Digidexo.com

Gode ​​Forkjølelse og influensa rettsmidler

Mens det er ingen medisinsk kur for forkjølelse eller influensa, kan naturlig rettsmidler gi deg symptomlindring og hjelpe deg å få bedre raskere. På grunn av potensielt ubehagelige bivirkninger av reseptbelagte og over-the-counter medisin, mange velger å behandle disse vanlige tilstander med hjem eller naturmidler.

Urter og kosttilskudd

Enkelte urter og kosttilskudd kan hjelpe forkorte varigheten av en forkjølelse eller influensa, og kanskje til og med forhindre tilbakevendende anfall av sykdom. Selv om de fleste urter og kosttilskudd ikke forårsaker farlige interaksjoner eller bivirkninger, sjekk med legen din før du legger noe nytt til din diett.

Echinacea er en urt du kan kjøpe i tillegg form som kan bidra til å øke immunforsvaret. Mens noen medisinske forskere er skeptiske Echinacea fordeler for kalde og influensasymptomer, melder WebMD at en fersk studie fant at pasienter som tok det forkortet sine forkjølelse med 1,4 dager.

Sink kosttilskudd kan hjelpe forkorte varigheten av en kald, men det er ingenting som tyder på at de bidrar til å forhindre forkjølelse. Det antas at sink bidrar til å hindre dannelsen av proteiner kaldt virus bruker for å reprodusere. The Food and Drug Administration anbefaler ikke bruk av nesespray eller andre nese produkter som inneholder sink på grunn av faren for å miste luktesansen permanent.

Noen studier tyder på at vitamin C-tilskudd kan bidra til å korte ned lengden på en forkjølelse. Ifølge WebMD, en studie viste pasienter som tok 8000 mg vitamin C på den første dagen av en kald hentet seg raskere enn de som ikke tar vitamin C. Vær forsiktig med store doser av vitamin C, skjønt. Forbruker mer enn 2000 mg per dag kan føre til nyrestein og diaré.

Mat og drikke

Når du har en kald, nippe til noen kylling suppe. Ifølge WebMD, har lab forskning vist at kyllingsuppe har anti-inflammatorisk egenskaper, men det er ingen harde bevis for at dette overføringer til menneskekroppen. Dampen kan bidra til å lette nesetetthet og suppe gir en annen væske alternativet for å hindre dehydrering. Damp fra varm te kan også hjelpe med lunger og den varme væsken vil hjelpe lindre halsen. Grønn og svart te har antioksidanter som bidrar til å bekjempe sykdom i tillegg.

Smaken maten med hvitløk når du kommer ned med en forkjølelse eller influensa. Selv om hvitløk er ikke nødvendigvis anbefalt som en kald middel, det har bakterie-bekjempelse egenskaper. Gurgle med varmt saltvann fire ganger om dagen når kjemper en forkjølelse eller influensa å berolige en sår hals. Ikke svelge saltvann.

Neserettsmidler

Damp fra en luftfukter eller en varm dusj kan bidra til å fjerne neseborene og gi lindring fra en tett eller rennende nese. Over-the-counter saltvannsnesedråper og spray hjelpe klart bakterier og virus fra nesegangene. Du kan lage din egen saltvannsoppløsning ved å blande åtte gram av varmt vann med 1/4 ts. av salt og 1/4 ts. av natron. Bland ingrediensene godt og bruke en pære sprøyte, slik som de som selges til klare babyer neser, å sprute løsningen i hvert nesebor. Vurder å kjøpe en neti potten fra ditt lokale apotek til bruk for saltvann neseskyllinger. Neti pot skyllingene tynne dine slim, noe som gjør det enklere å renne fra bihulene.