Digidexo.com

Chiropractic Care for Transform Migrene

Transform migrene forårsake stor ubehag for dem som opplever dem. Disse bankende hodepine forekommer på en daglig basis og kombinere en migrene med en spenningshodepine. Noen pasienter velger over-the-counter medisiner for å behandle smerte, men dette kan ha negative bivirkninger og ofte ikke gi nødvendig avlastning. Andre finner at naturmidler tilby smertelindring mer effektivt. Ett av disse tiltakene er chiropractic omsorg. Denne holistiske tilnærmingen lindrer spenninger som forårsaker smerte hos pasienter gjennom spinal manipulasjon, massasje og periodisk justering av bløtvev og ledd.

Hvordan finne en kiropraktor

En pasient på jakt etter en god kiropraktor for å lindre forvandlet migrene bør spørre andre, inkludert en personlig lege, for sine meninger. Siden chiropractic omsorg er en tilnærming til smertelindring snarere enn en kur, er det viktig å finne en kiropraktor som forholder seg til pasienter. Se etter en som lytter til pasienter og diskuterer og forklarer behandlingstilbud. Noen kiropraktorer tror på å ta røntgenbilder for å fastslå bein justering. Finn en kiropraktor som er villig til å arbeide i komfort-sonen.

Arbeide med din kiropraktor

Det er viktig å behandle transformert migrene gjennom et team tilnærming. Rådfør deg med din personlige lege om kiropraktisk behandling og følge opp med denne legen etter behandlinger. Ifølge Dr. Greg C Molis, bør kiropraktisk behandling ikke brukes på egen hånd da dette kan utelate andre problemer som trenger behandling. En pasient skal også holde en journal før du går til kiropraktor. Denne journalen skal dokumentere hodepine forekomster, mat spist og miljømessige faktorer rundt utbruddet av hodepine. Fortsett journalføring etter å få kiropraktisk behandling så kiropraktor og personlige lege kan analysere hvilke behandlinger som er mest effektive.

Hva kan man forvente Fra Kiropraktorer

Når en kiropraktor arbeider for å lindre transformert migrene smerte, justerer de kroppen til å fjerne spenningen. En vanlig behandling er øvre cervical justering. I denne prosedyren kiropraktor korrigerer justeringen av den øverste ryggraden ryggvirvlene. Pasienten generelt føles lett trykk, en myk massasje eller en rask thrust på toppen av halsen. I studier som ett Dr. Peter Tuchin fullført for sin doktoravhandling ved Macquarie University, pasientene viste migrene lettelse etter to måneder med kiropraktisk behandling.

Chiropractic Care og Strokes

Noen pasienter unngå kiropraktorer fordi de er bekymret for at ryggraden manipulasjon kan føre til hjerneslag. Imidlertid kan kiropraktisk behandling for transform migrene faktisk forhindre slag. Ifølge forskning (se ressurs en), pasienter med migrene er 2,3 ganger større sannsynlighet for å lide en iskemisk hjerneslag. Chiropractic omsorg åpner blodstrømmen til hjernen og reduserer alvorlighetsgraden og forekomst av transformerte migrene, som kan føre til en nedgang i iskemisk slag hendelser.