samme som en voksen. For å finne den tryggeste trenings resept for barnet ditt, ta kontakt med sin barnelege.

Kardiovaskulær trening

Ifølge National Academy of Sports Medicine, kan ungdom være i stand til å utmerke seg i utholdenhetsaktiviteter fordi deres VO2 peak, den maksimale mengden oksygen kroppen er i stand til opptak og bruk, er lik som voksne når justert for kroppsvekt. Men de er ikke i stand til å utføre høy intensitet utholdenhet øvelser så effektivt fordi de har færre glykolytiske enzymer for å konvertere glykogen til brukbar energi. Barn er mer følsomme for miljøvarme fordi de svette til lavere priser og ikke har fullt utviklede thermoregulatory systemer, så observere forsiktighet når barn er trener i varme miljøer.

Resistance Training

Selv om ungdom styrketrening har vært svært omstridt fordi muskler og bein er fortsatt i ulike stadier av dannelse, en stor 2010 gjennomgang publisert i "Pediatrics" tyder på at disse bekymringene ikke er garantert. Gjennomgangen analysert over 60 år med forskning knyttet til ungdom og vekttrening, og fant at barn dra nytte av øvelsen. Uavhengig av alder, ungdom som deltok i styrketrening minst to ganger i uken utstilt styrke gevinster. Konsistens var en viktig faktor i treningsresultatene, som ville være forventet.

Barn pleier ikke legge muskel bulk som voksne gjør; Men de få styrke. Forskere mener at dette kan være fordi deres nevromuskulære systemer blir mer effektiv, forårsaker større motorenheten rekruttering ved muskelkontraksjon.

Lagidrett

Lagidretter kan hjelpe barna bygge treningsbasen i tidlig alder mens læring verdiene av sportsånd og engasjement. Men det er viktig å holde idrett trening innenfor de fysiske grensene for et barn, basert på hennes individuelle biologisk utvikling. Det er også viktig å fokusere på moro og fitness uten overemphasizing behovet for å "vinne" for å hjelpe barn å opprettholde en sunn selvfølelse.

Kan du overarbeid muskler og ledd Når du trener?

Kan du overarbeid muskler og ledd Når du trener?


Trene er bra for nesten alle - det bygger muskelstyrke for å beskytte leddene, bedre balanse og opprettholde mobilitet. En treningsøkt som føles fantastisk på den tiden kan noen ganger føre til muskel og leddsmerter senere. En mulig årsak er overarbeid. Working dine muskler og ledd en gang i blant er sannsynligvis ikke kommer til å skade deg, men det kan føre til kroniske smerter hvis du lar det skje for mye. Administrere og forebygge belastningsskader å holde deg frisk på lang sikt.

Forklaring

Working dine muskler og ledd under trening er vanligvis referert til som en overdrive skade eller overtrening. Det finnes mange typer av belastningsskader, alt fra betennelse i bløtvev som støtter leddene til mikroskopiske rifter i musklene. Vanlige belastningsskader inkluderer shin splinter, senebetennelser og muskel stammer. En ikke-spesifikk type post-exercise smerte kalles forsinket utbruddet stølhet, eller DOMS. I motsetning til andre belastningsskader, er DOMS ikke alltid begrenset til bare ett område av kroppen, men kan forekomme som en mer utbredt verke etter å ha jobbet ut.

Årsaker

Repeterende bevegelser er en viktig årsak til belastningsskader. Utføre den samme bevegelsen om og om igjen setter overflødig belastning på ledd og muskler. Idrettsutøvere som ikke planlegge hviledager i sine treningsregimer kan være mer sannsynlig å pådra repeterende bevegelser skader fordi kroppene deres rett og slett ikke har tid til å komme seg etter en serie harde treningsøkter.

Ledelsen

American College of Rheumatology forskning og utdanning Foundation revmatolog James O'Dell forklarer at å arbeide gjennom mild smerte er vanligvis fint for de fleste, men alvorlig leddsmerter er kroppens måte å fortelle deg å fokusere på et annet område for en stund. Hvis skulderen gjør vondt etter en vektløfting økten, trene underkroppen for de neste dagene. Vedvarende leddsmerter kan være en indikator på at du sannsynligvis må justere intensiteten på treningen eller å bytte til en annen aktivitet som er mindre harde på leddene. Kontakt lege dersom smertene vedvarer etter trening, og reagerer ikke på hvile og over-the-counter smertestillende midler.

Forebygging

Pacing selv under en treningsøkt kan forhindre working ledd og muskler. Mens CDC anbefaler 75-150 minutter med aerobic trening ukentlig, jobbe deg opp til at mye tid gradvis hvis du ikke er vant til fysisk aktivitet. Øk løping eller sykling kjørelengde med en hastighet på mer enn 10 prosent hver uke for å hindre belastninger og andre belastningsskader. Lære riktig teknikk for din idrett, også. Svinger en golfkølle på feil måte, for eksempel, kan føre til at du anstrenge musklene eller hyperextend leddene.

Hva SPF bør du bruke til trene utendørs?

Hva SPF bør du bruke til trene utendørs?


Mange synes trener utenfor foretrekke i det gode været. Den friske luften og sol hjelper du nyte treningen mer. I noen tilfeller, ifølge "The New York Times," du utfordre kroppen din mer med hardere treningsøkter og mer strekk. Det er viktig å beskytte deg mot de sterke solstrålene når du trener ute. Ultrafiolette stråler kan føre til skader huden og potensielt livstruende former av hudkreft. Velg en solkrem produkt med en passende SPF vurdering for å være trygg.

SPF Forklart

SPF refererer til solkrem evne til å beskytte deg mot skadelige UV-stråler. Tallet forteller hvor mye lenger du kan være i solen uten å bli solbrent. The Skin Cancer Foundation forklarer at et produkt med solfaktor 15 betyr at du kan trene eller nyte utendørs 15 ganger lenger enn du kunne uten solkrem, uten å brenne. Dette er omtrent fem timer, så mange folk begynner å brenne i løpet av 20 minutter. Solkremer med SPF 2, den laveste tilgjengelige, blokk omtrent halvparten av solens stråling, mens SPF15 filtre så mye som 93 prosent av skadelige stråler, i henhold til den amerikanske Melanoma Foundation.

Anbefalinger

Det amerikanske Food and Drug Administration anbefaler å bruke en solkrem med solfaktor på minst 15 når du er utendørs. På dette nivå av beskyttelse, vil de fleste av de ultrafiolette strålene bli blokkert. Den amerikanske Tennis Association anbefaler at tennisspillere - og andre som trener utendørs for lange strekninger av gangen - beskytte seg mer med høyere solfaktor tall. Bære en lue, solbriller og lange ermer som ekstra sikringstiltak.

Søknad

Påfør solkrem om 30 minutter før du hodet ut for å trene. Dette gir lotion, spray eller pinne tid til å binde seg til huden din til å gi deg mest mulig beskyttelse. Bruk solkrem rikelig for å sikre at du er fullt beskyttet. En unse av solkrem - omtrent det beløpet som ville passe i et shot glass - oppnår dette målet. Selv om du er iført en høy SPF nummer, må du søke på nytt solkrem hver par timer, eller tidligere hvis du har vært i vannet eller svetter.

Vann Eksponering

Noen typer solkrem, ofte merket som "sport" versjoner, er vanntett eller vannavstøtende. Vanntett varianter fortsette å skjerme deg mot UV-stråler for opptil 80 minutter etter at du er utsatt for vann, enten gjennom svette eller svømming. Vannbestandig-produkter gir beskyttelse i 40 minutter. Det er en god idé å slather på noen flere solkrem etter svømme praksis eller vannaerobicklasse bare for å være på den sikre siden.

Flott Trene & Diet Planer for Teens

Flott Trene & Diet Planer for Teens


Flott trening og diett planer for tenåringer bør være basert på en balansert kosthold og en sunn øvelse rutine. Tenåringer er fortsatt vekst og utvikling, og skal aldri delta i kjepphest dietter eller eliminere visse matvarer grupper. Foreldre trenger å skape en positiv atmosfære i hjemmet for å støtte tenåringer 'trener og diett planer. Positiv støtte fra foreldre vil føre til positive resultater og økt selvfølelse. Negative holdninger til trening og diett planer kan skade tenåringer 'følelse samt muligens føre til spiseforstyrrelser og forvrengt selvbilde.

Diett planer for tenåringer

Vekttap er en vanskelig oppgave for alle, uansett alder. Tenåringer som ønsker å gå ned i vekt møte utfordringen med å miste vekt, men å opprettholde nok næring fra maten for å sikre vekst og utvikling. Mange tenåringer føler seg utilstrekkelig, som deres forventninger om vekt og utseende er urealistisk, basert på reklame og bilder av media som har blitt retusjert for å skildre perfeksjon.

For tenåringer, bør vektkontroll være om langsiktig suksess. Tenåringer trenger å permanent endre sine daglige matvaner i stedet for krasj slanking, tar slankepiller og prøver andre ekstreme tiltak for å gå ned i vekt. Å miste vekt for fort som følge av disse tiltakene fører nesten alltid til å få den opprinnelige vekten tilbake, om ikke mer.

Stor diett planer for tenåringer innebærer å ta små skritt til bedre helse. Tenåringer bør begynne i det små, som å gi opp brus for en uke, og erstatte dem med vann eller lettmelk. Tenåringer kan også spise mindre til måltidene, men øke hvor ofte de spiser. Spise mindre, hyppige måltider vil holde blodsukkeret stabilt og hindre tenåringer fra følelsen sulten og fratatt løpet av dagen.

Tenåringer etter en balansert diett plan må droppe junk food, og sørge for at de spiser minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker. Andre endringer i kostholdet som vil hjelpe kaste pounds erstatter hvitt brød med hele korn hvete brød og redusere stekt mat og erstatte dem med bakt, grillet eller dampet mat. Skifte høy-kalori drikker som brus med vann og fettfattig melk kutt tilbake på mange tomme kalorier som også kan fremme vekttap.

Mosjon planer for tenåringer

En flott diett plan for tenåringer må ledsages av en stor øvelse plan for effektiv vektkontroll. Ikke bare vil tenåringer administrere vekt og øke helse, men en stor øvelse plan vil også øke energinivået og bedre humør.

Mange tenåringer er i stand til å administrere sin vekt effektivt ved å brenne kalorier fra å delta i lagidrett og / eller trener minst 60 minutter daglig. Tenåringer bør prøve å innlemme aerobic trening, styrketrening og bevegelighetstrening i sitt daglige øvelse diett. Aerob trening inkluderer noen øvelse som øker blodstrømmen, får opp pulsen og forårsaker vanskelig å puste. Lagidretter som gir store aerobic inkluderer fotball, hockey, lacrosse, basketball, roing og svømming. Hvis dine tenåringer ikke er i lagidrett, oppmuntre dem til å få aerob trening av dans, in-line skøyter, løping, gåing, sykling, ski eller fotturer.

Styrketrening bør være et sentralt element i enhver stor oppgave plan for tenåringer. Sterke muskler å beskytte ledd og forebygge skader. Muskler forbrenner også mer energi enn fett når tenåringer er å sitte stille, noe som vil bidra til å brenne kalorier, gå ned i vekt og til slutt holde vekten mer effektivt. Styrke øvelser for å prøve inkludere push-ups, pull-ups, knebøy, hever og crunches etappe. Yoga og pilates kan også gi styrketrening fordeler til hele kroppen.

Fleksibilitet øvelser forbedre sport ytelse og hindre anstrengte muskler og forstuinger. Stor fleksibilitet øvelser for tenåringer inkluderer kampsport, ballett, turn, pilates og yoga. Standard strekker positurer er også stor fleksibilitet øvelser.

Hvordan trene etter fødsel

Hvordan trene etter fødsel


Ingenting fører ganske kaos på den kvinnelige kroppen som graviditet og fødsel. Den gode nyheten er at trening etter fødsel kan hjelpe deg å føle mentalt og fysisk mer som den gamle deg. Du trenger ikke å løpe maraton 6 uker etter fødselen, men lys trene og styrketrening vil hjelpe deg å ha mer energi og gå tilbake til å danne raskere.

Hvordan trene etter fødsel

Øvelse bekkenbunnsmuskulaturen så snart du føler deg i stand. Ofte kalt Kegel øvelser, må du forestille deg at du hindrer deg fra urinering og klem disse musklene. Puste normalt og gjenta til musklene dekk.

Praksis god holdning. Dette vil faktisk bidra til å styrke rygg og magemusklene. Stå opp høye og trykk magen mot ryggraden, slippe skuldrene tilbake og ned. Stå på en fot og deretter den andre for å forbedre balansen.

Ta babyen for en kort tur i barnevognen når du føler deg i stand. Tenk på holdningen din når du går. Begynn å gå i 15 minutter og deretter øke lengden på tid som du føler deg sterkere.

Start annen trening etter seks ukers sjekke opp. Snakk med legen din om hva som er realistisk og sunt for deg. Yoga, pilates, aerobic, vektløfting, løping og turgåing er gode innlegg graviditet trening rutiner.

Løft lette vekter hvis godkjent av legen din. Begynn med grunnleggende arm krøller og triceps presser ved hjelp av en £ 3 vekt. Utføre knebøy eller andre vektbærende øvelser for å styrke musklene.

Hint

 • Drikk rikelig med vann før, under og etter trening.
 • Hvis du føler smerte, stopp hva du gjør og kontakt lege.

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section


Et keisersnitt, også kjent som en c-delen, er en større operasjon. Det innebærer en betydelig oppgang, mye mer enn vaginal fødsel. Dermed må du ta det rolig når du begynner et treningsprogram. Den nedre mage er vanligvis problemområdet etter en c-delen. Målrette dette området, men også bygge opp alle de svekkede magemusklene. Sammen med trening, spise et sunt kosthold for å flate magen etter et keisersnitt.

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section

•  Diskuter trening på dine fire til seks ukers postpartum legetime. Ikke engang vurdere å prøve å flate magen før denne utnevnelsen. Innhent ideer for den beste måten å starte ditt treningsprogram.

Ta en svømmetur. For å begynne å svømme, må c-delen arr være fullstendig frisk. Dessuten må alle vaginal blødning stoppes. Svømming er ideell for kvinner utvinne fra et keisersnitt som det setter ingen stress på kroppen.

Start ut ved å gjøre crunches. For å gjøre dem, ligge på gulvet, helst på en matte. Plasser hendene på baksiden av hodet og strekker albuene rett ut. Pust, presse magen og løft deg selv slik at ryggen er halvparten av gulvet. Lavere ned og puster. Gjenta for tre repetisjoner av 10 sit-ups.

Utfør broer to til tre ganger per uke. Dette er en avansert øvelse. Det kan ta litt tid å bygge opp til det. Ligge med ansiktet ned og flatt på gulvet. Presse kroppen opp på tærne og underarmene. Ikke press deg selv opp så høyt som en push-up. Gå litt lavere og hold deg opp med underarmene. Start med å holde deg selv i denne posisjonen i 20 sekunder. Som du øke styrke, prøv i 60 sekunder av gangen.

Hint

 • Slutte å trene hvis du føler smerte og kontakte lege umiddelbart.

Hvordan å miste vekt uten å trene

Etter å ha en bilulykke og finne meg selv begrenset fra trening, jeg lurte på om det var en måte for meg å gå ned i vekt uten å trene. Jeg fant en måte, og så langt har jeg mistet 10 lbs (gradvis over en måned) og jeg føler at jeg har en bedre ide om hva som gjør meg opp i vekt.

Hvordan å miste vekt uten å trene

Vise Scale som et verktøy, ikke som din Enemy:
Vi kommer til skrekk omfanget og hva det har å si om vårt kosthold tilnærming er mislykket, eller om vi har vært klar over hva vi har vært å sette i vår munn i flere dager. Men ved å bruke denne tilnærmingen, vil vekten bli vårt verktøy i jakten på den "banen" for å gå ned i vekt, og vil begynne å tilby positiv forsterkning.

Gjør deg kjent med hva du spiser i en uke:
Studer din del størrelse, hvordan du pleier å forberede mat, og hvor mange måltider du pleier å spise. Dette vil være viktig i de siste trinn. Hvis du trenger å skrive ned alt du spiser og i hvor mange runder i en uke. Ikke veie deg i løpet av denne uken. Bare studere hva og hvordan du spiser.

Begynnelsen på andre uken, veie deg når:

Du våkner opp etter hvert måltid rett før du går til sengs
Hold styr på hva du veier i disse tider og spore hva du spiser. Gjør dette i forbindelse med trinn 4.

Fra og med den andre uken, begynner å begrense din diett i ett eller flere av følgende måter uten å endre mengden av mat. (Hvordan du begrense din diett er opp til deg og vil avhenge av din motivasjon nivå Hvis du tror det kan være vanskelig, starter med en av de under metoder, men det beste resultatet vil komme med ved hjelp av metodene nedenfor samtidig..):

Ikke stek i olje eller fett.
Hvis du pleier å spise stekt mat, spiser samme mat, men kokt, bakt eller stekt uten bruk av olje, smør, fett, smult, etc.
Eksempel: I stedet for stekte egg, spise kokt. Eller du kan gå for en peanut butter sandwich på hvete brød hvis du vil ha noe mer å fylle. Kutt ned på ekstra sukker eller eliminere sukker.
Hvis du drikker kaffe, te eller spise kornblanding og tilsett sukker til det, reduseres med 1/2 mengden sukker du bruker, eller hvis du er virkelig motivert, eliminere at drikke helt, og bytte til et alternativ.
Eksempel: Erstatt kaffe eller te, med vann eller de fruktsmak farvann, eller fortynne litt appelsinjuice med vann. Og definitivt kutte ned på forbruket av brus til det halve, eller erstatte brus helt, med en av de substitutter ovenfor.

Unngå Fast Food og prøve å redusere Snacking (med mål om å eliminere hvis du kan):
Hvis du må spise en matbit, pop fersk popcorn, kjøpe riskaker, eller chunky peanøttsmør, eller spise frukt eller en håndfull nøtter (usaltet pistasjenøtter, peanøtter, valnøtter, cashewnøtter, etc) som er mer mettende.
Merk: Det er viktig å unngå salt snacks som salt vil gjøre deg mer lyst på.

Forbedre metoden ovenfor ved å omfavne Lean Kjøtt eller fisk som er tilberedt uten Oljer og som er i skiver eller terninger.
Skive eller terninger kjøtt. Serve selv en del visuelt ligner på kjøtt som en blokk (før det ble oppskåret / terninger). Du skal spise mindre kjøtt, men visuelt vil det se omtrent det samme.

redusere porsjonsstørrelser Gradvis:
Hvis du kan redusere størrelsen på porsjonene dine i forbindelse med ovennevnte, vil du til slutt føler mindre behov for å spise større måltider.

Ta det opp et hakk:

Arbeid i friske grønnsaker som en del av måltidene blir mer og mer, og spesielt som snacks. Utforsk helsekost delen av dagligvarebutikk. Morningstar gjør stor frokost alternativer. Husk å prøve å spise mindre porsjoner. Selv om det er en 1/4 eller en 1/3 mindre. Du kan arbeide i små steg hvis du må.

viktigst, Merk hvor mye du gevinst etter hvert måltid og hva du miste mens du sover:
-Du Kan få 1/2 lb for et lite måltid og oppad til en lb og en halv time eller mer, for en større måltid.
-Bli Kjent med kroppens rytme med hensyn til fordøyelsen.
-By Justere inntaket, vil du se resultater.

Hint

 • Kroppen din kan ikke vise et vekttap for et par dager hvis du spiser mye sukker og stekt mat (lastet med oljer). Når du dempe inntaket av sukker og oljer, vil kroppen din begynne å jobbe med det du har lagret opp.
 • Hvis du er usikker på hvor mye du vil få ved å se på noe, ta det på skalaen med deg. Hvis du er eyeing en £ 2 stykke ytrefilet til middag, tror ikke du vil bare få 1/2 lb Prøv å holde seg borte fra noe som ser tett og tung. Tetthet i, tetthet oppnådd.
 • Sjekk med legen din før du endrer kostholdet ditt, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand.
 • Ikke ment for folk som absolutt gruer vekter eller som ønsker en rask løsning.

Hvordan trene som Penelope Cruz

Hvordan trene som Penelope Cruz


Penelope Cruz er den sensuelle spanske skuespilleren som er kjent for sine roller i filmer som "Sahara", "Don Juan" og "A Good Night". For å få en kropp som Penelope Cruz, må du trene, pass på hva du spiser og få nok hvile.

Hvordan trene som Penelope Cruz

•  Tren regelmessig. Penelope Cruz personlige trener er Gunnar Peterson. Hun gjør sin kjerne Secrets trening tre ganger i uken. Penelope bruker en øvelse ball å målrette musklene i hennes mage, rygg og bein fra mange forskjellige vinkler. Kjernen Secrets programmet er tilgjengelig for kjøp på kjerne Secrets nettstedet.

Legg vekt på styrketrening og kondisjonstrening under treningsøktene. Penelope bruker disse for å tone kroppen hennes og holde henne vekten nede.

avlaste stress med yoga, dans og jogging. Penelope Cruz bruker disse aktivitetene å slappe av etter en vanskelig dag.

Spis lav kalori mat å holde seg i form. Penelope spiser lav kalori måltider tre til fire ganger om dagen for å holde henne slank figur.

Få nok hvile. Penelope forteller reportere at mesteparten av sin energi bidratt til de 12 timer søvn hun får hver kveld.

Bruk Nutrafit programmet til å kaste overflødig fett raskt. Nutrafit er et program som bryter dine måltider ned for å gi deg 50 prosent gode karbohydrater, 25 prosent proteiner og 25 prosent sunt fett. Penelope bruker dette programmet når hun må miste vente på en bestemt rolle.

Hvordan trene som Nicky Hilton

Hvordan trene som Nicky Hilton


Nicky Hilton er en arving til Hilton Hotel Empire, og er en fremadstormende motedesigner. I kjendis pressen, er Nicky mest kjent som søsteren til Paris Hilton, men jobber hardt for å gjøre et navn for seg selv. I 2004 lanserte Nicky Hilton sin egen kleskolleksjon kalt "Chick". Nicky kosthold og treningsprogrammer holde henne i tip-top form.

Hvordan trene som Nicky Hilton

•  Tren med en intens kardio og aerobic trening i 1 til 2 timer, tre til fem ganger i uken. Nicky Hilton skryter av at hun ikke bruker en personlig trener. Hun styrer sin egen trening regime.

Gjør yoga eller jogge en gang eller to ganger i uken. Nicky Hilton bruker yoga for å avlaste stress og slappe av. Nicky prøver å jogge 3-5 ganger i uken. Hun innrømmer at noen uker gjør hun ikke har tid til å jogge og bare joggeturer en gang eller to.

Spis et velbalansert kosthold. Nicky Hilton bruker maten pyramide for å balansere ut henne mat og prøver å kutte ned på fast food, stekt mat og mettet fett.

Bruk porsjonskontroll for å kontrollere vekten. Porsjonskontroll gjør at du kan spise hva du vil, men i små porsjoner. Spis små måltider flere ganger om dagen. Nicky sier hun spiser bare når hun føler seg sulten og slutter å spise når sulten avtar.

Hint

 • Porsjonskontroll betyr ikke anoreksi. Kroppen trenger vitaminer, mineraler og proteiner for å overleve. Hvis du begynner å føle deg svak eller svimmel når du øver del kontroll, ta multivitaminer og spise mer protein.

Hvordan trene mens på Ornish Diet

Hvordan trene mens på Ornish Diet


Mens Ornish Diet streker ekstremt lav-fett spise, med mindre enn 10 prosent av kaloriene kommer fra fett, Dr. Ornish hevder også at du må trene for å ha suksess på programmet. Øvelsen kombinert med lav-fett spise holder stoffskiftet jevn og hjelper deg å miste vekt. Følg disse trinnene for å trene mens du er på Ornish Diet.

Hvordan trene mens på Ornish Diet

•  Vit at regelmessig mosjon omdreininger opp stoffskiftet. Det holder det fra å dyppe for lav og forårsaker toppene i blodsukkeret.

Gjør en innsats for å gjøre minst 30 minutter med moderat trening hver dag. Hvis du ikke får plass til det i hver dag, trene i en time tre ganger i uken.

Velg en øvelse som du liker å gjøre. Dette kan være rask gange, ved hjelp av elliptisk maskin, spille en sport eller sykling.

Vary ditt treningsprogram for å holde fra å bli lei. Vurdere å bytte øvelser annenhver dag.

innlemme noen form for stress-management teknikk i dagen. Dette inkluderer meditasjon, yoga eller massasje. Dr. Ornish understreker viktigheten av quieting din sjel og økende selvbevissthet.

Inviter en venn til å trene med deg. Det er et kjent faktum at det å jobbe med en kompis holder deg mer motivert til å holde seg til en rutine.

Hint

 • Ikke start Ornish Diet uten først å snakke med legen din.

Hvordan trene som Kathy Griffin

Hvordan trene som Kathy Griffin


Til tross for hennes normal BMI og sunt utseende, Kathy Griffin tilsynelatende bukket under for Hollywood-skjønnhet standarder og begitt seg ut på en streng vekttap og fitness program. Nå ser hun ut som en million dollar. Å trene som Kathy Griffin, må du forandre kroppen din på riktig måte, spise riktig mat og trener jevnlig.

Hvordan trene som Kathy Griffin

•  Spis riktig. Kathy Griffin sverger ved Chefs Diet måltider. Kokker Diet gir abonnenter med friske, sunne, gourmetmåltider tilpasset deres spesielle kosttilskudd og vekttap behov. Hun drikker også mye vann, noen ganger legger Zipfizz, en sukker-fri, energi øker pulverisert blanding.

Leie en personlig trener. Griffin funker med hennes trener, Bobby Solorio, minst tre ganger per uke. Hvis du ikke har råd til å trene med en topp fitness guru, delta i et treningsstudio og verve tjenestene til sine moderat priset treningseksperter.

Kontroll matinntak. Kathy mistet 17 pounds gjennom en kombinasjon av trening og kosthold modifisering. En selverklært junk food junkie, Griffin erstattet godteri og snack kaker med grønnsaker og helkorn. Hennes proteinrik diett består av seks små måltider per dag, noe som quells hennes sult og regulerer sin metabolisme.

Arbeid hele kroppen. Kathys trener understreker viktigheten av å innlemme styrketrening, bevegelighetstrening og cardio øvelser i treningen program. En godt avrundet rutine bygger muskler og utholdenhet, styrker det kardiovaskulære systemet og fremmer vekttap.

legge press på deg selv med utfordrende mål. Fast bestemt på å komme i form, Kathy fortalte Star Magazine om sin intensjon om å miste 10 pounds i 40 dager. I blende av medias søkelys, Griffin steg til anledningen, å miste 7 pounds mer enn hennes opprinnelige målet.

Hvordan trene puste inn og ut

Hvordan trene puste inn og ut


Riktig pust under trening er ekstremt viktig. Ikke bare vil du gå opp din fettforbrenning ved å puste riktig inn og ut, men du vil føle deg bedre også. Følg disse instruksjonene for å snu kroppen i en fettforbrenning maskin.

Hvordan trene puste inn og ut

Det er ikke så mye når du pusten under øvelsen rutine, men hvordan du pusten. Noen mennesker føler seg bedre å puste ut på "innsats" fase av treningen. Hvis du ikke kan huske å puste på disse peak poeng, bare prøve og være helt klar over hvordan du puster. Noen mennesker faktisk finne seg å holde pusten under trening. Prøv og være bevisst under rutine og ta dype åndedrag inn og ut.

Husk at hvis du ikke puster nok, kan du utvikle side masker. Jo sterkere øvelsen, jo dypere du trenger for å puste. Ta dype åndedrag inn og ut vil forsyne kroppen med oksygen det er behov for en tung trening og hjernen din vil ikke få tåkete.

Mens du trener, være bevisst på pusten din og utvikle en jevn rytme. For eksempel, mens du går utvikle et mønster av å puste sammen med ditt tempo. Ta dype åndedrag inn og ut sammen med dine skritt.

Husk under vektløfting å aldri å holde pusten mens bærer ned. Dette kan føre til en betydelig økning i blodtrykket. Det kan redusere blodstrømmen til hjernen din, og legge press på brystet, noe som resulterer i en farlig situasjon.

Vær oppmerksom på pusten din, pust gjennom munnen om nødvendig under tyngre treningsøkter. Jo bedre du puster kan bety forskjellen mellom en god treningsøkt og en gjennomsnittlig en.