Digidexo.com

Hvordan spise et hjerte pasient Diet

Hvordan spise et hjerte pasient Diet


Her forklarer en øvelse fysiolog hva et hjerte pasient bør spise og hvor mye. Lær hvilke matvarer en hjertepasient kan nyte og holde i sine dietter og hvilke du vil begrense. Å finne ut hva du kan og ikke kan ha kan være forvirrende og deprimerende, men det trenger ikke å være. Finn ut mer her om hva som gjør et sunt kosthold for en hjertepasient.

Hvordan spise et hjerte pasient Diet

•  Spis mye vitamin C. Når du har hjertesykdom og får influensa, har du en høyere risiko for å få hjerteinfarkt. Vitamin C kan hjelpe kroppens immunsystem bekjempe influensa og hindre komplikasjoner etter en hjertepasient gjennom kosten. Ikke bare spise appelsiner og sitroner. Grønne bladgrønnsaker er en rik kilde til vitamin C, også.

kontrollere blodsukkeret ditt. Enten du allerede har diabetes, eller du rett og slett har høyt blodsukker, er det viktig å holde disse nivåene i sjakk. Spis små måltider hele dagen på denne måten: frokost + snacks + lunsj + snacks + middag + snack. Hopp hvite sukker og mel. Gå for korn med "hele hvetemel" som første ingrediens på etiketten for å holde blodsukkeret under kontroll.

Senk kolesterolet gjennom kosthold, mosjon, og narkotika hvis foreskrevet av legen din. FDA har merket matvarer med mer enn 6 gram soyaprotein per servering som en god måte å redusere kolesterol med opp til 10%. Hvis du ikke liker tofu, ikke noe problem. Det finnes måter å spise soya i maten du allerede liker uten å smake den. Prøv frokostblandinger beriket med soya, soya protein isolat (pulver på boks), og miso rørt inn dine supper og sauser. Et hjerte pasient diett trenger ikke å være en elendig en.

Skjær total fett og spise mer sunt fett. Som en hjertepasient, bør kostholdet ikke ha mer enn 30% av kalorier fra fett. Ikke mer enn 10% bør komme fra mettet fett. Du må hoppe over fett som er fast ved romtemperatur eller de som kommer fra animalske produkter. Hvis du ikke kan gå for fett gratis i starten, prøv redusert fett og jobb deg nedover til du er vant til smaken.

Hint

  • En registrert kostholdsekspert kan fortelle deg hvor mange kalorier du skal spise og hvordan du kan planlegge din måltider, shopping, og matlaging å spise et sunt kosthold for en hjertepasient. De kan også løse eventuelle andre medisinske bekymringer du har ved å endre kostholdet ditt deretter.
  • Disse anbefalingene er generelle og bør ikke erstatte råd av legen din.