Digidexo.com

bananer vokser på

Om Banana Frukt

Om Banana Frukt


Bananer er en av de mest populære fruktene forbrukes i USA, ifølge Discovery Health. Rik på kalium og andre næringsstoffer, disse fruktene er billig å fremstille og blir spist rundt om i verden. Gule bananer er den mest populære utvalg tilgjengelig i amerikanske dagligvarebutikker, men det finnes mange varianter av banan frukt. I tillegg til snacking på rå bananer, folk også bruke dem i matlaging og baking.

Beskrivelse

Bananer vokser på en stor urt anlegget, ofte forvekslet med et tre, sier Purdue University. Frukt begynne så lange, grønne finger-lignende utvekster som vokser fra befruktede banan plante blomster. Etter hvert som de vokser, de danner klynger på planten, ofte referert til som hender. Modne bananer er vanligvis store, tube-lignende frukter som varierer i farge fra gult til rødt. De fleste kommersielt oppdrett bananer er plukket mens de fortsatt er grønne. Bananer har en peeling som beskytter den kjøttfulle frukt under.

Vekst

Ifølge hagebruk eksperter på Purdue University, bananer er verdens fjerde største avling. De er dyrket over hele verden i varmt og fuktig klima. Omtrent 28 millioner tonn bananer er produsert på verdensbasis. Flertallet av verdens avlingen kommer fra Latin-Amerika, selv om Sørøst-Asia og Afrika er også bidragsytere. Brasil er det største Søramerikansk produsent av bananer, men de fleste er spist lokalt. Colombia og Ecuador er ledende eksportører av bananer for verden. Plantains, en banan variasjon, har blitt en stor kommersiell avling i Ghana siden 1960 Før 1960 ble de dyrket hovedsakelig i personlige hager. Bananer er også den tredje store avlingen produsert i Puerto Rico.

Utvalg og lagring

Uerfarne kjøpere kan slite med å velge de beste bananer fra dagligvarebutikk. Velg bananer som føles fast med en god farge. Cavendish bananer skal være gul mens røde banan skreller bør være rød-grønt. Mørbanket og myk frukt bør ikke velges. Også unngå grønne bananer som ikke er moden eller full av smak. Bananer er mest moden når de er fulle av farger og begynner å utvikle små brune flekker på skreller.

Etter frukten Pages, bør bananer aldri oppbevares i kjøleskap, fordi de ikke vil fortsette å modnes og ofte bli svart. For best resultat, bør du oppbevare bananer i en frukt fatet ved romtemperatur. For rask modning, plasserer bananer i solen.

Interessante fakta

Den gule banan vanligste er dagligvarebutikker er en rekke kjent som Cavendish, ifølge Discovery Health. Andre populære varianter inkluderer kokebananer, settefisk og røde bananer. Røde bananer har en grønn og rød skrell og rosa frukt. De smaker det samme som gule bananer, men inneholder høyere nivåer av karoten. Bananer ble opprinnelig dyrket i Indo-malaysiske regionen og finnes nå i hele tropiske og subtropiske klima. I Øst-Afrika, er bananer brukes til å brygge flere populære øl.

Næringsinnhold

Discovery Health heter det at banan frukt er et populært valg blant idrettsutøvere på grunn av frukten er høy konsentrasjon av kalium og karbohydrater. En porsjon (1/2 kopp) av bananer inneholder 70 kalorier, 400 mg kalium, 17 g karbohydrater, 9 g kostfiber og 10 prosent av det daglige anbefalte verdien av vitamin C.

Frukt & Grønnsaker Fakta

Frukt & Grønnsaker Fakta


Ifølge American Dietetic Association (ADA) frukt og grønnsaker inneholder fytokjemikalier eller forbindelser som bistår i å forebygge sykdom. I tillegg til sykdom-bekjempelse fordeler, er individuelle frukt og grønnsaker forbundet med noen interessante fakta.

Poteter

Tidlig europeere betraktet poteter onde fordi vegetabilsk tilhører den giftige søtvier familien som bærer giftstoffer i den delen av plantene over bakken. "Nye" poteter referere til poteter som selges og spises umiddelbart etter høsting.

Terte kirsebær

I gjennomsnitt kirsebærtrær produsere 7000 kirsebær per tre, mens en gjennomsnittlig cherry pie vil holde ca 250 kirsebær. Terte kirsebær inneholder kjemikalier, som forårsaker fargestoffer i kirsebær; disse kjemikaliene kan ha smertestillende kvaliteter.

Blomkål

Blomkål utviklet seg fra brokkoli inn i tradisjonelt hvitt grønnsak som er vanlig i dag. Cross varianter som kalles "broccoflower" består av en krysning av brokkoli, hvit blomkål og lilla blomkål. Blomkål inneholder gode, sunne anti-kreft antioksidanter.

Bananer

I motsetning til en vanlig oppfatning, ikke bananer vokser ikke på trær. Bananer vokser på høye planter som starter som overlappende hylser vokser fra en underjordisk stengel kalles en rotstokk. Banan planter noen ganger vokse opp til 20 fot, og de er offisielt urter. Tilbyr en fantastisk kilde til protein, bananer inneholder bare 1/2 prosent fett.

Aubergine

Auberginer opprinnelse i India. Tidlige auberginer var bitter og forårsaket galskap i de som spiste dem, ifølge gamle tro. Typer auberginer inkluderer amerikanske, asiatiske og italiensk. Asiatiske auberginer er lengre og mykere enn de andre.

Peaches

Peaches tilhører rosefamilien og få en velduftende duft når moden. Gode ​​kilder til vitamin C, fersken er USAs tredje mest populære frukt.

Hva er Plantain Pollen?

Banan pollen er pollen fra et medlem av en slekt av brede blader ugress av slekten Plantago. Bladene vokser i rosetter --- ofte flatet i plener --- og blomstene bæres i pigger på toppen stammer som vokser fra to til 12 inches høy.

Hvor befinner Plantain Pollen

Banan vokser i sesong fuktige steder over hele verden. Det er den mest vanlig ugress i plener, og plantene kan bli funnet i urbane masse samt langs landeveier.

Årstid

Kokebanan blomstrer fra mai til november, når blomsten stilkene kan ses stående opp fra bladet rosett. Norsk plantain (P. lanceolata) blomstrer i mai og juni.

Viktig

Banan pollen er en moderat til alvorlig allergen. Norsk Banan er de vanligste artene og den mest produktive pollen produsent.

Kontroll

Banan pollen kan reduseres innendørs ved hjelp av et klimaanlegg eller luftfiltrering enhet. Kontroll av plantene kan best utføres ved en kombinasjon av pre-emergent herbicider, dyrking og fjerning for hånd.

Kommersielle produkter

Banan stilkene og bladene er funnet i noen urtepreparater. Disse kan også utløse allergiske reaksjoner.

Hvordan bruke medisinplanter i Hawaii

Gamle Hawaiians gjort bruk av alle plantene i deres hjemland. Noen ble brukt som mat, noen som medisin, noen for å bygge, tauverk og fiber. Plantene de brukte for medisin kalles La'au, eller helbredende planter. Spesielle utøvere kalt kahuna La'au lapa'au, ble opplært fra tidlig alder til å møte med pasienter, diagnostisere sine vilkår og forberede og administrere medisiner de laget av mange spesielle planter. De fleste av disse plantene eksisterer fortsatt, og - som kahunas - du kan lage enkle, trygge, effektive medisiner for deg selv, din familie eller venner. Mange av disse Hawaiian planter har ekvivalenter i andre steder, så hvis du ikke bor i Hawaii, og du har Banan vokser i hagen din, for eksempel, kan du også lage en enkel medisin med lignende anlegg.

Bruksanvisning

•  Lag en grøtomslag med plantain å bidra til å helbrede huden. Hvis du har en bug bite, mindre brannskader eller andre mindre hud sykdom, kan en plantain grøtomslag fremskynde helbredelsesprosessen. I en nonmetal panne, kok 3 til 4 kopper vann. Vask 1/2 kopp plantain blader, stilker og blomsterakser og hogge dem i ½-tommers biter. Legg dem til kokende vann og la det småkoke i 20 minutter. Når det er nedkjølt, ta en håndfull av plantematerialet, klem det ut og limer det til forbrenning eller bug bite. La den stå på over natten hvis du kan. Gjenta om nødvendig.

Lag en te med mamaki. Et medlem av stikkende brennesler familien, har mamaki ingen stikkende hår, så det er trygt og enkelt å håndtere. Mamaki er en tonic og rengjøringsmiddel (det er et vanndrivende). Det kan også brukes når du bare generelt føler nedslitt. Kok vann i en panne eller kjele, legg ca 2 ss. hakket mamaki blader i en kopp og fyll den med kokt vann. Vent i omtrent 10 minutter, sil, blid hvis du liker og nyte.

Gjør et skjær med noni frukt. Noni (Morinda citrifolia) er populær som en kur-all. Vask og kutt ett femtinitti veldig moden, stinky noni frukt, avhengig av størrelse og størrelsen på glasset. Plassere brikkene i en halvliter eller Quart krukke og fyll den med vodka eller brandy. Cap det tett og rist den opp hver dag i 30 dager. Deretter press det og ta 03:57 droppers av blandingen hver dag, blandet med fruktjuice å forbedre smaken. Dette er noe du kan ta i lengre perioder; det sies å bidra til å opprettholde god helse. Hvis du behandler en bestemt sykdom, ta mer. Du kan enkelt lage alkoholfri skjær med eple cider eddik.

•  Lag en hud-helbredende olje. Du kan bruke noni frukt, plantain, Comfrey, tea tree blader og blomster og andre planter for å gjøre en olje som vil bidra til å helbrede hudproblemer av mange slag. Bruk noen av de plantene du har tilgjengelig. Samle dine plantematerialer, vaske dem, klapp dem tørre og hogge dem i 1/2-tommers biter. Sett dem i en glasskrukke før det er omtrent halvfull, og deretter fylle glasset med olivenolje. Sett den i et solrikt sted i en uke, og deretter press. Flaske det i mindre Vippeplastflasker og bruke rikelig til berørte hudområder å lindre tørr, sprukken hud, helbrede solbrenthet raskere og hjelpe med mindre insektbitt og brannsår.

Tips og advarsler

  • For langtidslagring, kjøle urte oljer og omslag.
  • Det er greit å behandle slike ting som bug biter, mindre brannskader og enkle hoster selv, men hvis tilstanden ikke blir bedre snart, eller om det er alvorlig, kan du gå til legen din.

Foods som vokser babyens Hair

Foods som vokser babyens Hair


Babyens vekst er påvirket av genetikk og hva han eller hun spiser. Babyer trenger balansert diett full av næringsstoffer for å stimulere deres fysiske vekst og mental vekst, men for hårvekst spesifikt, mat full av vitamin A, vitamin B og protein hjelpe.

Vitamin A

Mat som er pakket full av vitamin A, som bidrar til å produsere hormoner, vil oppmuntre barnet ditt hår til å vokse. Matvarer for å se etter inkludere melk, egg, spinat, papaya, gulrøtter, mango, gresskar, søtpotet, squash, grønnkål, nepe grønn, vinter squash, bladbete, grønne grønnsaker og rød paprika.

Vitamin B

Dette viktige vitamin hjelper med hårvekst i babyer fordi det hjelpemidler i etableringen av røde blodceller som frakter næringsstoffer til hodebunnen. Foods fullpakket med vitamin B inkluderer hele korn, fisk, egg, fjærkre, peanøttsmør, mandelsmør, belgfrukter, bønner, mørkegrønne, bladrike grønnsaker, poteter, bananer, lever, oksekjøtt, avokado, kalkun og havre.

Proteiner

Håret er bygd opp av protein (samt andre ting), så mater barnet ditt en diett full av protein vil hjelpe håret vokse. Protein-pakket matvarer inneholder makrell, laks, tunfisk, bønner, egg, melk, yoghurt, hvitt kjøtt fjærfe, ost og soya.

Vitaminer for å vokse Nails

En kvinne vil sannsynligvis oppleve den manglende evne til å vokse neglene under i det minste ett tidspunkt i løpet av sin levetid. Selv om det er kost serumer å gjelde for spiker for vekst, kan løsningen være så enkelt som å ha en balansert diett som er rik på vitaminer og mineraler. Folsyre, jern, vitamin A, vitamin B12 og sink all stimulere naturlig neglevekst.

Folic Acid

Gravide kvinner har en tendens til å ha sterke, hurtigvoksende spiker som et resultat av de ekstra folsyre inneholdt i sine prenatal vitaminer. Folsyre, eller folat, er en type B-vitamin som bidrar til å styrke negler, og dermed sikre riktig vekst. Folsyre er tilgjengelig i kosttilskudd, men kan også være avledet fra bananer, frokostblandinger, egg, appelsinjuice, pasta, ris, salat, hel hvete matvarer og gjær.

Iron

Sprø negler som nekter å vokse er ofte tegn på jernmangel. Mangel på jern i kostholdet kan også gjøre neglene vokse med vertikale riller. Jernmangel er vanligvis merket av anemi. Se en lege for en blodprøve og mulig jern supplement.

Vitamin A

Mangel på vitamin A hindrer spiker vekst ved å gjøre neglene ekstremt sprø og tørr. Vitamin A er lett tilgjengelig i matplanter, kjent som beta-karoten, som brokkoli, kål, gulrøtter, tørkede aprikoser, grønnkål, mango, erter, persille, spinat, søtpoteter og tomater.

Vitamin B12

Mangel på vitamin B12 fører til meget tørre negler, og kan til og med bli mørkere dem. En vitamin B12-mangel kan også føre til at spikeren ender å bli buet, som ikke er en gunstig betingelse for effektiv vekst. Vitamin B12 arbeider med folsyre for å skape kroppens celler, så hvis du er mangelfull i ett, er du sannsynligvis til å være mangelfull i den andre. Prøv frokostblanding, kylling, ost, musling, krabbe, egg, flyndre, hyse, kveite, lam, magert kjøtt, melk, laks, sardiner, shiitake sopp, sverdfisk, ørret, tunfisk og kalkun til å øke nivåene av vitamin B12.

Sink

Hvite flekker kan utvikles på negler som et resultat av en sinkmangel. Selv om disse stedene ikke nødvendigvis hindre spiker vekst, har de ikke forsvinner før de vokser ut med resten av neglene. Denne prosessen kan ta litt tid, spesielt hvis neglene ikke vokser effektivt. Å fylle sink i kosten, spise mandler, cashewnøtter, krabbe, ost, kylling, befestet frokostblandinger, hummer, melk, østers og yoghurt.

Hvilke vitaminer gjør musklene vokser?

Vitaminer ikke gjøre musklene vokse på egen hånd, som regelmessig mosjon gjør. Likevel, hvis du gjør treningen på en jevnlig basis, må du sørge for at du spiser nok essensielle vitaminer for å bidra til å fremme muskelvekst. Du kan selv ha behov for høyere doser enn gjennomsnittet, avhengig av hvor mye energi du forbrenner. Dessuten vil musklene ikke vokse skikkelig hvis du trener, men spiser ingenting, men junk food. Ifølge bigmusclebuilding.com, de mest essensielle vitaminer for muskelvekst er vitaminene A, B, C, D og E.

Vitamin A

Det er to kilder til vitamin A: retinol, som finnes i animalske matvarer, og beta-karoten fra ulike planteføde. Beta-karoten fremmer muskelvekst mer enn retinol, i henhold til de muskel utbyggere 'nettsted secretsofmuscle.com. Kilder inkluderer gulrøtter, kål, grønnkål, spinat, brokkoli, tomater, søtpoteter, og mango.

Vitamin B

Mangel på vitamin B kan forstyrre nervene som fremmer muskel vev vekst, ifølge bigmusclebuilding.com. Vitamin B hjelpemidler også i stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne fett og få mer muskler. B-vitaminer inkluderer: tiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), niacin (vitamin B3), biotin, pantotensyre (vitamin B5), vitamin B6, vitamin B12 og. Spis havregryn, frokostblandinger, hel hvete, hele korn, brun ris, kylling, poteter, svinekjøtt og hasselnøtter.

Vitamin C

Ifølge secretsofmuscle.com, kjemper vitamin C frie radikaler som kan ødelegge celler som hjelpemiddel i muskelvekst. Også, Massachusetts Institute of Technology sier at vitamin C bidrar til å danne muskler ved å syntetisere kollagen. Kilder til vitamin C inkluderer appelsiner, grapefrukt, jordbær, bringebær, bananer, tyttebær, sitroner, squash, tomater, fersken, honningdugg, asparges, spinat og cantaloupe.

Vitamin D

Vitamin D hjelpemidler i absorpsjon av kalsium, som er viktig for bein styrke. Muskler vokser ikke skikkelig hvis skjelettstruktur er skrøpelig. Vitamin D finnes i matvarer som egg, fisk, havregryn, melk og yoghurt. Du kan også prøve en fiskeolje supplement. Solkrem-gratis eksponering for solens UVB-stråler er også en kilde til vitamin D. Bare begrense eksponering for fem til 15 minutter opp til tre ganger i uken, anbefaler MIT.

Vitamin E

Vitamin E, som vitamin C, bidrar til å beskytte muskelceller fra frie radikaler. Kroppen ikke absorbere vitamin E fra supplement piller godt, ifølge MIT, så du må fordøye det fra mat kilder. Slike kilder inkluderer mandler, peanøtter, hasselnøtter, solsikkefrø, rapsolje, maisolje, brokkoli, asparges, avokado, spinat og søtpoteter.

Vitaminer for å hjelpe vokse høyere

Vitaminer spille en viktig rolle i vår totale helse. De er avgjørende for mange kroppsfunksjoner, inkludert å opprettholde sterke bein og riktig ernæring. Å fremme sunn vekst, er det visse vitaminer som er anbefalt. Hvis du er ute etter å maksimere kroppens høyde potensial, være sikker på at du får den anbefalte mengden av disse viktige vitaminer på daglig basis.

Vitamin A

Vitamin A bidrar til å gi vekst ved å bistå i produksjon av nye celler. Som du vokse høyere, millioner av nye celler opprettet. Hvis du er mangelfull i vitamin A, kan kroppen din ikke produserer nok celler for sunn vekst. Spise meieriprodukter og kjøtt som egg, melk, storfe, fjørfe og sjømat for å få en naturlig kilde til vitamin A.

Vitamin B-Complex

Vitaminer B5, B6 og B12 middel i produksjonen av friske røde blodceller. Mange frukt og grønnsaker som bananer, sitrusfrukter og grønne bladgrønnsaker inneholder vitamin B5, B6 og B12. Vitamin B1 hjelpemidler i riktig fordøyelsen, slik at kroppen å dra full nytte av inge næringsstoffer. Se til peanøtter, ris og soyabønner for gode kilder til vitamin B1. Vitamin B2, ofte referert til som riboflavin, er avgjørende i veksten av hud, hår og negler, og kan finnes i meieriprodukter, sjømat og grønne bladgrønnsaker.

Vitamin C

Vitamin C er kjent av mange for å være en god kilde for å forebygge sykdom; det er også gunstig for riktig vekst. Det forbedrer sirkulasjonen av blod, som medhjelpere i veksten av bein og kropp. Vitamin C er rikelig av i mange frukter og grønnsaker, inkludert sitrusfrukter, bær og poteter.

Vitamin D

Vitamin D er viktig for sterke ben og tenner. Mangler vitamin D kan føre til osteoporose, hulrom og rakitt. For å sikre at kroppen din er å få vitamin D den trenger, drikke melk og spise mat rik på vitamin D som poteter, tomater og sitrusfrukter. En annen god kilde til vitamin D er solskinn.

Vitamin F

Vitamin F består av essensielle fettsyrer som spiller en avgjørende rolle i hormonproduksjon og vedlikehold av celler. Essensielle fettsyrer kommer i to former: omega-3 og omega-6 fettsyrer. For å få din anbefalte inntaket av disse fettsyrene spise egg, sjømat eller sunne vegetabilske oljer. Hvis du ikke er en fan av sjømat, kan du kjøpe fiskeolje kapsler som gir de nødvendige næringsstoffer uten å måtte spise på sjømat.

Anbefalt daglig inntak og kosttilskudd

Den foreslåtte daglig inntak av vitaminer varierer avhengig av kjønn og alder. Sjekk det amerikanske Department of Agriculture hjemmeside for anbefalt daglig inntak for deg. Hvis du ikke får riktig mengde i kosten, det er vitamintilskudd tilgjengelig på de fleste butikker som et alternativ

Grønne bananer Helse Fordeler

Banan er en frukt av et tre-size urt som vokser mer enn 10 meter høy. Frukten vokser i store bunter av opp til 14 bananer som kan veie opp til 100 kg. Grønne bananer er umoden frukt som tilbyr en rekke fordeler.

Intestinal helse

Grønne bananer inneholder forbindelser som kalles kortkjedede fettsyrer (SCFAs), som gir næring til cellevevet slimhinnen i tynntarmen, dramatisk forbedrer kroppens evne til å absorbere næringsstoffer.

Colonic Cancer Prevention

Ifølge National Institutes of Health (NIH), SCFAs har også en beskyttende rolle i å forebygge kreft i tykktarmen.

Barndom Shigella

Ifølge en rapport i Pediatric Infectious Disease Journal, modne grønne bananer er effektive i å redusere den kliniske alvorlighetsgraden av en diarésykdom som kalles barndom shigellose.

Diabetikere Diet

Grønne bananer har diabetikere en høy-energi, lav-kalori kilde til karbohydrater, som oppfyller glykemisk anbefalte krav for sine dietter.

Vekttap

Grønne bananer bidra til å øke stoffskiftet, øke kroppens evne til å forbrenne fett, noe som er gunstig for overvektige personer. De er også en høy-energi mat som er gunstig for idrettsutøvere.

Hvilke Frukt og grønnsaker vokser i Florida?

Hvilke Frukt og grønnsaker vokser i Florida?


Florida, også kalt Sunshine State, er rikelig med frukt og grønnsaker. Vekstsesongen varer vanligvis fra april til oktober, men noen frukter og grønnsaker vokse hele året i denne tropic-lignende klima. De aller utvalg av trær og annen vegetasjon gjør Florida en veldig grønn stat, produserer mat som leveres over hele verden.

Appelsiner

Florida er en stor leverandør av appelsiner og trær kan sees over hele staten. Florida setter appelsiner til god bruk gjør rett appelsinjuice eller kombinere appelsiner med grapefrukt og ananas for å lage spesielle juice blander.

Squash

Squash er en søt grønnsaker dyrket i Florida i løpet av høsten, vinteren og tidlig på våren. Squash er høy i vitamin C og A. squash har en lett søt smak, noe som gjør den velegnet for en rekke retter. Mashed squash er også en utmerket grønnsak for babyer som nettopp startet å spise mat. Hobby Farms nettsted sier vinter squash er en god kilde til fiber.

Sukkermais

Mais er en vanlig avling funnet i Florida. Denne type mais er veldig populært fordi det er søtere enn andre varianter. Denne type mais vokser på våren og sommermånedene i Florida.

Snap Beans

Snap bønner er en stift grønnsak i Florida. Disse bønner har bittesmå erter innsiden av grønne stilker. De er svært næringsrik og høy selgere. Snap bønner er en god kilde til vitamin A, C og kalsium. Disse bønner er også høye mineraler.

Andre grønnsaker dyrket i Florida er selleri, agurk og tomater.

Bananer og papaya og andre tropiske frukter

Bananer er en vanlig stift mat i Florida fordi de er dyrket over hele staten. Disse fruktene høstes hele året og selges i overflod. Bananer er en god kilde til B-vitaminer, kalium og vitamin C.

Ifølge Florida Landbruk nettstedet, er papaya høstes hele året. Disse fruktene er en god kilde til vitamin A, C og kalium. Papaya har en juice søt smak, noe som gjør dem et yndet frukt, spesielt i sommermånedene.

Andre tropiske frukter dyrkes i Florida er jordbær, vannmeloner jack frukt, pasjonsfrukt og mango. Jack frukt er grønn-gul frukt som er lastet med kalsium og vitamin A og C. Pasjonsfrukt er en saftig rød frukt med geleaktig masse inne og en god kilde til vitamin A, C og B. Mangos opprinnelig kommer fra tropene, men de er dyrket i Florida fra mai til oktober. Disse næringsrike frukter er en rik kilde til vitaminer, A og C.

I Florida finner du også kokos, avokado og guava sammen med drage frukt og ulike typer av lime og sitroner. Mamey sapote er en fremragende frukt fordi det ikke finnes mange steder. Disse fruktene har en søt orange-aktig smak.

Hvordan å vokse flere nevroner i hjernen gjennom ernæring

Hvordan å vokse flere nevroner i hjernen gjennom ernæring


For å fungere riktig, trenger en persons hjerne energi og næring. Omkring en-femtedel av oksygen, næringsstoffer og energi som forbrukes av en person som går direkte til grå-farget hjernen, som i hovedsak er sammensatt av fett og vann, og som består av ca 100000000000 hjerneceller kalt neuroner. En viktig funksjon av nerveceller er å sende og motta informasjon. Riktig ernæring forbedrer nevrogenesen, prosessen med å generere nye hjerneceller. Vann, god fett, protein, karbohydrater og mikronæringsstoffer bidrar til å produsere flere neuroner i hjernen.

Hvordan å vokse flere nevroner i hjernen gjennom ernæring

•  Spis mat som inneholder gode fettstoffer. Gode ​​fett er nødvendig for å holde hjernecellene fungerer godt. Fett i hjernen hjelper til med energiproduksjon og oppbevaring av vann. Fisk, nøtter og frø, samt mørke bladgrønnsaker, er gode kilder til sunt fett som omega-3 fettsyrer. Mais, safflower olje og borage olje er gode kilder til omega-6 fettsyrer. Unngå trans-og mettet fett i kostholdet ditt. De utgjør en trussel mot hjernen som de kan tette opp sirkulasjonssystemet, som trenger å bli klar for optimal oksygenstrømmen og å flytte avfall vekk fra hjernen.

Spis mat rik på essensielle aminosyrer. Aminosyrer er en integrert del i etableringen av nerveceller. De kommer fra protein og de bygger hjernen. Protein er en viktig kilde som finnes i kalkun eller melk, så vel som i mandler, avokado, bananer og kjøtt.

Sugar - eller glukose - gir en energi boost, som er bra. Men mange konsumere dreven sukker, som ikke er sunt. Vi trenger glukose for riktig hjernen fungerer. Hold deg unna raffinert sukker; i stedet bruker komplekse karbohydrater som hele korn eller mat laget fra hele korn mel.

Spis mye frukt og grønnsaker for å få inntaket av nødvendige vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Mikronæringsstoffer (vitaminer, mineraler og fytokjemikalier) er viktig selv om du bare trenger små mengder til å vokse flere nevroner i hjernen. Eksempler på mikronæringsstoffer er B-vitaminer som finnes i skroget på korn og grønne grønnsaker. Sink er en annen viktig næringsstoff. Den finnes i frø, nøtter og rødt kjøtt. Kalsium regulerer nerve overføring mens fytokjemikalier bygge strukturer i nervecellen, samt reparasjon og beskytte nevroner.

Drikk rikelig med vann. Vann er helt nødvendig for hjernens helse som det hjelper med sirkulasjon og avfall fjernes. Hold deg unna drikker som inneholder for mye sukker eller alkohol.

Juicing å vokse langt hår

Juicing å vokse langt hår


Hårvekst avhenger av å få riktig ernæring. For å vokse sunt håret, er det nødvendig å konsumere nok av næringsstoffer som fremmer hårveksten. Noen av disse næringsstoffene omfatter protein, beta-karoten, pantotensyre, biotin og vitamin E. En ideell måte å absorbere en enorm mengde av disse næringsstoffene er ved juicing frisk frukt og grønnsaker. Fra vitaminrik hvetegress juice til guddommelige smoothies, kan du juice og blande deg frem til lange, vakre hår.

Juicing å vokse langt hår

drikke wheatgrass juice. Wheatgrass juice inneholder protein, vitamin E og andre næringsstoffer som kan hjelpe deg å vokse langt, skinnende hår. Hvis håret ditt er tørt, sprøtt eller skadet, kan hvetegress juice være nyttig. Du kan kjøpe wheatgrass juice på mange helsekostbutikker. Alternativt kan du gjøre det hjemme med en juiceren som behandler hvetegress. Wheatgrass juice er også tilgjengelig i frysetørket pulver-eller kapselform.

Bland opp en cocktail av agurk og spinat juice. Agurk juice er en utmerket kilde til pantotensyre, som stimulerer hårvekst. Spinat inneholder beta-karoten, en type vitamin A og en kraftig antioksidant som fremmer sunn hårvekst.

Lag din egen drue juice. Druer inneholder høye nivåer av vitamin A og C, samt en imponerende rekke viktige mineraler. Bruk seeded druer og juice hele frukten, inkludert frøene. Drue frø er kilden til druekjerneekstrakt, som styrker håret og oppfordrer sunn hårvekst.

piske opp en biotin-pakket smoothie. Bananer, nøtter, mutter Butters, eggeplommer, soyaprodukter og ølgjær alle inneholder biotin. Ifølge University of Maryland Medical Center, biotin anbefales for å styrke hår og negler. Av denne grunn er en rekke sjampoer og andre hår produkter inkluderer biotin i sine formler.

Hva er den Grønnsaker og frukter som vokser i California?

Hva er den Grønnsaker og frukter som vokser i California?


California er en bugnende regionen i USA når det gjelder dyrking av avlinger. For mer enn 50 år, har det produsert og eksportert de fleste landbruksprodukter av alle amerikanske delstaten. Gjennom vokser mer enn 350 avlinger og genererer en utrolig $ 31.8 milliarder i året fra jordbruk, trives Californias jordbruksproduktivitet ved å gi nasjonen med mer enn halvparten av sitt forbruk av frukt, grønnsaker og nøtter, melder California Foundation for jordbruket i klasserommet.

Året rundt Avlinger

Fordi California har en så moderat klima, rik jord og rekke land strukturer (ørken, kyst, daler, foten og fjell), mange frukter og grønnsaker kan være kontinuerlig vokst gjennom de fire årstidene. Avokado, squash, blomkål, poteter, spinat, kål og selleri er alle produsert året rundt i California.

Artisjokker

Artisjokker dyrkes året rundt i California og er en av en håndfull av avlinger som er kommersielt produsert i denne regionen i USA

Andre California Avlinger

Fiken er en annen crop utelukkende kommersielt produsert i USA av California bønder i store mengder, sammen med oliven, granatepler, persimmons, svisker og rosiner.

Salat

Salat dyrkes året rundt i California og ble oppført av California Department of Food and Agriculture på nr 6 i 2005 av statens 20 beste råvarer.

Druer

Blant den lange listen av varer produsert i California, druer holder andreplassen på topp 10 av største produksjon. Ifølge California Foundation for jordbruket i klasserommet, er frukten ansvar for å bidra $ 2750000000 til statens årlige landbruks inntekter.

Jordbær

I listen over statens 20 beste råvarer 2005 utgitt av California Department of Food and Agriculture, jordbær holdt nr 8 spot.

Tomater

I 2005, California Department of Food and Agriculture oppført tomater på nr 10 på sin topp 20 statlige råvarer listen.

Annet Mest Commodities

Andre California-dyrket frukt og grønnsaker som dukket opp i California Department of Food and Agriculture 2005 topp 20 varer listen inkluderer appelsiner, brokkoli, gulrøtter, fersken og sitroner. Av disse er brokkoli, gulrøtter og sitroner dyrket i California året rundt.

Andre Avlinger

California bønder produsere en lang liste med andre frukter og grønnsaker som California Department of Food and Agriculture oppfordrer lokalbefolkningen til å kjøpe for å støtte statens lokale bønder. Disse andre avlinger inkluderer epler, aprikoser, asparges, bønner, blåbær, kirsebær, mais, tyttebær, grapefrukt, kiwi, nektariner, løk, papaya, pærer, plommer, mandariner, vannmelon, hvitløk, honningmelon, honningdugg, paprika, aprikoser og datoer .

Mindre populært Avlinger

California Sjeldne fruktdyrkere er en organisasjon som oppfordrer til forbruk og vekst av mindre populære fruktene i California og rundt om i verden. Noen få av disse ikke-kommersielle frukter dyrkes i California av noen få utvalgte inkluderer bananer, rips, mango, stikkelsbær, ananas, tamarind, cherimoya, sapodilla, babaco og loquat, blant andre.

Hvordan å vokse og bruke Groblad

Hvordan å vokse og bruke Groblad


Plantain (Plantago arter) er ikke matlaging banan du kanskje kjenner som en Banan, men heller en liten urt thatâ € ™ s ofte betraktet som en plen luke. Ita € ™ s en lav voksende ganske liten plante med blader i en rosett mønster. Når det blomstrer, sender den opp en blomst pigg thatâ € ™ s 3-12 inches høy. Litt variasjon av plantain vokser på alle kontinenter på jorden, og alle de innfødte har brukt det for de samme grunnleggende formål hud healing, og lever og nyre helse.

Bruksanvisning

Hvordan starte Banan i hagen din

Hvis du ser gjennom urt frø kataloger, vil du finne en kilde for plantain frø. Hvis den vokser vilt i nabolaget ditt, kan du grave opp noen planter og flytte dem inn i hagen din.

Begynn plantain frø i barnehage potter eller leiligheter, og de ​​vil ha en bedre overlevelse, fordi de vil bli beskyttet mot snegler, snegler og insekter som liker anbud ny vekst. Fyll barnehage gryte eller flat med en god kvalitet potting jord blandet med litt kompost.

Fordi frøene er liten, spre dem på overflaten av jord i en gryte eller flat og deretter forsiktig trykke dem ned i jorda med hånden.

Gi gryten eller flat en god dusj med vann, være forsiktig med å blåse frøene ut av potten med en for sterk strøm av vann.

Sett den nylig sådd frø i filtrert sollys. Hold jorden jevnt fuktig. Spiring vil skje innen en til to uker.

Når unge plantain frøplanter har minst to sett med blader, transplantere dem inn i hagen. Hold jorden fuktig til plantene viser gode tegn på sterk vekst og begynner å utvikle flere blader og vokse seg større.

Du kan lage en enkel grøtomslag av plantain blader og blomstrende topper av ulmende skivet opp bladene i vann i 20 minutter. Når det er nedkjølt, klem væsken ut av en håndfull kokte blader og deretter bruke den til et brannsår, bite, eller klippe. Fest den med tape og la den på så lenge som mulig.

Tips og advarsler

  • Unge, ømme groblader kan legges til salater for en frisk, naturlig utseende og smak.
  • Banan gjør ut noe fuktighet og har en tendens til å henge på varme, solfylte dager. Sørg for å holde det fuktig når dette skjer.

Fordelene for bakterier som vokser i biofilm

Fordelene for bakterier som vokser i biofilm


En biofilm er et kollektiv av bakterier som vokser på en overflate, og er omgitt av en film av sin egen sekreter. Mens en biofilm struktur gir bakterier visse fordeler, kan biofilm også skape problemer for mennesker, og kan føre til sykdommer. Ifølge National Institutes of Health, disse biofilm for ansvarlig for mer enn 65 prosent av mikrobielle infeksjoner.

Biofilm Problemer

I industrielle omgivelser, har biofilm vært kjent for å tette rør og ruste dem. Det kan også forurense matvarer. Biofilm har også vært assosiert med tilstander som åreforkalkning, kronisk sinus, ørebetennelser, infeksjoner i urinveiene og tannkjøttsykdom.

Økt motstand

Ved å danne biofilm, bakterier erverve et høyere nivå av motstand mot den menneskelige kroppens antimikrobielle stoffer, samt eventuelle antibiotika du kan få. Faktisk, kan bakterier i en biofilm utvikle flere ganger motstanden av en enkelt bakterie av samme art. Den gjør det også mulig biofilm bakterier å overleve andre slags påkjenninger, som for eksempel varme og kalde forhold.

Mindre bidrar Miljøer

Når miljøet blir mindre gjestfrie til bakterier, kan biofilm samfunnet inn i en tilstand av dvalen. For eksempel, når maten er ikke lett tilgjengelig, biofilm samfunnene har vært kjent for å gjøre dette. Fra tid til annen sender biofilm ut følere, i form av et par gjenopplivet celler, for å se om det er noen endring i miljøet. Hvis de aktive celler finner at ernæring er lettere tilgjengelig, vil de kommuniserer dette, slik at hele biofilm kan aktiveres igjen.

Ernæringsmessige fordeler

Bakterier i en biofilm er i stand til å utveksle næringsstoffer på grunn av deres nærhet. I tillegg, oppbygging av en biofilm gjør for bedre tilgjengelighet av vann, noe som betyr at bakterier står overfor mindre sjanser for dehydrering. Tatt i betraktning at cellene i en moden biofilm vanligvis ikke dele, det hjelper spare energi. Bakteriene bruker denne ekstra energi for å tilfredsstille de ernæringsmessige behov, for eksempel produksjon av exopolysaccharides som tjener som et næringsstoff for biofilm celler.

Hvordan virker den måten du holder manualer påvirke hvordan Biceps vokser?

Hvordan virker den måten du holder manualer påvirke hvordan Biceps vokser?


Sterke, velformede biceps trenger ikke å være en langt-off fantasy. Oppnå store armer kommer ned til å ha en vanlig trening og vite hvordan trening påvirker musklene. Hvordan du holder manualer, for eksempel, påvirker hvilken del av biceps du er målgruppe. Ved hjelp av en rekke øvelser med ulike grep under treningen vil du treffer musklene fra alle kanter og få sterke, velformede armer du har ventet på.

Tradisjonell Curl

Den tradisjonelle biceps curl innebærer holder manualer med to ulike grep. På startposisjonen, håndflatene vender inn mot kroppen din, men som du løfter vekten du rotere håndflatene, slik at du faktisk holder dumbbell med en hemmelig grep og håndflatene vender oppover. Du rotere håndleddene igjen som du senker vekten til å returnere dem til sin opprinnelige posisjon. Denne hånden grep legg mest vekt på biceps brachii, dine viktigste biceps muskler. Dine brachialis eller lavere biceps og brachioradialis eller underarm muskler fungerer som synergist - eller medvirkning - musklene under tradisjonelle krøller så de er også styrket, men i mindre grad.

Hammer Curl

Hammeren krøller er et populært alternativ til den tradisjonelle biceps curl, men det fungerer faktisk armmusklene ganske annerledes. I denne øvelsen begynner du med håndflatene vendt sidene og fortsette med dette grepet som du heve og senke vekten. Selv om dette ikke treffer din biceps brachii, de hammer curl legger mer vekt på dine brachioradialis og bruker dine biceps brachii og brachialis som synergist.

Isolerte Curls

Isolerte krøller er krøller som isolerer armene slik at de ikke får hjelp fra andre muskler. Teorien er at isolere musklene vil gjøre dem arbeide hardere. To eksempler på isolerte krøller er konsentrasjons krøller og predikant krøller. I konsentrasjonen curl, hold deg dumbbell slik at håndflaten vender opp gjennom hele øvelsen. Hva gjør denne øvelsen unik, er imidlertid at du sitter og du hviler på baksiden av overarmen mot din indre lår. Predikanten curl posisjonering er lik, men i stedet for å hvile overarmen på låret, du hvile den mot en predikant benk. Begge disse stillingene sette mer fokus på brachialis. De kan også holde korte eller mediale hodet av biceps brachii fra fullt kontrahering slik at mer vekt legges på den laterale eller lange hodet av biceps brachii.

Tips

Alltid begynne treningen ved å varme opp musklene dine. Utfør ett sett av hver øvelse med lettere vekt for å forberede muskler, leddbånd og ledd for tyngre vekt. Velge et utvalg av biceps øvelser for trening for å styrke alle musklene dine. The American College of Sports Medicine anbefaler å utføre 03:58 sett av hver øvelse som du velger med hvert sett består av åtte til 12 repetisjoner. Ferdig med treningen ved fullt strekke alle musklene du har trent. La det være minst 48 timer mellom treningsøkter av samme muskelgruppe til at musklene til å komme seg og vokse.

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Kontraherende hodelus

Hodelus er svært smittsom, ofte gått rundt barn i skolen. Du kan få hodelus ved å stå ved siden av noen som har lus eller håndtering elementene som den personen med lus brukes, for eksempel ark fra en seng, en lue eller en jakke.

Når kontrakt

Når lus komme inn i håret ditt, de begynner å legge egg. Disse eggene kan vises klar eller hvit som små flak av flass. De er festet til håret sjakter tett inntil hodebunnen. De vil ikke komme av lett. De kunne fjernes manuelt, men det er ingen måte å være sikker på at du fikk hver egg. Behandling anbefales for selv den minste tilfelle av hodelus. Hvis hodet ikke er behandlet, vil lus klekkes fra eggene sine og begynner å vokse i til voksen lus. Voksne lus ser ut som små brune bugs. De er mer lang enn bred. Med tiden vil du begynne å se dem vandre rundt i håret ditt.

Personlig behandling

Alle apotek bære en over-the-counter hodelus sjampo. Den infiserte individ trenger å vaske håret med hodet lice sjampo og la den på hodet for den foreslåtte beløpet av tid. Når hun skyller sjampoen ut, vil hun trenger noen til å gre gjennom håret med en lusekam. Denne kammen er gitt i kit med sjampo eller kan kjøpes separat. Håret må da være kjemmet hver dag i et par dager for å være sikker på at alle lus er fjernet.

Husholdningenes Treatment

Det er viktig at du ikke bare behandle håret ditt, men også behandle alt du rørt. Alle sengetøy og klær må vaskes i varmt vann. Alle møbler og bil sete må sprayes med en lus spray som også er tilgjengelig på apotek. Dine utstoppa dyr og klut-lignende leker bør også sprayet og stues bort i plastposer i en måned. Etter det, vil eventuelle lus som var i live være død. Som en forholdsregel, kan det være lurt å behandle alle andre familiemedlemmer med lus sjampo. Dette bør alt gjøres på samme dag, slik at eventuelle gjenværende lus ikke re-hjemsøke deg neste dag.

Balanserte dietter for barn som vokser

Balanserte dietter for barn som vokser

Barn trenger masse vitaminer og næringsstoffer for å vokse inn i sterke og friske voksne. En balansert og næringsrik diett er viktig for alle barns trivsel. Undervisning barnet å velge riktig mat mens hun er ung vil sette tonen for å spise sunt for resten av hennes liv.

Kontrollerende Deler

Hjelpe barnet å forstå porsjonskontroll er viktig i forebygging av fedme og fremme god helse. Som deler vokse seg større og større i restauranter og fast food kjeder, så gjør de delene foreldrene tjener hjemme. Ifølge KidsHealth.org, en bagel i 1990 var bare 3 inches i diameter, mens dagens bagels måle opp på 6 inches i diameter. En enkel guide til å tjene riktig deler er å forestille seg en plate delt inn i fire like deler: en for protein, den andre for grønnsaker, den tredje for hele korn og den fjerde for stivelse. En servering av biff eller kyllingbryst som tar opp halvparten av en plate er for stor. Holde en riktig balanse i rekke matvarer du tjene dine barn vil sørge for at de får nok vitaminer og næringsstoffer for å hjelpe dem å vokse og trives.

Sunn, variert måltid valg

Jo mindre bearbeidet mat er, jo bedre er det for barnet ditt. Hold deg unna frossen mat, hermetisk mat eller take-out - disse er lastet med konserveringsmidler, kunstige smaksstoffer og kjemikalier og natrium. I stedet velger frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt som kylling, og hele korn. Lese etikettene nøye. For eksempel, er en "multi-korn" brød ikke nødvendigvis bedre for barnet ditt. "Multi-grain" bare betyr mer enn én type korn ble brukt til å lage brød. Alltid velge brød og korn merket "fullkorn" i stedet, som vil gi barnet ditt med nødvendig kostfiber. Matvarer som er rike på sunne omega-3 fettsyrer, som laks, er også viktig for hjernens vekst og utvikling. Å gi barnet ditt et utvalg av sunn mat som han vokser sikrer at i fremtiden, vil han ikke være en kresen i matveien som nekter å våge utenfor kylling nuggets.

Gir Høyre Snacks

Snacks generelt bør begrenses til to per dag. Vanligvis vil en bli spist på skolen under en planlagt snack tid og en annen vil bli spist hjemme etter skolen, men før middag. Holde en container full av skiver gulrøtter, paprika, agurk og andre grønnsaker hendig er like enkelt som å ha en boks med kjeks. Yoghurt, lav-fett streng ost, air-poppet popcorn og nøtter er også enkel og sunn snacks alternativer som vil holde barnet mett, men vil ikke ødelegge hans appetitt. Ikke gi barnet ditt snacks å beite på utover dagen. Konstant snacking ikke tillater ham å trene sine egne sult impulser, som kan føre til overspising og fedme senere i livet.

Hvilken type Beslag Do Toddlers vokse?

Å se et barn i anfall av et anfall kan være en urovekkende opplevelse, men beslagene er faktisk en vanlig tilstand som mange barn vokser. Med litt beskyttende førstehjelp, kan du holde et barn trygge og sikre riktig medisinsk behandling for et barns anfall.

Identifikasjon

Et anfall er oftest preget av et tap av bevissthet, uregelmessig pust og muskelkrampetrekninger, men kan også omfatte outs eller korte perioder med stirrer.

Barndom Beslag

Feberkramper oppstår ofte i barndommen og er ofte knyttet til feber. Ifølge Akron Children Hospital, mange barn vokser feberkramper mellom 6 og 8 år.

Kroniske lidelser

Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som forårsaker kroniske feberkramper.

Behandling

De fleste barn som opplever feberkramper har bare én episode og ikke krever behandling utover umiddelbar førstehjelp. Barn med epilepsi noen ganger vokse sine anfall, men vil ofte kreve medisinering inntil barnet vokser fra epilepsi.

Førstehjelp

Den beste førstehjelp for et anfall er å holde alle gjenstander ut av barnets munn og holde ham fra å skade seg selv ved å plassere ham på et mykt underlag. Hvis et barn er å ha et anfall mer enn fem minutter lang eller mer enn ett anfall etter hverandre, får ham til et sykehus med en gang.

Hvordan å beregne hvor Tall et barn vil vokse

Ikke bare er det morsomt å forutsi hvor høy barnet vil vokse, kan det også hjelpe deg og legen din spore ditt barns utvikling. Genetikk spiller en stor rolle i å forutsi et barns voksen høyde, men ernæring og øvelser du utsetter barnet ditt til også faktor i hans vekst. Det finnes en rekke måter skissert nedenfor for å beregne hvor høy barnet ditt kan vokse til å bli. Ifølge Linda Shaw, MD er det best å begynne å beregne når barnet ditt er en pjokk fordi et barns høyde i løpet av første leveår er et resultat av intrauterine forhold.

Hvordan å beregne hvor Tall et barn vil vokse

Kombiner de totale inches i mors høyde og fars høyde.

Legg til fem inches for en gutt og trekke fra fem inches for en jente.

Divide by to for den anslåtte høyde. Denne metoden, som deles av Jay L. Hoecker, MD, av Mayo Clinic, finner at de fleste barn nå en voksen høyde som er innenfor fire inches av prediksjon.

Analyser ditt barns plassering på et vekstskjema etter at hun har nådd 2 år. Et barn i 10. persentil med korte foreldre, vil trolig bo i nærheten av den aktuelle plasseringen. Følg kurven av diagrammet for å forutsi fremtidig vekst. US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gir vekstkurver for gutter og jenter fra fødsel til fylte 20 (se Ressurser på slutten av denne artikkelen).

Alternativt kan du bruke en online kalkulator som den i Resources i denne artikkelen. Denne kalkulatoren tar også hensyn til barnets høyde og vekt, og er mest effektivt å bruke med barn 4 år eller eldre. Den ble utviklet av Harry Khamis, MD og Alex Roche, MD, av Wright State University og har en feilmargin på to inches.

Har legen utføre en "bone-age" X-ray. Legen kan gi en ganske nøyaktig anslag av ditt barns fremtid høyde etter å ha undersøkt hånd og håndledd. Det er imidlertid negative bivirkninger til denne metoden, og det bør kun vurderes dersom det er bekymringer om ditt barns utvikling.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din om ditt barns utvikling.