Digidexo.com

Hva slags vitaminer er bra for Clear Skin?

Du kan bidra til å opprettholde klar hud ved å sørge for en sunn blanding av vitaminer er i kostholdet ditt. For å gjøre det enda enklere, flere av disse essensielle vitaminer finnes i den samme maten.

Vitamin A

Vitamin A styrker huden og reparerer vev. Det lindrer tørr hud, og som forhindrer akne, så vel som behandling av rynker. Finne vitamin A i melkeprodukter som egg og melk. Det kan også bli funnet i mango, gulrøtter, spinat, frokostblandinger og leveren.

Vitamin B

Vitamin B toner huden og forhindrer akne. For å få vitamin B, spise fullkornsprodukter, kli, havregryn og meieriprodukter. Vitaminet er også i fisk, nyre og lever.

Vitamin C

Vitamin C hjelper huden leges når det er et sår. Vitamin C er først og fremst finnes i frukt og grønnsaker som appelsiner, mandariner, jordbær, grapefrukt, kål, tomater, grønn paprika, salat og spinat.

Vitamin D

Pigment i huden kan bli hjulpet av vitamin D. Den antioksidanten kan mottas av sollys. Det er funnet i melk, laks, tunfisk, lever, ost, befestet ris og befestet margarin.

Vitamin E

Vitamin E er også en antioksidant og forhindrer skade. Dette er godt å ta for solforbrenning. Vitamin E er rikelig i mandler, mango, brokkoli, spinat, safflower olje, solsikkefrø, peanøttsmør og hasselnøtter.

Sink

Sink hjelper huden leges og forebygger akne. Sink finnes i bønner og linser, gresskarfrø, korn, frø, nøtter og gjær.