Digidexo.com

Utvikling av en 16-måneder gammel baby

Utvikling av en 16-måneder gammel baby


Når en baby kommer 16 måneder gammel, det markerer starten på økt fysisk og kreative evner. Babyer denne alderen begynner også å utmerke seg i kommunikasjon, og til tross for et lite ordforråd, er de i stand til å forstå og forstå mye mer enn hva de er i stand til å snakke og kommunisere.

Betydning

Babyer på den 16 måneder gamle mark begynne å teste fysiske grenser. Ifølge Babycenter, babyer denne alderen er klar over fysiske evner som å gå og begynne å teste sine evner som å gå med en boks av blokker.

Funksjoner

Den Babycenter sier 16-måneder gamle babyer generelt kan være i stand til å si opp til syv ord. Selv om de kan si flere ord, vil de fortsatt stole på gester og peker til å fortelle deg hva de ønsker.

Betraktninger

Når en baby kommer 16 måneder gammel, det markerer starten på kreative evner. Starter på denne alderen, babyer er i stand til å manipulere en stift og kan også nyte finger-maleri.

Fakta

På 16 måneder har babyer bli dyktigere til å bruke sine fingre og hender til å manipulere gjenstander. Ifølge Babycenter, mange babyer denne alderen er i stand til å utføre krevende oppgaver som for eksempel å stable 02:58 blokker på hverandre og deretter entusiastisk banke dem over.

Advarsel

Når babyer har nådd 16 måneder, bør foreldrene sørge for at boliger er barnesikret for å hindre ulykker. Med økt fysisk kapasitet og nysgjerrighet, babyer er sannsynlig å ha en ulykke i områder og boliger som ikke er childproofed.