Digidexo.com

Informasjon om hvordan Kalsium laktat virker i kroppen

Informasjon om hvordan Kalsium laktat virker i kroppen

Kalsium Laktat

Kalsium laktat er et kosttilskudd som finnes i både pille og flytende former. Dette kosttilskuddet brukes til å fremme sterke bein og god helse. Det er også brukt for å redusere fosfatnivået og kan bli funnet i de fleste antacida. Det kan kjøpes som en over-the-counter medisiner, eller i resept form, for dem som lider med lave kalsiumnivåer eller de som lider av plager som krever en høyere dose enn hva som er tilgjengelig i over-the-counter medisiner.

Årsak til kalsiummangel

Magesyre er nødvendig for å sammenbrudd ellers uløselig mat, slik at matens næringsstoffer kan bli absorbert i kroppen. Alder og noen sykdommer hemme absorpsjon av næringsstoffer, som deretter fører til en mangel. Dette er tilfellet i de som lider av kalsiummangel.

Aktiv og passiv Absorpsjon nettsteder

Begynnelsen av tynntarmen som er kjent som en "aktiv transport side." Dette er hvor det meste av det supplerende kalsiumlaktat som er tatt inn i kroppen vil bli absorbert. Dette bestemte området i kroppen kan bare absorbere mellom 225 og 450 mg kalsium på en gang. Hvis kroppen din allerede har tatt i tilstrekkelige mengder kalsium, vil kroppen ikke absorbere supplement fra denne lille tarm nettstedet.

Hvis kalsium laktat ikke absorberes fra det aktive transportside, deretter reiser det til slutten av tynntarmen, kjent som "passiv diffusjon side." Den nederste del av tynntarmen har det høyeste nivå av pH, som står for hydrogen-ion-konsentrasjon. Den nederste del av tynntarmen, hvor den største mengden av kalsium er absorbert på et gjennomsnitt på 48 prosent.

Absorpsjon fra Colon

Ved å la den tynntarmen, vil kalsium laktat gå inn i tykktarmen. Her, probiotika, som er levende bakterier, blir forbedret ved kalsium, som i sin tur vil redusere pH i tarmen. Denne prosessen gjør det mer oppløselige kalsium, slik at enda mer kalsium til å bli absorbert gjennom tarmen.

Ubrukt Kalsium forlater kroppen

Kalsium, etter at absorpsjonen har funnet sted fra disse tre områder er fordelt over hele kroppen til de spesifikke områder som krever kalsium elementet for å opprettholde god helse. Når det oppløselige kalsium har beveget gjennom kroppen, og absorpsjon er blitt oppnådd, det overskytende kalsium laktat som ikke var nødvendig, eller ikke absorbert, vil bli utskilt gjennom nyrene.

Betraktninger

Kalsium laktat, som har de laveste elementvekter, har den høyeste løselighet faktor. Kalsium må være løselig å reise gjennom, og bli absorbert, i de viktigste absorpsjon områder i tarmen, for å opprettholde og fremme god helse. Visse sykdommer og sykdommer kan hemme riktig absorpsjon av kalsium laktat. Medisiner kan også hemme opptaket av kalsium laktat, eller kalsium laktat supplement kan påvirke medisinering. Snakk med legen din før du starter et regime av en kalsium laktat supplement.